Berkin Elvan davasında savcı rehin alındı

Bu ülkede hep birileri çıkıp insanları korumaktan onlara özgürlük vermekten söz etti ve arada mutlaka ölenler oldu.ben artik insanların başka insanları korumasını istemiyorum.şu korumacı tutum kadar zarar veren şey görmedim. Berkin için denildi 3 kişioöldü. Savcıya çok üzüldüm.
Sağci hırsız solcu katil çıktı ülkede
Ben balıkları savunan bir parti olsun isterdim
Çünkü herşeyi birini öldürmeye götüren ideoloji lerden Yoruldum.
Bir insanin canini almayi kim olursa olsun sana meşru gösteren ideoloji yanlış ideolojidir

Ankara barosu başkanı da şu an durumu açıkladı. Avukatlara yönelik bu konuşmanın bilinçli yapıldığını düşünüyor, ben de katılıyorum. Son zamanlarda savunmaya karşı böyle bir tutum var zaten.

Ayrıca avukatlar cübbeleri ile değil kartları ile giriş yaparlar bu da dipnot olarak dursun. Bilinçli bir şekilde hedef değiştiriliyor, avukatlara yönlendiriliyor.

Aslında olay o kadar aşikar ki..
Kafasını biraz çalıştırabilen herkes bunun göründüğü gibi bir terör eylemi olmadığını anlar..

Savcı Mehmet Selim Kiraz, Berkin dosyasında sonuca bu kadar yaklaşmış tek savcıydı..Tabiri caizse ramak kalmıştı berkinin katillerini bulmaya ve açıklamaya..Bir sürü video ve fotoğraf kriminale gönderilmiş..
Ayrıca araştırdığı dosyalara şöyle bir kaç google incelemesiyle ulaştım da, feci..Birilerinin ipliğini pazara çıkaracak cinsten dava sonuçlarına hayli yaklaşmış..Varın siz düşünün bu adamın nasıl bir tehdit oluşturduğunu. Acaba berkin elvan paravan mıydı diye düşünmeden edemiyor insan.

dhkp-c bazı güçlerin emri olmadan s.çmaya gitmez ve hayli aptal bir oluşumdur.
Resmen devletin resmi terör taşeronu oldular bugün..
Bir de kendilerini solcu, halkçı, devrimci falan diye adlandırırlar..
Ulan gezmiş, çayan, aslan, inan gibi has devrimcilerin kemiklerini sızlatmayın bari..

Neyse, hayli karmaşık görünen ama çok basit bir tablo..
Bu olay kimin işine yaradı?
Berkinin ailesini milyonların önünde yuhalatan şahsiyet ve berkinin katillerine en fazla yaklaşan adamın ölümü...Bu olay seçim öncesi meydanlarda nasıl kullanılacak?

Ve "görünen" tek sorumlu dhkp-c..Bu kadar yağlı bir ekmek hiç bir hükümete nasip olmamıştı.

Yazık..Olan ölen savcımıza oldu..
3 aptal maşa da genç yaşta toprağa girdi işte..

Ülkenin geldiği bu hal, derinde dönen bu oyunlar beni ciddi ciddi korkutmaya başladı..

Son düzenleme:
Şu konuya akşamdan beri giriyorum cıkıyorum yazılanları okuyorum ama bir sey yazamıyorum. Kelimelere dökemiyorum hissettiklerimi.
Nefret doluyum, öfkemi kelimelerle anlatamıyorum.
Ne hale geldik.
Filmlerde olurdu ya böyle şeyler. Elimizde mısırlarla izlerdik.
Ha olsa olsa birde Amerikada olurdu. Onu da normal gibi görürdük.
Nasıl oldu? Nasıl oluyor? Benim ülkeme neler yaşatıyorsunuz?
Bu devletin savcısı nasıl makamında rehin alınabiliyor?
Bu kadar kolay mı böyle şeyler? Kimsenin can guvenliği kalmadı. Her an her sey olabilecek bir ülke haline geldik dayanamıyorum.
Aklıma çok kötü şeyler geliyor.

Büyük abi istemeden hiç bir şey olmaz bu ülkede.

valla bu işten en çok kim fayda sağlayacak kim prim yapacak zaman gösterecek, kimin yararına olacaksa bu işin arkasında o vardır
Berkin Elvan cinayetine tepki gösterenler bu cinayetten ne fayda sağlayacak?
Teröristse en büyüğü ile devlet her hafta düzenli beş çayı içiyor
Başbakan çıkmış muhalefet liderini suçluyor ardından da birlik beraberlik diyor, araya da iç güvenlik paketinin reklamını sıkıştırıyor
ben devletten büyük terörist görmedim kızlar bu tür büyük olayların arkasında mutlaka bişeyler var, arif olan anlar daha da yazmıyorum fişlenirim diye...

Canım en çok,
devlet eliyle katil olan polis 'emir kulu ne yapsın' diyerek aklanırken;
örgüt flamasıyla eylem yapıp öldürülen gence 'aptal maşa' 'şerefsiz' 'vatan haini' diye nefret kusulmasına yanıyor.

evet aptaldı belki, böyle bir sevda için kendini ateşe attı ama asla vatan haini değildi.
onurunu üç kuruşa satanlara göre bin kat daha değerlidir benim gözümde.
savcıya da aynı şekilde üzüldüm ama onu yeterince yad eden var zaten bende şafak yaylayı yad etmiş olayım.

inandıklarını uğruna ölüme yürümekten tereddüt etmedi ailesinin başı sağolsun. dayanılmaz bi acı

elbette öyle. neler geliyor dilime de yazamıyorum. nihayetinde bir forum sitesi yani. ölen adamı ameliyata soktular. şu an ameliyatta dediler. daha sonra bir açıklama geldi, zaten hastaneye geldiğinde ölmüştü dediler. ölen savcıyı sırf polis öldürdü demesinler diye ameliyata falan soktular sözde. hoşgeldin iç güvenlik paketi. merhaba yeni türkiye. polis yasal mermisini bir gün yolda beynime geçirse dese ki kilimcinin kör oğlu vurdu diye kim ispatlayacak bunu...

buraya gelip terörist yandaşlığı yapamazsın öylece. ne yani oturup onlara aglayalım istersen. yazıklar olsun

cok uzuldum cok..Allah rahmet eylesin savcimiza
su pislik yaratiklardan da ne zaman kurtulacagiz merak ediyorum yetmedi bitmedi dertleri
her seyi bahane ediyor adamlar
temizleyemediler bir bu kadar mi zor ya bu kadar mi beceriksziz
Allah tan bulsun pislikler teror orgutu vee yandaslarinin hepsi ama hepsi umarim en feci sekilde can verir..

Bugün o duvarlar arasında ne yaşandı hiçbir zaman bilemicez..

pabucumun orgutlusu nasil desteklersiniz ya alttan alttan ceksin gitsinler madem bu kadar sikayetciler ulkeden zorla mi tutuyotuz ulan biz
istemeyen ceksin gitsin kalkip ulkemde insanlarin canina kastediyorlar bu mu ozgurluk arayisi
sanki ellerini kollarini bagladik hapsettik ya arayistalarmis
onlar ne ariyorlar biliyor musun cehennemi iclerindeki seytani pislik herifler

valla benim amacım kimseyi savunmak değil. ama her şey ortada ve bas bas bağırıyor. her şey devlet eliyle oldu. terörist diye bir şey yok terör devleti var ortada. eylemcilerin cesedine tükürmenin manasızlığı gözüme batıyor sadece.

Yok bunu ben de kaldıramam. Polise şerefini üç kuruşa satıyo diyip teröriste ideolojisi uğruna kendini feda etti muamelesi yapılmasını kabul edemiyorum. Ne olursa olsun polisin varlık nedeni zaten sükuneti huzuru sağlamaktır. Dönem dönem siyasi yanlışlıklar olabilir. Teşkilatta yeni yetme cahiller yanlış davranmış olabilir ama bir kurumun adının bu kadar kolay harcanması olmaz

Dhkpc devlet terörü olabilir o ayrıdır. Ama polisten daha şerefli diyemez bence kimse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…