• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berkin Elvan’ı kaybettik!

Eki Görüntüle 1017244
En doğrusunu İrfan Değirmenci söylemiş...
Çok sevdiğim bu forumda farklı farklı görüşler elbet olacaktır, ''ölüm üzerinden siyaset yapmayın'' diyen olacaktır, diğer taraftan ''katillere sessiz kalıyorsunuz'' diyen olacaktır... Dayanamayıp cevap veririm sonrasında banlanırım diye tüm cevaplarımı tek bir mesajda vereceğim...
Bu çocuk ölümünde bir parça ihmali, suçu olanın hesabı Allah'la. Gerisi boş işte :ssz:
Daha yolun çok başındaydı Berkin, tek amacı da ekmekti. Sen gitmeseydin be çocuk, ekmeğini biz alırdık. Sen biraz daha büyüseydin :43:
Sırf siyasi görüşü yüzünden de 14 yaşında komaya sokulup 15 yaşında 16 kg olarak hakka yürüyen bir ''çocuğa'' üzülmeyende ''insanım'' diye dolaşmasın ortalıklarda. Varsa öyle birileri şimdiden aynı havayı solumaktan utanç duyduğumu belirtirim.
Vay gidene işte.....................................................

O hesap bu dünyada da verilsin ama insan bazen bunu görmek istiyor end . Bu ölüm üzerinden siyaset değil . O anne baba evladının acısına yanarken bu hesapla uğraşmak zorunda kalacak belki de .Görmek isteyecek gözleri ile Berkinin elinden alınan hayatının hesabını.

Yoksa ilahi adalette kuşku yok şüphesiz.

Uçmak istedim baba, Gülüşümden vurdular! Ben düşlerimi uçurtmama sakladım anne, Uçurtmamı vurdular! Ağla anne!
Gökyüzünün maviliklerini taşıyan yağmur damlalarıyla ağla!
Ağla anne! Ağla ki gözlerindeki gök'yaşlarında mavi mavi uçayım.
Uçayım ki ben çocukluğuma doyayım. Beni niye vurdular anne?
Bebeklerin, çocukların katili niye olunur ki anne? "kötüleri vururlar" derdin ya.. Ben kötü müyüm anne...
BEN DÜŞLERİMİ UÇURTMAMA SAKLADIM ANNE..
UÇURTMAMI VURDULAR...

-Atilla Ersiz-

$1911602_735391723161497_526852795_n.jpg

Katilini tanıyoruz.
Affetmeyeceğiz ve asla unutmayacağız.. nurlar içinde yat berkin, başımız sağ olsun.

Bu sabah itibariyle daha nefret doluyum
İcim öfke seli
Gece Yalcin Kucuk ve İlker Basbugun yazilarini okudum
Sabah Berkin....
Rabbim bana ve benim dusuncemdeki insanlara bu zulmu yasatanlarin akibetlerini gormeden ölmeyi nasip etme

Öyle miydi, böyle miydi, acaba mıydı diyenlerin karşısında şu an tek bir gerçek var: ufacık bir çocuğu sonsuzluğa uğurladık...Nurlar içinde yat Berkin; yaşayamadığın çocukluğun, gençliğin için kim ne dese boş...Yolun ışıklarla dolsun...

''Berkin elvan 16 kiloya düşmüş hangi diyetle acaba'' diye dalga geçen ruh hastaları 70 yaşına kadar yaşayacak.
Dünya sanıldığı kadar güzel bir yer değil artık.

''Berkin elvan 16 kiloya düşmüş hangi diyetle acaba'' diye dalga geçen ruh hastaları 70 yaşına kadar yaşayacak.
Seri katillerden farkı yok bunu yazanların. aynı kafa işte. bir çocuğun 16 kiloya düşmesinden zevk alır bunlar. aynı o seri katiller gibi.

Seri katillerden farkı yok bunu yazanların. aynı kafa işte. bir çocuğun 16 kiloya düşmesinden zevk alır bunlar. aynı o seri katiller gibi.

Bunu diyenler inşallah yiyecek bir lokma ekmek bulamayarak versinler son nefeslerini.

ne pis ne vicdansız insanlar var cehennemin baş direği olursunuz inşallah sizin aileniz yok demi ?

Olayı polis öldürdü, çocuk masum değildi, suçlu geziciler, Kahraman polis gibi kelimeler ile donatip önümûze getiren herkes... O çocuk gezi olaylarında değil de yolda yürürken başına gelen bir kurşun ile de ölseydi üzülecektim.
Ben ırkçı değilim ama sonuna kadar vatanseverim. Ülkemin evladına da diger tüm insanlarınkinden daha çok üzülürüm. O çocuk daha küçücüktü... Aylarca ölüm kalım savaşı verdi ve Allah'ın rahmetine kavuştu...
Onun için seviniyor bir yanım acılarından kurtuldu. Ailesine baş sağlığı diliyorum.
Tüm üzülenlerin başı sağolsun...
Olayı rant haline getirenlere de tek duâm Allah onları dalga geçtikleri bu çocuğun ailesinin başına gelen gibi 'evlat acısı' ile sınamasın.
Unutmayın kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz!

çok üzüldümm...
ne olursa olsun.. masum ya da değil.. hepsi zırvalık.. hiç bir şey bir canlıdan önemli değil...
ve kim olursa olsun, öldürmek hiç kimsenin elinde bulunan bi hak değil...

bir çocuk ıstesede ne kadar kırlı olabılır karakaslı delıkanlı nurlar ıcınde yat ıcımızı kanattın kucugum:43::43::43::43:
aynı evrende yaşamamalı cellatlar ve çocuklar;
ya ölmeli cellatlar,
ya da hiç doğmamalı çocuklar.

O hesap bu dünyada da verilsin ama insan bazen bunu görmek istiyor end . Bu ölüm üzerinden siyaset değil . O anne baba evladının acısına yanarken bu hesapla uğraşmak zorunda kalacak belki de .Görmek isteyecek gözleri ile Berkinin elinden alınan hayatının hesabını.

Yoksa ilahi adalette kuşku yok şüphesiz.

Ben bu dünyadaki adaletin varlığına artık inanmıyorum Aus, olsaydı yaşanılanlara bir nebze merhem gelirdi. Yok işte. Yok yani...
İstediği kadar hesabı sorulsun bu dünyada, acısına yarabandı olabilirlermi o annenin ? Hangi söz, hangi cümle teselli eder şimdi onları. Hepsinden öte bu çocuk 14'ünde komaya girdi 1 yıl eriye eriye ayrıldı aramızdan. Mısır-Suriye diye bas bas bağıranların düşüncelerini merak ediyorum. Bu forumda bile rabia işaretini profil resmi yapan arkadaşlar vardı, aynı kullanıcılar Berkin'in de resmini profil resmi yapacaklar mı ?

Öyle miydi, böyle miydi, acaba mıydı diyenlerin karşısında şu an tek bir gerçek var: ufacık bir çocuğu sonsuzluğa uğurladık...Nurlar içinde yat Berkin; yaşayamadığın çocukluğun, gençliğin için kim ne dese boş...Yolun ışıklarla dolsun...

İmza......................................
Bu kadar net işte. Belki cennette uçurtma uçuruyordur şimdi zaman-mekan kaygısı gütmeden :ssz:

Berkin Elvan'ın yaşamını yitirdiği Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde olaylar çıktı.

Gezi Parkı eylemleri sırasında Okmeydanı'ndan polisin attığı gaz fişeğinin başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Berkin Elvan bu sabah hayatını kaybetti.

Ölüm haberini alan çok sayıda kişi hastane önünde toplanmaya başladı.

Kalabalıktaki bazı kişiler, hastane önünden geçen polis minibüslerine taş attı. Bu sırada polis otobüsünden taş atan kalabalığı gaz bombası atıldı.

​http://www.mynet.com/haber/guncel/o...tm_medium=referral&utm_campaign=haberwallpost

Son düzenleme:

Dünyayı hiç güzel sanmadık ki biz... Kimin kaç yaşına kadar yaşayacağını bilmiyorum da, bildiğim tek şey bunun hesabının ahirette çok çetin olduğu!

bir çocuk ıstesede ne kadar kırlı olabılır karakaslı delıkanlı nurlar ıcınde yat ıcımızı kanattın kucugum:43::43::43::43:
aynı evrende yaşamamalı cellatlar ve çocuklar;
ya ölmeli cellatlar,
ya da hiç doğmamalı çocuklar.

tüylerim diken diken oldu:43::43:

Back