- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.101
- 498
Hastane önünde bekleyen kalabalığa atılan fişek bir çocuğa isabet etmiş,yaralı imiş.
Yeter artık ,yeter...........
hastane önündeki kalabalığa fişek mi atmışlar
hangi mantıkla yapılır ki bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastane önünde bekleyen kalabalığa atılan fişek bir çocuğa isabet etmiş,yaralı imiş.
Yeter artık ,yeter...........
çocuk değil eşini hastaneye getiren biriymiş ramazan apaydın adı
durumu iyi yazıyo
ama twitterda bazıları da bilinci kapalı diyo anlamadım
Ondan hariç bir de çocuk yaralandı diyorlar ne derece doğru bilemiyorum, nereye isabet ettiğini bilmiyorlarmış fişeğin...
yazık çok yazıkpolis minibüslerine taş atmış bi grup bunlar da gaz sıkmış
öyle yazıyo haberlerde
hala ne mantıkla kalabalığa gaz fişeği atılıyo benim aklım almıyo
hala aynı tutum devam ediyo
yaşananlardan kimse ders almamış ve görünüşe göre almayacaklar da
Bugün ekmeksiz günümüzdür.
Geçmez boğazımızdan su bile. Durur ağzımızın içnde öylece...
''Sanki doğduk bir anadan'' diye devam edip gider Avusturya İşçi Marşı.
Ve hakikat gerçekten de böyledir. Yoksa nasıl hissederiz Berkin'i kendi kardeşimiz gibi...
Uğur'u...
Ceylan'ı...
Onlar yanınca biz de yanarız...
Yanmaz mıyız?
Yanmadık mı?
Ekmek 1 lira işte ve hayatımızın ederidir.
1 ekmektir derdimiz ve o da ölümle cezalandırılır bu topraklarda.
Burası çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler denilen topraklardır.
Ve devlet şeker değil ama gaz verir çocuklara.
Aferin devlet sana aferin. Dün Berkin kendini yalnız hissetsin diye saldırmıştın, hastane önünde ona can olmak için bekleyenlere.
Şimdi sen yalnızsın...
Ama yarım bıraktığın işi de tamamladın! Eksik kalmasın katliamların.
Siz katiller, hafızasını yitirenler, hatırlamıyormuşsunuz nasıl vurduğunuzu Berkin'i.
Zaten siz değil biz unutmamalıyız. Biz hatırlamalıyız...
Berkin'i taşımak zordur. Ağırdır çocuklarımızın cesetleri. Dünyanın en ağır yükü masumlukla yüklüdür...
Ve siz, zalimler; köksüz avm'leriniz için keserken tüm ağaçları, Berkin kökleniyordu bu topraklarda...
Biz artık ekmek değil umut yiyeceğiz, umutla besleneceğiz...
Bir kez daha uçurtmayı vurdular. Uç çocuk uç...
Sadece kendine ağlayanlar, unutsun başkasının gözyaşlarını. Unutsun Berkin'in gözlerini...
Ah çocuk ah! Şimdi okudum yazdığın tek tivitini. Aşkla gitmişsin meğer. Aşkolsun sana çocuk aşkolsun...
Bugün ellerimiz değil ama gözyaşlarımız yazar tarihi. O da akıp gider, yol olur...
Berkin'e yol olsun gözyaşlarım...
Aşkolsun...
radikal
hastane bahcesınde bır kısıyı daha kafasından gaz bombasıyla vurmuslar basbakanın kahraman ! polıslerı hanı su destan yazanlar !!!beyın bedava bunada kader olacagı varmıs derseler hıc sasırmıycam
Ablacım kalabalık var diye çevik kuvvet gelmiş.Otopark ta beklerken sorun çıkmamış,ama polisler hastane kapısı tarafına gelince kalabalık tepki göstermiş haklı olarak.İnsanların acısı çok taze,taşta atarlar sopada.Onlarda gaz fişeği atmışlar ,galiba biri çocuk iki kişi yaralıymış
bır yaralı yetıskın bırde ccugun yaralandıgı bılırılmıs haberlere ama cocgun akıbetı hakkında bır bılgı yok neresıne ısabet ettgı hakkında kana susamıs adı herıfler cehennemın dıreklerı
yok artık yaaahastane bahcesınde bır kısıyı daha kafasından gaz bombasıyla vurmuslar basbakanın kahraman ! polıslerı hanı su destan yazanlar !!!