• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bernardo Seramik Kaplama Tencere Takımı

zenepe

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
6
0
16
Nevşehir
arkadaşlar merhaba,

bu konuda oldukça fazla şey yazılmış. bu resimdeki takımı alıp kullanan var mıdır? fiyatını uygun buldum almayı düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum :)

$indir.webp

markası ne canım?bernardo bildiğim kadarı ile çoğu pişirme ürünlerini kendisi üretmiyor ithalatını yapıyor örneğin çelik tencereleri cookmate markası,seramikte moneta da satıyor.bunun markası ne ki?

merhaba canım bende züccaciye işi yapan komşundan öğrenmiştim. Seramik fiyat itibari ile ucuz bir materyal değilmiş dolayısıyla piyasada satılan birçok marka seramik diye satıyor aslında bunların neredeyse tamamı teflon boyası ile üretilen ürünlermiş seramik içermiyormuş. Teflon gibi sağlıksız bir üründen kaçıyorsunuz daha sağlıksız bir ürün almış oluyorsunuz demişti. Onun önerisi de moneta ya da jumbo markalarıydı. Onların dışındakilerin hepsi teflon boyası üretimiymiş. Açıkçası senin yazdığın markayı ilk defa duyuyorum bence fiyatı ikinci planda düşün derim.

hmm duymadım o markayı canım ben indirimden moneta deluxe aldım bayada ağır kaliteli bişeye benziyor.ha ama forumun bi yerinde daha bahsetmiştim moneta alluflon tava aldım bide dışı kırmızı içi krem değil beyaz fiyatı uygun moneta diye almıştım ama geldi kalitesi tatmin etmedi beni geri yolladım o teflon boyama olabilir ama emin değilim.bence set yerine işine çok yarayacak tava yada pilav tenceresini al az parça al ama kalitesini al.

teşekkürler kızlar bende bernardo diye güvenmiştim ama yine monetaya kaldık en iyisi o sanırım :)

Back
X