Akşam saatlerinde banım kalktı...Kırk tane sayfa da aktif hatun bizi hatırlar mı hiç
Çnkü yazışmalarnızı gördüm ben dedim ki en son elhan ablacm beni tanıdıAkşam saatlerinde banım kalktı...
O kadar çok mesaj birikmiş ki etiket ve alıntılara baktım...ne tesadüf içlerinde ikinize ait tek mesaj yoktu.. Ablam öldü mü kaldı mı...başına ne geldi diye hiç merak eden olmamış... cumadan beri profilim üzgündü...hiç baktınız mı deyiverin bakim
Takımda beni üzdü iki üye...hadlerini bildirdim sonra da üyeliğimi iptal ettirdim muneye...Boşa yazma gelmez buralara canım daha yarım saat öncesine kadar yazışıyodu milletle
Ablaaaaa mutfakkkkkTakımda beni üzdü iki üye...hadlerini bildirdim sonra da üyeliğimi iptal ettirdim muneye...lilim 8. Takımda yaşadığım olayın bir benzeri yaşandı...
Kimseye anlatmadım ki olayı...Çnkü yazışmalarnızı gördüm ben dedim ki en son elhan ablacm beni tanıdı
Belki daha sevememiştir anlatmak istemiyordur ondan sustum
Birtek bem bilmiyorm sandm
Hiçççç kendini haklı çkarmaya çalışma ablaçok üzgünüz çok
Bi bilsen sırf nedenini bulmak için kertenkele topiğinde kaç sayfa okudumAkşam saatlerinde banım kalktı...
O kadar çok mesaj birikmiş ki etiket ve alıntılara baktım...ne tesadüf içlerinde ikinize ait tek mesaj yoktu.. Ablam öldü mü kaldı mı...başına ne geldi diye hiç merak eden olmamış... cumadan beri profilim üzgündü...hiç baktınız mı deyiverin bakim
Tamam da bunu nevreste nerden biliyor, heryeri arayıp taradım bi tek takımdaki yazışmalara bakmadım , orda bişey yoktur diye, şok oldum çok şaşırdım çok üzüldüm....Takımda beni üzdü iki üye...hadlerini bildirdim sonra da üyeliğimi iptal ettirdim muneye...lilim 8. Takımda yaşadığım olayın bir benzeri yaşandı...
Ne insanlar varya....Tamam da bunu nevreste nerden biliyor, heryeri arayıp taradım bi tek takımdaki yazışmalara bakmadım , orda bişey yoktur diye, şok oldum çok şaşırdım çok üzüldüm....
Ay baloncuk Meryem ablanın ilk zayıflama takımında çok büyük nankörlük yapılmıştı yani onun benzeri yaşanmışsa onlara ben insan demiyorumNe insanlar varya....
Gerçekten ne insanlar varr.....
Bu sayede artık ordaki kızları da yakınen tanıdım kimin kocası ne iş yapıyor onları bile biliyorumBi bilsen sırf nedenini bulmak için kertenkele topiğinde kaç sayfa okudum
Aman eksik kalsnlarBu sayede artık ordaki kızları da yakınen tanıdım kimin kocası ne iş yapıyor onları bile biliyorum
MeleğimGünaydın
Hande kilo verecek ama
bende c.tesi günü itibariyle ekmeği kestik eşimle...Hande kilo verecek ama
Pirinç, patates, şeker , unlu gıdalar , kızartma da kesilirse ne yersen ye kuzum ...ikiniz de kolayca verirsiniz. Öğünleri hep aynı saatlerde yiyin.bende c.tesi günü itibariyle ekmeği kestik eşimle...
ekmeği kesmek yeterlimi bilmiyorum ama