- 2 Eylül 2014
- 1.362
- 1.592
-
- Konu Sahibi Mavi Terlik
Çok çok Üzgünüm...
hak böyle aranmaz.silahla hak aramak diye bir şey olamaz.Bu bir terör eylemidir, ötesi yok.
belli değil. ama yaşama ihtimmali az. ibrahim tatlıses tek kurşun yemişti beynine. neler yaşadı. savcıda 2 kurşun var. zor. ama umarım yaşar
O tarz haberler çıktı ama aslı astarı var mı şuan için emin değiliz. İnşallah yalan haberdir ama çıkan en iyi haberde durumunun ağır olduğu haberi.
Yani adam vurulmuş öyle mi? Pes vallahi yazıklar olsun. Bi de kahraman ilan edilmişler, şimdi ağzımı açacağım ama susuyorum. Tek diyeceğim birileri Berkin Elvan diye diye içlerindeki kini kusup Berkin'in ailesine en büyük kötülüğü yapıyorlar.
Ulan Berkin senin baban mıydı anan mıydı gittin vurdun? Ailesi bile böyle bir şey yapmazken sana ne düşmüş??
Zavallı çocuğun ölüsünü kullanarak yaptıkları şeylere bak.. Ama olur mu? Ne de olsa yaşasın DİRENİŞ!!!!
Allah ailesine sabır versin. Çok yazık oldu. İnşallah iyileşir inşallah..Ne yazikki vuruldu evet.. Başından vuurulduğu hatta öldüğü söylendi ama şuan için net bir şey yok. Bu konudan ekmek yemek için çok çırpındılar ama sonuç terör örgütü kahraman oldu.. Soylenicek cok sey var da suan icin savcının hayatta kalması hepsinden onemli.
Umarım bu savcının gebermesi diğer savcılara ibret olur. Halkın çocukları sahipsiz değil.
şu tweete bakın ya. nefret ettim nefret
Hiç bakmadım bakmak da istemem.bence kimsede bakmasin.feysime bakayim dedim bir arkadasim sizde berkin p....inin yanina gidin itler yazmis hemen kapattim.iste bu yuzden bakmiyorum sosyal medyaya.Savcı için üzüldüm, ailesi için daha da üzüldüm. Berkinin ailesi adına da Üzgünüm.Kaldıki bunu yapanlarda alenen terör örgütü olduğunu söylüyolar. Ama bi twitter'a baksanız aslında onlar halkın kahramanı.. Adalet arıyolardı.
Hiç bakmadım bakmak da istemem.bence kimsede bakmasin.feysime bakayim dedim bir arkadasim sizde berkin p....inin yanina gidin itler yazmis hemen kapattim.iste bu yuzden bakmiyorum sosyal medyaya.Savcı için üzüldüm, ailesi için daha da üzüldüm. Berkinin ailesi adına da Üzgünüm.
Yok artık, savcı ölümle pencelesiyor diye mi yürüyecekler. Yok biz böyle insanların olduğu bir ülke değildik ama bu hale getirildik. Inanamiyorumİşte nasıl nefret etmişse insanlar birbirinden, ölüm bile hırslarını almaya yetmiyo. Şimdiden Taksimde toplanmaya başladılar. Ne için yürüyüş? Ölümün zaferi mi olur. Bazen gerçekten nefret ediyorum.
Yok artık, savcı ölümle pencelesiyor diye mi yürüyecekler. Yok biz böyle insanların olduğu bir ülke değildik ama bu hale getirildik. Inanamiyorum
berkinin adını böyle pislik çıkarları için kullananlara lanet olsun