- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Canimmmmmmm geldim tabi ya,hasretine dayanamadimOwww cocom gelmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimmmmmmm geldim tabi ya,hasretine dayanamadimOwww cocom gelmiş
Haha sevdim seniiiİtina ile ihale bırakılır
Tabi ki geleceksin, dün sensiz kahve içtim dedim acaba içiyor mudur cocomdaCanimmmmmmm geldim tabi ya,hasretine dayanamadim
Kız beni kim sevmez kilolarimda sevmişti, 10 yıl ayrılamadıkHaha sevdim seniii
Alemsin ya ben kilolarina benzemem amaTabi ki geleceksin, dün sensiz kahve içtim dedim acaba içiyor mudur cocomda
Kız beni kim sevmez kilolarimda sevmişti, 10 yıl ayrılamadık
Ictim vallahi lunyam,icerken seni de düşündüm,kalp kalbe karsiymisTabi ki geleceksin, dün sensiz kahve içtim dedim acaba içiyor mudur cocomda
Kız beni kim sevmez kilolarimda sevmişti, 10 yıl ayrılamadık
Kız sen zaten o pislere niye benzeyesinAlemsin ya ben kilolarina benzemem ama
kız tartildin mı hiçIctim vallahi lunyam,icerken seni de düşündüm,kalp kalbe karsiymis
Hergün tartiliyorum bebegim, bugun spora da gittim,61,6 olmusum :))Kız sen zaten o pislere niye benzeyesin
kız tartildin mı hiç
Birakmam yanii ayy su profil fotondakini bana versene bi minciriyimm kemirgenleri cok severiiimm tavsan beslemistim bos akvaryumda sonra baktim olacak gibi degil geri verdim aldigim yere hemstr sincappp allahmm cok severmmmmKız sen zaten o pislere niye benzeyesin
kız tartildin mı hiç
cocoomm takimdan koptu n ama bravooHergün tartiliyorum bebegim, bugun spora da gittim,61,6 olmusum :))
Bana hiç öyle gelmediKesinlikle haklısın kesin Colorayzn konuşmuştur
Aynen sana kaldıEnam ihale bana kaldi goruyo musun Nevreste
Sorma bebegim ya,alisamadim bi türlücocoomm takimdan koptu n ama bravoo
Boyun kaç tatlım sanırım 52-53 olmak istiyorsunHergün tartiliyorum bebegim, bugun spora da gittim,61,6 olmusum :))
Hemen gözlerini sincabimdan çek bende çok severim, benimde beyaz tavşanım vardı da evde maalesef olacak gibi değildi fare familyasını sevemiyorumBirakmam yanii ayy su profil fotondakini bana versene bi minciriyimm kemirgenleri cok severiiimm tavsan beslemistim bos akvaryumda sonra baktim olacak gibi degil geri verdim aldigim yere hemstr sincappp allahmm cok severmmmm
Ama öyle yaniBana hiç öyle gelmedi
Beni sadece sen gördüğün için ihale sana kalmış olabilir miBoyun kaç tatlım sanırım 52-53 olmak istiyorsun
Hemen gözlerini sincabimdan çek bende çok severim, benimde beyaz tavşanım vardı da evde maalesef olacak gibi değildi fare familyasını sevemiyorum
Ama öyle yani
Pekiyisii cektimm gozlerimiBoyun kaç tatlım sanırım 52-53 olmak istiyorsun
Hemen gözlerini sincabimdan çek bende çok severim, benimde beyaz tavşanım vardı da evde maalesef olacak gibi değildi fare familyasını sevemiyorum
Ama öyle yani
Boyum 1,58 bebisimBoyun kaç tatlım sanırım 52-53 olmak istiyorsun
Ama öyle yani
Nevroş gormedim ben aslında , gözlerimi kapatmıştımBeni sadece sen gördüğün için ihale sana kalmış olabilir mi
Tamam dostum, sincabim rahatladı diyordu bu kız bana niye ısıtacak gibi bakıyor diyePekiyisii cektimm gozlerimi
Tekrar gönderebilirimNevroş gormedim ben aslında , gözlerimi kapatmıştım
Tamam dostum, sincabim rahatladı diyordu bu kız bana niye ısıtacak gibi bakıyor diye
Aramızda 10 cm varmış 52 candırBoyum 1,58 bebisim
Nevroş gormedim ben aslında , gözlerimi kapatmıştım
Tamam dostum, sincabim rahatladı diyordu bu kız bana niye ısıtacak gibi bakıyor diye