- 30 Ocak 2015
- 2.349
- 2.847
-
- Konu Sahibi Mavi Terlik
bu davalar adil yargılansa belki de bugün üç kişide ölmeyecekti hem de suçlular hakettikleri cezaları alacak insanlar kendilerini güvende hissedecek insanların bu kadar gelecek kaygısı olmayacaktı ne uğruna burda kazanan kim bence kimse
Teröristlerin birbirini ağırladığı gibi mi?evet sen yazmamışsın aynı dilden konuşunca kimin ne söylediğini bildirimleri herşeyi karıştırdım.
bu arada mesajını alıntıladığın kişi bu mesajını da beğenmiş. körler sağırlar birbirini ağırlar misali.
iyimisin arkadaşım sen? mesajımı değiştirmedim, hala arkasındayım. arkadaş yanlışını düzeltmiş, bende farkettiğimi farkedin diye beğendim. körler sağırlar derken?evet sen yazmamışsın aynı dilden konuşunca kimin ne söylediğini bildirimleri herşeyi karıştırdım.
bu arada mesajını alıntıladığın kişi bu mesajını da beğenmiş. körler sağırlar birbirini ağırlar misali.
Teröristlerin birbirini ağırladığı gibi mi?
evet sen yazmamışsın aynı dilden konuşunca kimin ne söylediğini bildirimleri herşeyi karıştırdım.
Teröristlerin birbirini ağırladığı gibi mi?
Dimi ya.. Bir de bir dediği bir dediğini tutmayanlar var ki. Onlar kimi ağırlayacağını şaşırmış. Ortalık teröristi olmuşlar..aynen mitle dhkc nin birbirini ağırladığı gibi
Dimi ya.. Bir de bir dediği bir dediğini tutmayanlar var ki. Onlar kimi ağırlayacağını şaşırmış. Ortalık teröristi olmuşlar..
Yazık yazık. Allah basiret versin.
iyimisin arkadaşım sen? mesajımı değiştirmedim, hala arkasındayım. arkadaş yanlışını düzeltmiş, bende farkettiğimi farkedin diye beğendim. körler sağırlar derken?
Yok almayayım. Benim terörle işim olmaz. Yoldaşlarınız size yeter.kesinlikle. birazdan evden çıkıcağım otobüsle yoluma gideceğim indikten sonra bindiğim otobüsü içindekilerle beraber yakacağım. sırf itlik olsun. sonrada bi toplantımız var teorilerimizi geliştiricez. gelmek istersen mesaj at yeri bildireyim.
gerçekten şaka gibi, ısrarla berkinle ilgili iyi yada kötü yorum yapmadım, yapmadığımı da söyledim. sadece teröristlere eylemci diyenleri kendimce eleştirdim. ben nooldum şimdi anladıysam arap olayım?e gözlerin yanlış görüyorsa napalım. benim olmayan bir yazıyı bana mı mal edeceksin? senin de begenilerinden görünüyor kimlerin kimlerin kimleri ağırladıgı.
okudugunu anlamamak ayrı baktıgını görememek de ayrı.
gerçekten şaka gibi, ısrarla berkinle ilgili iyi yada kötü yorum yapmadım, yapmadığımı da söyledim. sadece teröristlere eylemci diyenleri kendimce eleştirdim. ben nooldum şimdi anladıysam arap olayım?
Dimi ya.. Bir de bir dediği bir dediğini tutmayanlar var ki. Onlar kimi ağırlayacağını şaşırmış. Ortalık teröristi olmuşlar..
Yazık yazık. Allah basiret versin.
Valla bir dediği bir dediğini tutmayan diyince aklıma en önce saraydaki geliyor. Bu konuda master seviyesinde, eline kimse su dökemez
he senin dediklerinde benim dediklerimi mix yapmış, senin dengesiz olduğuna, benim içinde körler sağırlar falan diye bişeye karar vermiş. allah akıl fikir versinyok o zaten senin yazdıgını senin değil benim yazdıgımı iddia ediyor :) kendi de farkında değil.
yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum :) ilk msjınız hariç ki hala bu son msjları yazanla onu yazan aynı kişi mi diye şoklar geçiriyorum,dediğiniz şeylerin bazısına katılıyorum.sadece teröriste üzülme kısmı hariç.ben gerçekten zerre üzülmedim.denizlerin olayına bu topikte girmek istemiyorum çünkü az kalsın dhkp-c üyesi ilan edilecektim insanlar neyi nasıl algılayacağını şaşırmış durumda, bir de o konuya girersem sinirden ölürüm ben.