- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Hiç bi fikrim yok ama sizelimoncu28 arkadaşı tavsiye edebilirim
Altın fiyatlarından piyasasindan iyi anlar kendileri
5 tane tam altin olduguna gore tam altin 700tl. 5x700=3500 zincirde 700/1000 arasi bise. Nasil secersen yani. Bana sorarsan gereksiz ve takilmicak bi kolye[/QUOTEi
Canim ama ben takmak icin almayacagim ki. Yatirim amacli kenara koyacagiz. Bir de resat altin toplamindan besi bir yerde yapiliyor diye biliyorum.
Canim onu takmak icin almayacagiz. Yatirim amacli kenara koyacagiz. Bozdurunca isciligi olmadigi icin en yuksek para alinan altindir besi bir yerde.5i bir yerde ne ayol, kaldı mı hala onu takanlar
Bilezigi zaten yapcaklar canim 6 tane. Bir de set takicaklardi. Ben de set yerine besi bir yerde istedim. Yatirim amacli.Gereksiz. Onun yerine bilezik alın.
Hmm,anladim. Şöyle hesaplayin 5i bir yerde tam altindan mi oluyor? Tam altin kaç tl? atiyorum 700 tl,buna göre 700.5= 3.500 Eder.Canim onu takmak icin almayacagiz. Yatirim amacli kenara koyacagiz. Bozdurunca isciligi olmadigi icin en yuksek para alinan altindir besi bir yerde.
Canim ama besi bir yerde resat altindan olusuyor diye biliyorum ben.Hmm,anladim. Şöyle hesaplayin 5i bir yerde tam altindan mi oluyor? Tam altin kaç tl? atiyorum 700 tl,buna göre 700.5= 3.500 Eder.
Reşat altin kaç tl diye bak o zaman netten. 5le çarp çıkar kaç tl olduguCanim ama besi bir yerde resat altindan olusuyor diye biliyorum ben.
İste onu bulamiyorum canimReşat altin kaç tl diye bak o zaman netten. 5le çarp çıkar kaç tl oldugu
690 tlymis. Yani 3.450 tl ediyor 5i bir yerdeİste onu bulamiyorum canim
yatırım amaçlıysa işçiliği az olan 22ayar bir set alsan daha karlı değil miydin ki? böyle taş çatlasa 5bin.Bilezigi zaten yapcaklar canim 6 tane. Bir de set takicaklardi. Ben de set yerine besi bir yerde istedim. Yatirim amacli.
Arkadaslar merhaba,
Dert mi bilmiyorum da nette aradim bulamadim bir turlu. Ben de size danisiyim diyorum.
Besi bir yerde lerin fiyatlari hakkinda bilginiz var mi?
Zinciriyle birlikte almak istiyoruz asagi yukari ne kadar tutar?
Kuyumcuya gidicek zamanimizda yok martta nisanim olacak bilgi almak istedim sizden.
Tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?