Beşinci Mevsim

Kırk tane sayfa da aktif hatun bizi hatırlar mı hiç :KK14:
Akşam saatlerinde banım kalktı...:KK43:
O kadar çok mesaj birikmiş ki etiket ve alıntılara baktım...ne tesadüf içlerinde ikinize ait tek mesaj yoktu.. Ablam öldü mü kaldı mı...başına ne geldi diye hiç merak eden olmamış... cumadan beri profilim üzgündü...hiç baktınız mı deyiverin bakim:KK61::KK61::KK61:

O kadar çok mesaj birikmiş ki etiket ve alıntılara baktım...ne tesadüf içlerinde ikinize ait tek mesaj yoktu.. Ablam öldü mü kaldı mı...başına ne geldi diye hiç merak eden olmamış... cumadan beri profilim üzgündü...hiç baktınız mı deyiverin bakim:KK61::KK61::KK61:
Çnkü yazışmalarnızı gördüm ben dedim ki en son elhan ablacm beni tanıdı
Belki daha sevememiştir anlatmak istemiyordur ondan sustum
Birtek bem bilmiyorm sandm :KK43:
Hiçççç kendini haklı çkarmaya çalışma abla :KK43: çok üzgünüz çok :KK43:

Bi bilsen sırf nedenini bulmak için kertenkele topiğinde kaç sayfa okudum :işsiz:

Takımda beni üzdü iki üye...hadlerini bildirdim sonra da üyeliğimi iptal ettirdim muneye...:mad:lilim 8. Takımda yaşadığım olayın bir benzeri yaşandı...
Tamam da bunu nevreste nerden biliyor, heryeri arayıp taradım bi tek takımdaki yazışmalara bakmadım , orda bişey yoktur diye, şok oldum çok şaşırdım çok üzüldüm....

Bayağı vaktini almışım :KK23:
Seni tanisalar bayılirlar ama :KK68:
Bir cici annem var ki tam anne...şefkatini hiç eksik etmez benden. :KK68:şimdi aklıma geldi ona da bir şey demedim. :olamaz:
Mesajlarının birinde Tugba' yi Hilali bir de Zarp' yi sormustun. Tuğba pek sık gelmiyor dur etiketleyim onu
sonundaoldu sonundaoldu nerdesin kuzu
Zarpy i Instagram da görüyorum bazen sordum evlilik işi ne oldu diye cevap yazmadı.
Hilalle bazen WhatsApp ta konuşuyoruz. İyiydi en son...

X