- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.053
-
- Konu Sahibi Mavi Terlik
Başarıyla sonuçlandı dedikleri operasyon bu mu yani? Savcı da yaralı belki de ölmüştür şu an bilemiyorum.
offf. umarım doğru değildir. bu nasıl operasyon ya. nasıl rehineyi koruyamazlar.Savcı şehit oldu.
Savcı Mehmet Selim Kiraz yaşamını yitirdi. Operasyonun ardından yaralı olarak kurtarılan Kiraz, kaldırıldığı Florence Nightingale hastanesinde yaşamını yitirdi.
İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok canlı yayında Savcı Kiraz'ın ameliyatta olduğunu açıkladı.
Ancak hastaneden elde edilen bilgiye göre ameliyat başarıya ulaşamadı. Savcı Kiraz şehit oldu.
Haber kanallarında daha şimdi ağır yaralı olarak ameliyata alındığı söyleniyor yani böyle bir haber yok hiçbir kanalda.Savcı şehit oldu.
Savcı Mehmet Selim Kiraz yaşamını yitirdi. Operasyonun ardından yaralı olarak kurtarılan Kiraz, kaldırıldığı Florence Nightingale hastanesinde yaşamını yitirdi.
İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok canlı yayında Savcı Kiraz'ın ameliyatta olduğunu açıkladı.
Ancak hastaneden elde edilen bilgiye göre ameliyat başarıya ulaşamadı. Savcı Kiraz şehit oldu.
Avukatlar adliye girişinde aranıyor mu? sorusu mu irdelenmeli?
Savcı şehit oldu.
Haber kanallarında daha şimdi ağır yaralı olarak ameliyata alındığı söyleniyor yani böyle bir haber yok hiçbir kanalda.
Avukatlar ve adli çalışanlar aranmıyormuş ne yazıkki..
Şu an açıklama yapılıyor son dakika haberi olarak yaralı olduğu ve ameliyata alındığı yönde.İnşallah o ameliyattan da sağ salim kurtulur.İnşallah öyledir ben tv de değil internette okudum. Umarım gerçek değildir..
avukat cübbesiyle girmişler içeri. bu avukatlar nasıl aranmaz. valla burada kim ihmali varsa cezalanmalı