Berkin Elvan davasında savcı rehin alındı

Bir çocuk günahsız doğar, saf doğar.
Onun büyüdüğü coğrafya bir takım düşünceleri aşılar beynine.
Çocuk ona ne verilirse onu alır, onunla büyür.
Berkin Elvan'ın ister eylemlere ister ekmek almaya çıkmış olması umurumda değil. Neden çünkü o yönlendirilmiş bir çocuk.
Evet çocuk.
PKK'ya katılan ve kutsal bir görev yaptığını da zanneden gençler de bir çocuk.
Dünya varoluşunda ilk terörizm Hasan Sabbah zamanında başlamıştır, kutsal bir görev olduğunu söyleyerek yüzlerce çocuk ve genci aşılamış ve bu uğurda ölmeyi onlara cennet vaadi olarak sunmuştur.
Bunlar size hiç mi birşey ifade etmiyor?
Evet kanmış ve kandırılmış tüm çocuklara üzülüyorum, bu demek değil ki onlara sempati duyuyorum...
Üzülüyorum çünkü bir insanın kandırıldığına onu inandırmak, kandırmaktan daha zordur.

Her ağzı olan konuşmasa keşke.

Neyse ben konuya geleyim kimin haklı kimin haksız olduğunu tartışmayacağım.Bende Berkin Elvan için meydanlarda yürüyen bir insanım..Sadece Berkin Elvan için de değil. Ethem , Ali İsmail , ve adını saymaya içimin yandığı diğerleri için.
Bütün bu olanların tek suçlusu vardır o da DEVLET.Çünkü devlet her zaman kendi çıkarlarını halkın çıkarlarından üstün tutmuştur.
Öncelikle Savcı Kiraz hakkında herkes ne kadar bilgili ise bende o derece bilgi sahibiyim.Şahsen veya dolaylı yoldan tanımam inançlarını düşüncelerini bilmem.Fakat onu bu olayda gözden çıkardıklarını düşünüyorum.Sözüm ona Terörist yaftasında bulunulan kişilerin taleplerinin yerine getirilmesi imkansız birşey değildi.Fakat hükümet böyle bir anlaşmada bulunmayıp kendi savcısını gözden çıkarabilecek kadar gamsız bir tavır sergiledi.Öyle yapmalıydı çünkü Berkinin Katili zira kendileriydi.
Operasyon bittiğinden sonra aklıma takılan birşey daha oldu.Cumhurbaşkanının Operasyon ekiplerini tebrik etmesi..Hayatımda bu kadar saçma bir kutlama ile karşılaşmamıştım.Pardon tebrik ettiğin şey nedir diyesim var ? Herkes ölmüş.Rehin kurtarılamıyor.Bu bir utanç kaynağıdır övünç değil..Tüm istihbaratta çalışan eğitimli kişileri sen görevinden alıp içeri tıkarsan.Böyle bir durumla karşılaştığında sana yardımcı olacak kişi aramayacaksın.
Ne malum ? Savcıyı polislerin öldürmediği ? Bunun için hepsini ortadan kaldırmadığını..Ortada anlaşılamayacak bir durum yoktu.

1-Berkin Elvan’ı katleden polislerin canlı yayına çıkarak itirafta bulunmaları…

2-Polislerin Halk Mahkemelerinde yargılanmaları…

3-Bugün kadar, Berkin Elvan için yapılan eylemlere katıldıkları gerekçesiyle haklarında soruşturma açılan, işten atılan, tutuklanan herkesin suçlamalarının kaldırılması…

4-Bu üç saatin ardından güvenli bir şekilde ayrılmalarının sağlanması…

5-Oluşturulacak bir heyetle iletişim kurmak… Oluşturulacak heyette bulunmasını istedikleri kişiler: Ümit Kocasakal, Sezgin Tanrıkulu, ÇHD’den bir avukat, Halk Meclislerinden bir kişi, Haziran Şehitleri Aileleri ve TAYAD'lı Aileler...

Neden çok mu zordu bunları yerine getirmek..Ben inanıyorum ki olay tamamen seçim öncesi bir provakasyon.Ve bunun baş sorumlusu Cumhurbaşkanıdır.Zira kendisi İşid ve Öcalanla masaya oturmuş devlet üzerinde ticaret yapmış anlaşmış insandır.Böyle bir istek ona vız gelir di..Bence katili uzaklarda aramayın.Kendisi gayet yakınınızda.

Her kelimesinin altına imzamı atarım.
Özellikle de ne malum savcıyı polisin öldürmediği kısmına.

yahu dayanamıyorum olan bitenlere int sayfalarını bir görseniz neler yazılıyor neler paylaşılıyor
ilk defa bakıyorum ve kendimden geçiyorum ya
ölen teröristleri şehit ilan etmişler halk kahramanı diyorlar soysuz köpekler ya
Tweeterda takip ediyorum. resmen kahraman yaptılar. pes

Vefat eden savcı beni çok sarstı bu kadar etkileneceğimi tahmin bile etmemiştim, iş yerinde olduğum için gözyaşlarımı tutuyorum gözümün önüne hep ağzının kapatıldığı fotoğraf geliyor. Şu saçma salak örgüt devlete mi ait kime ait bilmiyorum ama topunun Allah belasını versin.

Evet terör örgütünün her türlüsünde maalesef çocuklar kullanılıyor. Van'da yaşıyorum buradaki köylerde silah zoruyla teröristler çocukları kendi bünyelerinde yetiştirmek için aldığını çok duydum hatta 3 oğlun varsa birini vereceksin yoksa üçünü de gözünüzün önünde öldürürüz dediklerini de... Allah onların da belasını versin

yahu dayanamıyorum olan bitenlere int sayfalarını bir görseniz neler yazılıyor neler paylaşılıyor
ilk defa bakıyorum ve kendimden geçiyorum ya
ölen teröristleri şehit ilan etmişler halk kahramanı diyorlar soysuz köpekler ya
Bir ülkeye bu kadar terörist çok fazla. Ne korkunç bir ülke. Çocuğumun buradan kurtulması, gelecekte insan içinde yaşayabilmesi için elimden geleni yapacağım.

Düşünün ailenizden birinin son fotografı başına dayalı bir silahla ve ağzı bantlı
çıldırmamak elde değil ..
Artık teröristler de kahraman sayılıyor bu ülkede .
Nasıl bir haldeyiz aklım almıyor .

PKK'ya, DHKP-C ye ve daha bilmediğimiz tüm terör örgütlerine nefret kusarken, Uğur Mumcu gibi insanların 'Mit ile Abdullah Öcalan' arasındaki ilişkiyi araştırma yaparken suikasta gitmeleri manidar değil midir?
Kimi kime karşı suçluyorsunuz Allah aşkına?

imzanıza bayıldım harikasınız...

Benim için savcının ölümü değil o ölen 2 kardeşimin canı daha çok önemliydi #BizdeSiziSeviyoruz

buyrun bir iğrençlik daha
eminim çok seviyolardır kardeşlerini . ama diğer dünyada kişi sevdiği ile haşrolacak inş orda da sevdiklerinin yanında bulurlar kendilerini. devrim diye diye ülkenin ağzına ettiler . devlet düşmanlığı nelere kadirmiş. ölen masumların hiçbir kıymeti yokmuş. Allah'ından bulsun hepsi

bu davalar adil yargılansa belki de bugün üç kişide ölmeyecekti hem de suçlular hakettikleri cezaları alacak insanlar kendilerini güvende hissedecek insanların bu kadar gelecek kaygısı olmayacaktı ne uğruna burda kazanan kim bence kimse

X