Berkin Elvan davasında savcı rehin alındı

Bir çocuk günahsız doğar, saf doğar.
Onun büyüdüğü coğrafya bir takım düşünceleri aşılar beynine.
Çocuk ona ne verilirse onu alır, onunla büyür.
Berkin Elvan'ın ister eylemlere ister ekmek almaya çıkmış olması umurumda değil. Neden çünkü o yönlendirilmiş bir çocuk.
Evet çocuk.
PKK'ya katılan ve kutsal bir görev yaptığını da zanneden gençler de bir çocuk.
Dünya varoluşunda ilk terörizm Hasan Sabbah zamanında başlamıştır, kutsal bir görev olduğunu söyleyerek yüzlerce çocuk ve genci aşılamış ve bu uğurda ölmeyi onlara cennet vaadi olarak sunmuştur.
Bunlar size hiç mi birşey ifade etmiyor?
Evet kanmış ve kandırılmış tüm çocuklara üzülüyorum, bu demek değil ki onlara sempati duyuyorum...
Üzülüyorum çünkü bir insanın kandırıldığına onu inandırmak, kandırmaktan daha zordur.

Her kelimesinin altına imzamı atarım.
Özellikle de ne malum savcıyı polisin öldürmediği kısmına.

yahu dayanamıyorum olan bitenlere int sayfalarını bir görseniz neler yazılıyor neler paylaşılıyor
ilk defa bakıyorum ve kendimden geçiyorum ya
ölen teröristleri şehit ilan etmişler halk kahramanı diyorlar soysuz köpekler ya

Tweeterda takip ediyorum. resmen kahraman yaptılar. pes

Vefat eden savcı beni çok sarstı bu kadar etkileneceğimi tahmin bile etmemiştim, iş yerinde olduğum için gözyaşlarımı tutuyorum gözümün önüne hep ağzının kapatıldığı fotoğraf geliyor. Şu saçma salak örgüt devlete mi ait kime ait bilmiyorum ama topunun Allah belasını versin.

Evet terör örgütünün her türlüsünde maalesef çocuklar kullanılıyor. Van'da yaşıyorum buradaki köylerde silah zoruyla teröristler çocukları kendi bünyelerinde yetiştirmek için aldığını çok duydum hatta 3 oğlun varsa birini vereceksin yoksa üçünü de gözünüzün önünde öldürürüz dediklerini de... Allah onların da belasını versin

Bir ülkeye bu kadar terörist çok fazla. Ne korkunç bir ülke. Çocuğumun buradan kurtulması, gelecekte insan içinde yaşayabilmesi için elimden geleni yapacağım.

Düşünün ailenizden birinin son fotografı başına dayalı bir silahla ve ağzı bantlı
çıldırmamak elde değil ..
Artık teröristler de kahraman sayılıyor bu ülkede .
Nasıl bir haldeyiz aklım almıyor .

imzanıza bayıldım harikasınız...

Benim için savcının ölümü değil o ölen 2 kardeşimin canı daha çok önemliydi #BizdeSiziSeviyoruz

buyrun bir iğrençlik daha
eminim çok seviyolardır kardeşlerini . ama diğer dünyada kişi sevdiği ile haşrolacak inş orda da sevdiklerinin yanında bulurlar kendilerini. devrim diye diye ülkenin ağzına ettiler . devlet düşmanlığı nelere kadirmiş. ölen masumların hiçbir kıymeti yokmuş. Allah'ından bulsun hepsi

bu davalar adil yargılansa belki de bugün üç kişide ölmeyecekti hem de suçlular hakettikleri cezaları alacak insanlar kendilerini güvende hissedecek insanların bu kadar gelecek kaygısı olmayacaktı ne uğruna burda kazanan kim bence kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…