Berkin Elvan davasında savcı rehin alındı

Ah be savcım,ne diye 4 ay önce bu dava sana verildiğinde ilk iş polislerin dosyalarını incelemek istersin ?Ne diye deşmek istersin bu davayı ? Gördün mü olanları şimdi ?
Değil mi ya Sen git 21 tane polisin dosyalarini incele kimliklerini vs al. Sonra basina bunlar gelsin. Cok cok Üzgünüm

avukat cübbesiyle girmişler içeri. bu avukatlar nasıl aranmaz. valla burada kim ihmali varsa cezalanmalı

Yani avukatın aranmaması gerçek mi bilmiyorum. Eğer öyleyse neyine güveniyolar avukatın anlamıyorum. Binlerce avukat var. Zor ve özel bişey mi avukat olmak. Avukat olan hasta ruhlu olmaz mı?

Adliye girişinde kimse aranmiyor ben 1 ay önce bir dava için gitmiştim ne arayan oldu ne birsey.elimi kolumu sallayarak girdim içeri.

Bizim ülkede insan hayatı çok değersiz

Ülkede savcının başına gelenleri öğrenebilmek için internette haber arıyoruz resmen
Yayın yasağı varmış tv ler daha yeni veriyor gelişmeleri

Zarar vermeden teslim olcaklarmışmış !! Hiç inandırıcı değiller bunların amacı zarar vermek , istedikleri yapılsaydı emin olun yine başka bir neden bulup o anda başka birini vururlardı , bunlar böyle herşeyi bahane ederler !!

Bir de öyle olmasaydı böyle yapmazdık gibi bi açıklama.. Artık cumleler gercekten yetersiz su vicdansızlığa. Önce onlar başlattıya çevirmişler bir de işi.

Savcı öldü haberleri umarım yalandır. Allah bekleyenlerine sabır versin şayet onu vuranlar sosyal medyada kahraman ilan edilirken zor olsa gerek.

Savcının yaşama ihtimali zor yiyecek ekmegi varsa elbette yine yaşar bu şekilde zor..

Ayrıca rehine olaylarında polis ilk atagı yaparsa suçludur devlet yasalarına göre oradan kıvırmaya çalışıyorlar,akıllarınca intikam almaya çalıştılar...Gebersinler !

• Çağlayan Adliyesi'nde ki operasyon ile ilgili açıklama yapmış Halk Gerçeği
Ben bunu anlamıyorum. Silahla birini rehin alip "gayet makul isteklerimiz vardi" demek abesle iştigal. Adaleti adaletsizlik yaparak arayamazsin. R

Korkunc bir olay yaşandı. Cok cok uzgunum

Diğer maddeleri geçtim de , güvenli bir şekilde ayrılmalarının sağlanması ? Allah aşkına hangi ülkede veya devlette rehine eylemi yapıldıktan sonra, rehine alan kişilere tamam elini kolunu sallaya sallaya gidebilirsin denir ? o maddeyi koymaları kanıt işte açıkça belli ediyorlar .. savcı umarım sağlığına kavuşur

Ben bunu anlamıyorum. Silahla birini rehin alip "gayet makul isteklerimiz vardi" demek abesle iştigal. Adaleti adaletsizlik yaparak arayamazsin. R

Korkunc bir olay yaşandı. Cok cok uzgunum
ya tweetlere bakıyorum. bizde sizi seviyoruz yiğitlerim diye yazanlar var.
kahraman yaptılar ölenleri. savcının ağzını bantla kafaya silahı daya bumu kahramanlık

Çok çok Üzgünüm...

hak böyle aranmaz.silahla hak aramak diye bir şey olamaz.Bu bir terör eylemidir, ötesi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…