Berkin Elvan davasında savcı rehin alındı

kesinlikle adaletsizlik anarşiyi doğurur...

Teröristlerin birbirini ağırladığı gibi mi?

iyimisin arkadaşım sen? mesajımı değiştirmedim, hala arkasındayım. arkadaş yanlışını düzeltmiş, bende farkettiğimi farkedin diye beğendim. körler sağırlar derken?

e gözlerin yanlış görüyorsa napalım. benim olmayan bir yazıyı bana mı mal edeceksin? senin de begenilerinden görünüyor kimlerin kimlerin kimleri ağırladıgı.

okudugunu anlamamak ayrı baktıgını görememek de ayrı.

Teröristlerin birbirini ağırladığı gibi mi?

kesinlikle. birazdan evden çıkıcağım otobüsle yoluma gideceğim indikten sonra bindiğim otobüsü içindekilerle beraber yakacağım. sırf itlik olsun. sonrada bi toplantımız var teorilerimizi geliştiricez. gelmek istersen mesaj at yeri bildireyim.

iyimisin arkadaşım sen? mesajımı değiştirmedim, hala arkasındayım. arkadaş yanlışını düzeltmiş, bende farkettiğimi farkedin diye beğendim. körler sağırlar derken?

anlaşılmak istiyor ama battıkça batıyor bari kimin ne yazdıgını algılasa. sanıyor ki savcının ölümüne üzülenlerin hepsi aynı ideolojiye sahip. ne yazarsa yazsın katil sevicinin önde gideni. dümeni kırmaya çalışsa da yok kırılmaz o dümen.

Yok almayayım. Benim terörle işim olmaz. Yoldaşlarınız size yeter.

gerçekten şaka gibi, ısrarla berkinle ilgili iyi yada kötü yorum yapmadım, yapmadığımı da söyledim. sadece teröristlere eylemci diyenleri kendimce eleştirdim. ben nooldum şimdi anladıysam arap olayım?

gerçekten şaka gibi, ısrarla berkinle ilgili iyi yada kötü yorum yapmadım, yapmadığımı da söyledim. sadece teröristlere eylemci diyenleri kendimce eleştirdim. ben nooldum şimdi anladıysam arap olayım?

yok o zaten senin yazdıgını senin değil benim yazdıgımı iddia ediyor :) kendi de farkında değil.

Dimi ya.. Bir de bir dediği bir dediğini tutmayanlar var ki. Onlar kimi ağırlayacağını şaşırmış. Ortalık teröristi olmuşlar..
Yazık yazık. Allah basiret versin.

Valla bir dediği bir dediğini tutmayan diyince aklıma en önce saraydaki geliyor. Bu konuda master seviyesinde, eline kimse su dökemez

millet vicdan mastürbasyonu yapmaya gelmiş biz ne anlatmaya çalışıyoruz.

en vicdanlı en üzülen sensin yada sizsiniz işte sabahtan beri burada saydıran herkes.
şimdi rahatlayın ve normal yaşantınıza dönün.

yok o zaten senin yazdıgını senin değil benim yazdıgımı iddia ediyor :) kendi de farkında değil.
he senin dediklerinde benim dediklerimi mix yapmış, senin dengesiz olduğuna, benim içinde körler sağırlar falan diye bişeye karar vermiş. allah akıl fikir versin

Gir denizlerin olayına neden girmeyeceksin ki? Bu topikte denizler hakkında bilgi sahibi olmadan fikir yürütülüyorsa gir sen de..

Kimin canını almış denizler soruyorum? Kime silah doğrultmuş? Banka soygununu örnek göstereni terlikle kovalarım..
Faşizme, emperyalizme karşı gencecik yaşlarında dimdik durmuş has devrimcileri b.klamasın kimse..B.klayacaksanız biraz araştırın öyle konuşun..

Utanmasanız tüm sosyalistleri terörist, bütün solcuları katil ilan edeceksiniz.
Tüh yazıklar olsun derin devletin maşası olan dhkp-c veya pkk ile denizleri bir tutan zihniyetinize!

Bir devletin savcısı öldürülmüş, 13-14 yaşında çocuklar öldürülüp terörist yaftası yiyor, anaları babaları meydanlarda yuhalatılıyor..Bizim konuştuğumuz konulara bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…