• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berkin Elvan’ı kaybettik!

yok artık yaaa
ya ben anlamıyorum bu polisler nerde nasıl eğitim alıyor
bi kere zaten o fişekleri kullanmak insan haklarına karşı yapılmış bi suç sayılıyor
ahh allahım sen bu beyni noksanlara bari vicdan ver

suc sayılsa ne olurkı nasıl olsa onların baskoruyucusu var mahkeme mı tanıyorlar sankı :50:

yok artık yaaa
ya ben anlamıyorum bu polisler nerde nasıl eğitim alıyor
bi kere zaten o fişekleri kullanmak insan haklarına karşı yapılmış bi suç sayılıyor
ahh allahım sen bu beyni noksanlara bari vicdan ver

cidden ben de merak ediyorum bunlar nasıl bi eğitim alıyor
mantıklı düşünen biri bu fişeklerin insana büyük hasarlar verebileceğini düşünür
yine de sıkmak nasıl birşeydir anlamıyorum
sorumluların cezalandırılmasını istiyorum artık yoksa bu böyle gelip gidecek
kimse ders almamış hala masum insanlar yaralanıyo durup dururken

1544337_646430242077646_1694381104_n.jpg

evet çocukla ilgili net bir bilgi yok allahım korusun hepimizi bunların zulmünden.

:18: Su haberı okuyp ıcı sızlamayan ınsana ınsan demem ınsanlıgımdan utanırım ıster sagından gıt ıster solundan ıstersende ortadan kalbının sesını duymaz olmus kımılerı

Gitti. Tüy gibi hafif. Uzaklara uçtu. Çocuk katilleri için sıradan bir Mart sabahı.

Ey filler aslında kendini fil zannedenler sanmayın ki Berkin Elvan çimendi. Belki çimendi ama artık bir dev. Siz unutulacaksınız O yaşayacak. .Bu sabah bu gönderi olmamalıydı. Dün gece onunla uyudum bu sabah yok. Kahramanlıklarınızı, yolsuzluklarınızı, seçimlerinizi, çekişmelerinizi, topyekün çivisi çıkmış siyaseti gidin aynalara anlatın. Kimden, nerden ve nerde olursa olsun masumların ölümünün reva görüldüğü bir dünya yok olmaya mahkum artık.
aret vartanyan

Berkin elvan..

Devletin kahramanlarının (!) ve çapulcuların el birligiyle ölüme yolladıkları çocuktur..

Ailesine başsağlığı diliyorum.

:18: Su haberı okuyp ıcı sızlamayan ınsana ınsan demem ınsanlıgımdan utanırım ıster sagından gıt ıster solundan ıstersende ortadan kalbının sesını duymaz olmus kımılerı

Kalpleri buz kesmiş onların, taşlaşmış sesini duymuyorlar o yüzdende.

okmeydani-hastenesi-karisti-1103141200_m.jpg

Okmeydanı Hastanesi karıştı

11.03.2014 10:29

Gezi Parkı eylemleri sırasında başına aldığı gaz fişeği darbesi ile ağır yaralanan ve 269 gündür yaşam mücadelesi veren Berkin Elvan bugün saat 07:00'da hayatını kaybetti. Haberi alan vatandaşlar Okmeydanı Hastanesi önüne akın etti.
Hastane önünde polis vatandaşlara müdahalede bulundu. Polis aracının içerisinden vatandaşlara biber gazı sıkıldığı bilgileri geliyor. Ayrıca polisin attığı gaz fişeği ile bir vatandaş yaralandı. Yaralanan vatandaşın bilincinin kapalı olduğu ve isminin Ramazan Apaydın olduğu iddia ediliyor.
Berkin Elvan için İstanbul, Ankara ve diğer şehirlerde de eylem çağrıları yapılıyor.
Güncelleme: 11:52
Annesi Berkinin karnesini soruyor "kaç aldı benim oğlum" dedi.

1939577_605981509472672_406047728_n.jpg

(Foto: Ötekilerin Postası - Twitter)
Güncelleme: 11:49
İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi koridorunda Berkin Elvan için saat 12.30'da anma töreni gerçekleştirilecek.
Güncelleme: 11:47
Adli Tıp önünde bekleyiş sürüyor.
bib95kccqaagcsm.jpg

(Foto: Sendika.org - Twitter)
Güncelleme: 11:43
Okmeydanı Cemevi'nden Berkin'in babaannesinin ağıtı yükseliyor "Ahhhh yavrum.. Yavrum..Beni yaktılar yavrum.."

1925194_605979746139515_157201755_n.jpg

(Foto: Ötekilerin Postası - Facebook)
Güncelleme: 11:39
ODTÜ'lü öğrenciler Berkin Elvan için dersleri boykot edip, yürüyüşe başladılar.
1959920_605978719472951_1630861990_n.jpg

(Foto: Ötekilerin Postası - Facebook)
Güncelleme: 11:36
Güvenpark'taki oturma eylemine alışveriş merkezine pankart asan vatandaşlarda katıldı.
bib7nvtiqaasr5p.jpg

Güncelleme: 11:31
Ankara Güvenpark'ta oturma eylemi yapanların sayısı artıyor.
bib6m1diuaalbgt.jpg

Güncelleme: 11:25
Okmeydanı'ndaki gruplar Şişli Belediyesi otobüsleriyle Berkin Elvan'ın cenazesini almak için Adli Tıp Kurumu'na gitti.
bib5tuecyaahs-_.jpg

(Foto: Başkahaber - Twitter)
Güncelleme:11:23
Yaralanan Ramazan Apaydın'ın beyin tomografisinin temiz olduğu açıklandı.
Şu anda Okmeydanı PERPA Önünde Polis Otobüsleri ve Panzerleri Bulunuyor.
bib4unlcaaaiybc.jpg

(Foto: Başkahaber - Twitter)
Güncelleme: 11:17
İstanbul'da vatandaşlar Cemevi önünde toplanıyor.
bib12e_iiaaqxhe.jpg

(Foto: 140journos - Twitter)
Güncelleme: 11:15
Kızılay Alışveriş Merkezi'nde Berkin'in hesabı sorulacak pankartı açıldı.
bib18pkimaa28oj.jpg

Güncelleme: 11:13
Berkin Elvan için Ankara'da da protesto eylemleri başladı. Güvenpark'ta yapılan oturma eylemin sayı yavaş yavaş artıyor.
bib1fjxicaa1ivz.jpg

Güncelleme: 11:08
Hastane önünde toplanan kalabalık, gruplar halinde Cemevi'ne doğru yürüyüşe geçti.
bib0v-tieaai557.jpg

Başına gaz fişeği darbesi alan vatandaş ağır yaralandı.
bibx44liqaavkkd.jpg

Gaz fişeği darbesi ile yaralanan vatandaşın durumu:
bibwpcbccaaujo_.jpg

(Foto: Birgün Gazetesi - Twitter)
Sosyal medyada da CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, Okmeydanı Hastanesi önünde gaz fişeğinden yaralananların olduğunu söyledi.
​
http://www.odatv.com/n.php?n=okmeydani-hastenesi-karisti-1103141200

başbakandan esma için yaşadığı üzüntünün,berkin içinde kırıntısını yaşamasını,dile getirmesini istiyorum:50:

Gözyaşlarım durmuyor haberi duyduğumdan beri Allah ailesine sabır versin:5::5:
Umudumuzdu Berkin uyanacaktı o, inanmak istemiyorum :43:

tabii ki bir şey ifade etmez ama üzüntüsü belirli kişilere karşı mı diye merak ediyorum:34:

tabiki de belirli kişilere karşı o %50'nin başbakanı nede olsa.
Neyse bunları konuşmanın ne yeri ne de zamanı bu gün yas, bu gün matem.

Facede bazı salak sayfalarda, bu çocuğun ölümünün sorumlusu gezicilerdir, kendi vatanında karışıklık çıkaran onlardır falan diyorlar. Sanki karışıklık çıkarmayı onlar çok istediler.Bir başbakan halkını dinler. Halk hangi görüşten olursa olsun. Hala tvlere çıkıp asıp kesen youtube ve facebooka girdirmeyiz halkımızı diyen bir başbakan var karşımızda. Dünyanın hangi ülkesinde var böyle bir yasak. Kuzey Kore gibi yapmak istiyor bizi. Uyanın be artık uyanın. Bak bir masum uyudu, siz uyanın!!!

tabii ki bir şey ifade etmez ama üzüntüsü belirli kişilere karşı mı diye merak ediyorum:34:
aynen. ayrıca konuyu okuyup çıkarlar sadece. bir Alah rahmet eylesin demek zor gelir nedense.

Son düzenleme:
tabiki de belirli kişilere karşı o %50'nin başbakanı nede olsa.
Neyse bunları konuşmanın ne yeri ne de zamanı bu gün yas, bu gün matem.

hani başbakan esma'da kendi kızlarımı görüyorum onun için çok üzülüyorum demişti.inşallah berkinde de kendi oğullarını görür de onun için de üzülür:50:

Back