-
- Konu Sahibi Mavi Terlik
"Avukat cübbesiyle değil sivil kıyafetle girdiler"
Savcıyı rehin alan kişilerin Çağlayan Adliyesi'ne avukat cübbesiyle girdikleri iddiasına kamera kayıtlarını izleyen hakimden yalanlama geldi.
Yargıçlar Sendikası İstanbul Temsilcisi hakim Nuh Hüseyin Köse, savcıyı rehin alan eylemcilerin Çağlayan Adliyesi'ne avukat kıyafetleriyle girdiği iddiasını yalanladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu tarafından da dile getirilen "avukat cübbesiyle içeri girdiler" iddiasına ilişkin İleri Haber'e konuşan Köse, kamera kayıtlarını izlediklerini ve bir kişinin takım elbise, diğerinin ise sivil-normal kıyafetle adliyeye girdiklerini belirtti.
Görüntülerde, birinin kolunda cübbe olduğunu ve sahte kimlik gösterildiğini belirten Köse, avukatların töhmet altında bırakmanın haksızlık olduğunu, olayda ciddi bir güvenlik zaafiyeti olduğunu vurguladı.
http://ilerihaber.org/avukat-cubbesiyle-degil-sivil-kiyafetle-girdiler/12883/
Berkin elvanın terörist olduğunu ispatlamıştır
Şu konuya akşamdan beri giriyorum cıkıyorum yazılanları okuyorum ama bir sey yazamıyorum. Kelimelere dökemiyorum hissettiklerimi.
Nefret doluyum, öfkemi kelimelerle anlatamıyorum.
Ne hale geldik.
Filmlerde olurdu ya böyle şeyler. Elimizde mısırlarla izlerdik.
Ha olsa olsa birde Amerikada olurdu. Onu da normal gibi görürdük.
Nasıl oldu? Nasıl oluyor? Benim ülkeme neler yaşatıyorsunuz?
Bu devletin savcısı nasıl makamında rehin alınabiliyor?
Bu kadar kolay mı böyle şeyler? Kimsenin can guvenliği kalmadı. Her an her sey olabilecek bir ülke haline geldik dayanamıyorum.
Aklıma çok kötü şeyler geliyor.
valla bu işten en çok kim fayda sağlayacak kim prim yapacak zaman gösterecek, kimin yararına olacaksa bu işin arkasında o vardır
Berkin Elvan cinayetine tepki gösterenler bu cinayetten ne fayda sağlayacak?
Teröristse en büyüğü ile devlet her hafta düzenli beş çayı içiyor
Başbakan çıkmış muhalefet liderini suçluyor ardından da birlik beraberlik diyor, araya da iç güvenlik paketinin reklamını sıkıştırıyor
ben devletten büyük terörist görmedim kızlar bu tür büyük olayların arkasında mutlaka bişeyler var, arif olan anlar daha da yazmıyorum fişlenirim diye...
Canım en çok,
devlet eliyle katil olan polis 'emir kulu ne yapsın' diyerek aklanırken;
örgüt flamasıyla eylem yapıp öldürülen gence 'aptal maşa' 'şerefsiz' 'vatan haini' diye nefret kusulmasına yanıyor.
evet aptaldı belki, böyle bir sevda için kendini ateşe attı ama asla vatan haini değildi.
onurunu üç kuruşa satanlara göre bin kat daha değerlidir benim gözümde.
savcıya da aynı şekilde üzüldüm ama onu yeterince yad eden var zaten bende şafak yaylayı yad etmiş olayım.
inandıklarını uğruna ölüme yürümekten tereddüt etmedi ailesinin başı sağolsun. dayanılmaz bi acı
Canım en çok,
devlet eliyle katil olan polis 'emir kulu ne yapsın' diyerek aklanırken;
örgüt flamasıyla eylem yapıp öldürülen gence 'aptal maşa' 'şerefsiz' 'vatan haini' diye nefret kusulmasına yanıyor.
evet aptaldı belki, böyle bir sevda için kendini ateşe attı ama asla vatan haini değildi.
onurunu üç kuruşa satanlara göre bin kat daha değerlidir benim gözümde.
savcıya da aynı şekilde üzüldüm ama onu yeterince yad eden var zaten bende şafak yaylayı yad etmiş olayım.
inandıklarını uğruna ölüme yürümekten tereddüt etmedi ailesinin başı sağolsun. dayanılmaz bi acı
o teröristi savunmayın bari burada. bir insanın ağzıını bantlayıp kafasna silah dayamanın savunulacak yanı yok.
şunu yapmasaydı o savcı yaşıyordu bu gece
işiddin boyna bıçak dayamasından zerre kadar farkı yok benim gözümde