kızlar bernardonun sitesinde %50 ye varan indirim diye reklam gördüm bu konu hakkında fikri olan varmı? grupanyada hala çek satışı devam ediyor ona göre tekrar çek almayı planlıyorum.
kızlar bernardonun sitesinde %50 ye varan indirim diye reklam gördüm bu konu hakkında fikri olan varmı? grupanyada hala çek satışı devam ediyor ona göre tekrar çek almayı planlıyorum.
hadi ya halen devam yani. İnşallah şöyle 15-20 gün daha çekler böyle devam eder. Bnm de ocak sonunda alacaklarım var bernardodan 5 tane de indirim çekim var.
İkinciye yüzde elli indirim keşke devam etseymiş ama olsun da bu fena değil. En azından masa örtülerinde indirim gösteriyor.
cevap alamazsam kimseden salı günü mağazaya giderim eskişehire büyük ihtimal ozaman ben yazarım detaylı olarak indirimleri nabalım :) çeklerin satışı bitmeden ona göre alım demiştim nasib olmıyacak galiba :)
kızlar zaten kaybettiğiniz çok bişi olmuo, 2.ye indrmde fiyatları arttırıolar olmadığında da tek tek indrm yapmıs oluolar güle güle kullann çeklerinizi de
kızlar zaten kaybettiğiniz çok bişi olmuo, 2.ye indrmde fiyatları arttırıolar olmadığında da tek tek indrm yapmıs oluolar güle güle kullann çeklerinizi de
yok canım ben bardak takımlarımı 12 ye tamamlamayı düşünüyordum.fiyatları yine aynı. keşke devam etseydi ama napalım. En azından masa örtüleri, peçetelik ...
yok canım ben bardak takımlarımı 12 ye tamamlamayı düşünüyordum.fiyatları yine aynı. keşke devam etseydi ama napalım. En azından masa örtüleri, peçetelik ...
belki yine indrm olur dicem de bi süre 2.ye %50 olmaz gibi gelio cnm sevgililer gününde neler yapıcaklar bakalm o hafta keşke onları ilk olarak alabilseydn genelde bardak fiyatları kendi içinde indrm olmuo ya:s diğer eksiklerini alırsn bi sürü de çekin varmıs ne gsel
benim zaten bernardonun indirimlerine aklım ermiyo nedense .işime yaramadığından belkide.illa yanında başka bişey alcaksın filan.belki de bu sinirim almak istediğim yemek takımını bi türlü indirime ya da kampanyaya sokmadıklarından
belki yine indrm olur dicem de bi süre 2.ye %50 olmaz gibi gelio cnm sevgililer gününde neler yapıcaklar bakalm o hafta keşke onları ilk olarak alabilseydn genelde bardak fiyatları kendi içinde indrm olmuo ya:s diğer eksiklerini alırsn bi sürü de çekin varmıs ne gsel
tatilde annemlerin yanına gidince alacağım onun için de en erken ayın 20sinden sonra. Geçen yaz yanlış hatırlamıyorsam hep ikinciye yüzde elli indirim devam etmişti sanırım yine yaza doğru olur gibi geliyor bana. O zamana kadar artık bu yeni indirimlere göre ihtiyaçları tamamlamaya devam canım...Özellikle şu masa örtüsü işini kafamdan atmak istiyorum. Flora ve lace var aklımda bakalım son dakika duygularım değişecek mi?
Çekler indirimler ne varsa hepsini takipteyiz