Hamur İşleri Berliner Ballen tatlısı (fotograflı)

Berlinerrrrrrrrrrrrrrrr

Bayilirim bunlara,basladi yine mevsimi :kedi:

Cok tsk ederim tarif icin ablacim

merhaba libyana...ilk mesajımı hayırlısıyla buraya yazıyorum çünkü senin için üye oldum kaydirigubbakcemile5
ben tatlı ve yemek yapmayı beceremezdim ama ablam ve annem sürekli baskı yapardı hadi kalk bir yap bugünde yemeği sen yap gibi sürekli baskı içindeydim..
ablam buraya üye bigun pc boştayken şans eseri senin cup cake lerını gördüm bir yapıyım dedim ve çokta güzel oldu sonra eti pufunu.patates kroketini,sogan halkanı,gazozlu pogcanı denedım yani hergün bi tarıf denıyorum ve sonuclar mükemmel ınanır mısın? sen ne yaptıysan kendime bi güvenle mutfaga gidiyorum yapıyorum ve oluyor allahın ıznıyle.. sana çok tesekkur ederim opuyorumnanaktan
aslında ben polkekı yapıp uye olcaktım ama dayanamadım ve üye oldum ve berliner ballen tatlısını yaptım çokta güzel oldu ben içine gül reçelini mango reçeli çikolata koydum farklı olsun diye canımmzemuszemuszemuszemus

Eklentiler

• $Görüntü0008.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 119
Son düzenleme:
ben bunu denedim fakat disi pisti ama ici hamur kaldi..bunu önlemek icin ne yapmak gerek yani su pisirme olayini biraz daha detaya döksek??

vayy libyanacim ben bunu nasil gözden kacirmisin akannehirhemen denemeliyim cok sagol canimin iciolumunekankayizsmile

ben orjinal berliner tadını bitek ikeada bulabildim,malesef diğer satan yerlerde lokma gibi bişeydi tadı yağ kokuyodu böyle pişi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…