- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.920
-
- Konu Sahibi Mavi Terlik
pabucumun orgutlusu nasil desteklersiniz ya alttan alttan ceksin gitsinler madem bu kadar sikayetciler ulkeden zorla mi tutuyotuz ulan biz
istemeyen ceksin gitsin kalkip ulkemde insanlarin canina kastediyorlar bu mu ozgurluk arayisi
sanki ellerini kollarini bagladik hapsettik ya arayistalarmis
onlar ne ariyorlar biliyor musun cehennemi iclerindeki seytani pislik herifler
sen o savcının çocuklarının yerine koy bir kendini ne dersinLaflarına dikkat et bana hakaret edemezsin bu şekilde
Adamlar çekip gitti zaten vurdular öldü gitti daha neyin nefret kusmasıdır bu sönmedi mi için?
Laflarına dikkat et bana hakaret edemezsin bu şekilde
Adamlar çekip gitti zaten vurdular öldü gitti daha neyin nefret kusmasıdır bu sönmedi mi için?
Canım en çok,
devlet eliyle katil olan polis 'emir kulu ne yapsın' diyerek aklanırken;
örgüt flamasıyla eylem yapıp öldürülen gence 'aptal maşa' 'şerefsiz' 'vatan haini' diye nefret kusulmasına yanıyor.
evet aptaldı belki, böyle bir sevda için kendini ateşe attı ama asla vatan haini değildi.
onurunu üç kuruşa satanlara göre bin kat daha değerlidir benim gözümde.
savcıya da aynı şekilde üzüldüm ama onu yeterince yad eden var zaten bende şafak yaylayı yad etmiş olayım.
inandıklarını uğruna ölüme yürümekten tereddüt etmedi ailesinin başı sağolsun. dayanılmaz bi acı
sen o savcının çocuklarının yerine koy bir kendini ne dersin
Onlar zaten ölmeye girdi o binaya. Kendi seçimleriydi..
vaay zoruna gitti demekLaflarına dikkat et bana hakaret edemezsin bu şekilde
buna sebep olan o savunduğun teröristler. bunu değiştiremezsin. onlar bunu yapmasaydı o savcı şu an çocuklarının yanındaydıben savcıya da üzüldüm yorumumda da belirttim ama cımbızla kelime alıp kimsenin bana hakaret etmesine göz yummam.
olaydaki tek masum savcı ki onuda eylemciler vurmadı. amaçları savcıyı öldürmek olsaydı 8 saat rehin almazlardı odasına girdikleri gibi öldürüp çıkarlardı.
savcıyı gözden çıkaran devletin ta kendisi.
doğuda şehit düşen askerler için de aynı cümleyi kurabiliyor musunuz? onlar oraya ölmeye ve öldürmeye gitti kendi seçimleriydi diye
Çok düşündürücü atladığımız bir şeyler mi var belki suçlular çokta suçlu değildi beklenen buydu durum alehlerineyken lehlerine çevirdiler
vaay zoruna gitti demek
ederim istedigim gibi hakaret teror yanlilarina anladin mi
git nereye sikayet etceksen et
oldurcek misin hatta gel beni de oldur
hakaretmis az bile dedim sizin gibi serefsiz yandaslara
bu da agzimin bozuk oldugu tek mesajimdir isterlerse banlasinlar umrunda degil
terorist ve yandaslarina tahammul edecek durumda degilim!!
hala terörizm propagandası. güzelim sen bi öte gitsene. burdaki insanların canı yanıyor gelmişsin tatlı su devrimciliği yapıyorsun. doğudaki askerler de sen totonun üstünde sıcak evinde rahat rahat yaşa diye şehit oldu.
insanların acıları var ve çek o kirli elini acılarının üzerinden.
berkinin hakkını aradığını söyleyenlerin berkinin katillerini ortaya çıkarmaya en yakın kişinin ölümüne sebebiyet vermesi ne ironik değil mi?
doğuda şehit düşen askerler için de aynı cümleyi kurabiliyor musunuz? onlar oraya ölmeye ve öldürmeye gitti kendi seçimleriydi diye
sen tam bir gerizeklısın ve terörist yanlısısın senin gibi birisinin burdan afaroz edilmesini talep ediyorum pis militanları yad ediyormuş o şerefsizlerin taleplerini okudunmu sen amaç öldürmek ve ölmek mümkün olmıyacak şeyeler isteyerek gündeme oturmak ses çıkarmak masum bir insanın kanına girdiler evledını yetim bıraktılar ne vicdansızsınız yaa rahat bırakın ülkemizii!!ben savcıya da üzüldüm yorumumda da belirttim ama cımbızla kelime alıp kimsenin bana hakaret etmesine göz yummam.
olaydaki tek masum savcı ki onuda eylemciler vurmadı. amaçları savcıyı öldürmek olsaydı 8 saat rehin almazlardı odasına girdikleri gibi öldürüp çıkarlardı.
savcıyı gözden çıkaran devletin ta kendisi.