Berkin Elvan davasında savcı rehin alındı

Çıksalar keskeeee
digerleri de linç etse
doğal secilim yemin ederim

Memleket karışacak yine desene. Allah fırsat vermesin.

Icın aciyor ya
adamın fotoğrafı
nasıl korktu kim bilir
ne düşündü
yalvardi mi
canı acidi mi
ailesi ne düşündü
yarabbim sen sabır ver

Allah rahmet eylesin savcının vefatınını şimdi okudum. Ailesine sabır versin.

Diyecek söz yok daha battın Türkiyem. Öyle battın ki neresinden tutsak elimizde kalıyor.

Bu ölümün suçlusunu biz biliyoruz da şimdi yazsak bunu da buna bağladınız olur. Şimdi çıkılmış avukatlara laf ediliyor, savunma makamına sizin de ihtiyacınız olan günler gelecek, yakındır. O zaman göreceksiniz savunma makamı neymiş.

Çok üzgünüm, herkes için çok üzgünüm. Ülkenin geldiği durumdan çok üzgünüm. Adaleti bu denli yıpratıp buralara kadar gelmesine sebep olanlar, bir savcıyı kurtaramayanlar, savcıları hakimleri korkutup adaletsiz kararlar almalarını sağlayanlar iki elimiz yakanızda olacak. Hem bu dünyada hem öbür dünyada.

ha unutmadan her şey bu kadar ortadayken buna çanak tutanlar sizin de hiçbir farkınız yok.

Kizlar korkmaya basladim.
Teror saldirirsi felan.
Her ilde gelmis durumdami elektrikler??

Oy verdim ben de biliyor musunuz ?
Ailemde hiç türbanlı olmamasina rağmen türban ozgurlugu için

Kürt değilim Kürtler zulüm gördü diye Kanallarini filan destekliyordum

bu tabi ilk zamanlardI
ben çok özgürlükçü bir insandim ya
kürt, türbanlı, açık , ateist yemin ederim hiç farketmezdi

Ama ülke öyle kutuplasti ki
ben de dahil öyle nefret dolduk ki

Kürt görmek istemiyorum, türbana çok mesafeli oldum
Öte yandan geziden nefret ettim
berkin Elvan ve ailesi çıkınca kanal degistiriyorum, Mehmet Ali alabora çıkınca degistiriyorum, polis görmeye dayanamıyorum, Fetullah guleni istemiyorum ,iizmirde çok sıkılıyorum, ulusalci kimseyle gorusmuyorum, anne adının başındaki tcyi kaldır sinirim bozuluyor diye uyariyorum sürekli
Bir tek yasin börüyü hala çok seviyorum o masum geliyor
Arada kaldım
herkesten her şeyden nefret ediyorum
çünkü hepimiz cahillestik
hepimizin ideolojileri boş saçma salak
biz de bir şey yok ki fikirlerimizde olsun

şu an çok doluyum
tekrar gitmek istiyorum bir an önce

Kutuplaştırıldık. Hala kutuplaştırılıyoruz, istenilen de buydu zaten. Ben tam tersi oldum biliyor musunuz. Bir kere bile oy vermedim, yakın çevremde adım asi, cok siyasi cart curt diye anılmasına rağmen herkese anlatmaya çalıştın, uyardım. Kendimi değiştirdim kutuplaşmanın nelere yol açabileceğini görmeye çalıştım şimdi oyunu satanlar dışında kimseyle bir problemim yok beynimde. Kürdü ile Türkü ile türbanlısıyla açığıyla dinciyle ateistle kimseyle ilgilenmiyorum. Tek düşündüğüm şey gelecek. Tek düşündüğüm şey bu adamların bir an önce yargılanması. Artık adalet istiyorum. Bunu okuduğum bölüm adına istiyorum, doğduğum ülke adına istiyorum, gelecekte dünyaya getireceğim çcocuklarım adına istiyorum.

Bence bu bıkkınlığınızdan bir an önce kurtulun, bir şeyler yeni başlıyor ve bize hepimize ihtiyaç var. Bu ülke için canını vermiş onca ataya,nineye borcumuz var. Öyle kazanılan ülke böyle kaybedilmemeli.

"Avukat cübbesiyle değil sivil kıyafetle girdiler"
Savcıyı rehin alan kişilerin Çağlayan Adliyesi'ne avukat cübbesiyle girdikleri iddiasına kamera kayıtlarını izleyen hakimden yalanlama geldi.

Yargıçlar Sendikası İstanbul Temsilcisi hakim Nuh Hüseyin Köse, savcıyı rehin alan eylemcilerin Çağlayan Adliyesi'ne avukat kıyafetleriyle girdiği iddiasını yalanladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu tarafından da dile getirilen "avukat cübbesiyle içeri girdiler" iddiasına ilişkin İleri Haber'e konuşan Köse, kamera kayıtlarını izlediklerini ve bir kişinin takım elbise, diğerinin ise sivil-normal kıyafetle adliyeye girdiklerini belirtti.

Görüntülerde, birinin kolunda cübbe olduğunu ve sahte kimlik gösterildiğini belirten Köse, avukatların töhmet altında bırakmanın haksızlık olduğunu, olayda ciddi bir güvenlik zaafiyeti olduğunu vurguladı.

http://ilerihaber.org/avukat-cubbesiyle-degil-sivil-kiyafetle-girdiler/12883/

Seninle aynı hisleri yaşıyorum. Herkesden herşeyden öyle soğudum ki. Ne bir ideolojim, ne savunabileceğim bir değer vs kalmadı. Sanki herkes birbirini boğazlamak için fırsat kolluyor. Çocuğumun geleceği için endişelenmekten başka bir şey yapamıyorum. Hiçbir şey iyiye gitmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…