yok artık yaaa
ya ben anlamıyorum bu polisler nerde nasıl eğitim alıyor
bi kere zaten o fişekleri kullanmak insan haklarına karşı yapılmış bi suç sayılıyor
ahh allahım sen bu beyni noksanlara bari vicdan ver
hastane bahcesınde bır kısıyı daha kafasından gaz bombasıyla vurmuslar basbakanın kahraman ! Polıslerı hanı su destan yazanlar !!!
suc sayılsa ne olurkı nasıl olsa onların baskoruyucusu var mahkeme mı tanıyorlar sankı
yok artık yaaa
ya ben anlamıyorum bu polisler nerde nasıl eğitim alıyor
bi kere zaten o fişekleri kullanmak insan haklarına karşı yapılmış bi suç sayılıyor
ahh allahım sen bu beyni noksanlara bari vicdan ver
evet çocukla ilgili net bir bilgi yok allahım korusun hepimizi bunların zulmünden.
:18: Su haberı okuyp ıcı sızlamayan ınsana ınsan demem ınsanlıgımdan utanırım ıster sagından gıt ıster solundan ıstersende ortadan kalbının sesını duymaz olmus kımılerı
başbakandan esma için yaşadığı üzüntünün,berkin içinde kırıntısını yaşamasını,dile getirmesini istiyorum
Bu artık ne ifade eder ki.
tabii ki bir şey ifade etmez ama üzüntüsü belirli kişilere karşı mı diye merak ediyorum
aynen. ayrıca konuyu okuyup çıkarlar sadece. bir Alah rahmet eylesin demek zor gelir nedense.tabii ki bir şey ifade etmez ama üzüntüsü belirli kişilere karşı mı diye merak ediyorum
tabiki de belirli kişilere karşı o %50'nin başbakanı nede olsa.
Neyse bunları konuşmanın ne yeri ne de zamanı bu gün yas, bu gün matem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?