Berkin Elvan davasında savcı rehin alındı

Adalet istedikleri için, kahramanları öldüğü için yürüyeceklermiş.. Gerçekten ne ara oldu bütün bunlar bende merak ediyorum. Neyin hırsı ve neyin zalimliği bu..
Savcı ölmüş daha diyecek bi şeyim yok benim.artik alsınlar adaletlerini.... neyse ya.off.

Allah savcımıza rahmet eylesin yakınlarınada sabır versin.. Bari bu ölümden ders çıkarsak ama nerde. Yapanlar kahraman oldu.. Diyecek hiçbir şey kalmadı. Yazık bize, çok yazık..

Ergenekon sanıklarının beraati adliyenin basılması elektrik kesintisi yayın yasakları basit değil bu işte birşeyler değil çok şey var gibi ve bu kadarla kalmaz sanırım

İstedikleri oldu. Bundan sonra berkin elvan denince yitip giden çocuk değil, katledilen savcı gelecek akıllara.

Savcıdan ne istediniz Allahın belaları? Çoluğumu çocuğumu toplayıp kaçasım var bu memleketten ülkemin içine ettiler el birliğiyle.

Savcıyı anıyor yayınlarına sabır diyoruz

Savcının ölümü yapılan haksızlıkları meşrulaştırmaz işlh

Iktidariniz Batsın
kabatasiniz Batsın
türban ozgurlugunuz Batsın
Degerleriniz, magdurlugunuz , turbanli bacilariniz Hepsi Batsın

direnis diyerek 1979 tudeh gerizekaliliginin aynısını yapan zihniniz yerin dibine Batsın

Taksim ,gezi yakilsin yikilsin
çocuğunu eyleme gönderen asiri örgütlere sembol veren ekmek almaya gitti yalanini söyleyen anne Batsın
ama 14 yaşında çocuk :s diyenler batsinnnn
kurdistan diyen itler yerin dibine girsin

Kaçak elektrik kullanan,ggöç ettikleri her yerin ağzına eden insanlar batsinnn

Oy için göz yaşı döken, kopya çeken , torpille bir yerlere gelen araları bozulunca halk tv olan samanyolunun proragandasini yaptığı örgüt batsinnnnnn

sağ sol muhafazakâr milliyetçi herkes iki yüzlü ,yyalancı, utopyasiz
Böyle laik , sosyal , yeni Türkiye olacağımiza bulunup parcalanalim daha iyi
bu hastalıklı acı da uzamamis olur

O fotoğraf insanın içini yakıyor .. Çok şükür öbür dünyada türkiye diye biyer yok ..

1-) Silah, flama, bayrak, kelepçe nasıl bu kadar rahat bir biçimde içeri sokulabildi?
2-) Teröristlerle pazarlık yapmayız diye babalanan vali vs; neredeyse iki yıla yakındır bilinen Berkin'in katillerini deşifre etmektense, bir savcıyı göz göre göre feda etmeyi nasıl "başarı" diye nitelendirebilirler?
3-) Başta İşid ve PKK olmak üzere, adı doğrudan Dünya listelerinde olan terör örgütleriyle her türlü pazarlığı yapabilen Devlet, buradaki pazarlığı niye yapmadı; bizim bilmediğimiz şekilde, Devletin sevdiği ve sevmediği terör ayrımı mı var?
4-) Ve Dhkpc niye birdenbire ortaya çıktı; Fuatavni'nin aylar önce Hakan Fidan'la bağlantılı iddiaları neye delâlet eder?

Savcimiz ölmüş. Allah rahmet eylesin. Allah yakinlarina sabir versin. Sosyal medyada yazilanlari ( iki taraf icinde) hic girmiyorum. Acilen bu cinnet halinden kurtulmaliyiz. Karanlikta kaybolmak üzereyiz

Allah kahretsin ya..Hayatını kaybettigini simdi okuyorum..Cok cok uzgunum suan..
Allah rahmet eylesin..Ailesine sabır versin..

Silahla hak aranıyor artık ulkede..Diyecek soz kalmadı..

Lanet olsun ulkeyi bu hale getirenlere..Bin kere lanet olsun..

Diyecek soz yok gercekten..

O fotoğraf insanın içini yakıyor .. Çok şükür öbür dünyada türkiye diye biyer yok ..
Slovakyada yaşadım ben Bir süre
tiksiniyorum yemin ederim
halka da acimiyorum
Biz istiyoruz böyle yasamayi
herkes layık olduğu şekilde yönetilir

Adam hala Kılıçdaroğlunu elestiriyor deli olcammmm

Savcımız maalesef ki vefat etmiş Rabbim ailesine sabırlar versin. Savcımız şehit oldu Rabbim rahmetiyle muamele etsin inşallah. O üç teröriste zaten diyecek laf yok Rabbim verecek onlara hesabını.

Ölen DHKPC militanlarına, "şehitlerimize sahip çıkalım" diyerek ok meydanında yuruyeceklerini duyurdular. İçim acıyo artık gerçekten. Zalimliğin sonu gelmicek bu ülkede. Yazık ki böyle bi ülkeye doğacak daha milyonlarca çocuk var. Zehirli bi zihniyet!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…