- 18 Kasım 2014
- 402
- 204
- 42
- Konu Sahibi Mavi Terlik
ben bu olayın içinde cok derin işlerin olduğunu düşünüyorum .dün tüm yurtta ellektrıklerın kesilmeside bu olayla bağlantılı bence ,seçimler önceside böyle bir olayın gerçekleşmesi manidar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kimsenin dinini imanını sorgulayacak kadar düşürmesin bizleri asıl...AminAllah dinsizi imansızı savunacak ona üzülecek duruma düşürmesin kimseyi...
tüm soysuzların belasını versin...
bana göre teröristin yaşı olmaz..
teröristlerinde onları savunanların da helak olduğu günleri Rabbim tez vakitte göstersin..
Gir denizlerin olayına neden girmeyeceksin ki? Bu topikte denizler hakkında bilgi sahibi olmadan fikir yürütülüyorsa gir sen de..
Kimin canını almış denizler soruyorum? Kime silah doğrultmuş? Banka soygununu örnek göstereni terlikle kovalarım..
Faşizme, emperyalizme karşı gencecik yaşlarında dimdik durmuş has devrimcileri b.klamasın kimse..B.klayacaksanız biraz araştırın öyle konuşun..
Utanmasanız tüm sosyalistleri terörist, bütün solcuları katil ilan edeceksiniz.
Tüh yazıklar olsun derin devletin maşası olan dhkp-c veya pkk ile denizleri bir tutan zihniyetinize!
Bir devletin savcısı öldürülmüş, 13-14 yaşında çocuklar öldürülüp terörist yaftası yiyor, anaları babaları meydanlarda yuhalatılıyor..Bizim konuştuğumuz konulara bak.
Buraya yazanların yarısından fazlası saraydakine oy vermemiş, destek olmamış, olmayacak insanlar. Çünkü olay siyasetten çok öte, insaniyet, vicdan, demokrasi ile direk alakalı. Bunun farkına varamayan yada gayet farkında olup safını belli edenler köşeye sıkışınca ama ama tayyip de bizi cıs yaptı diye ağlamasınlar. Önce meseleyi idrak edin sonra tarafınızı seçin.Valla bir dediği bir dediğini tutmayan diyince aklıma en önce saraydaki geliyor. Bu konuda master seviyesinde, eline kimse su dökemez
Buraya yazanların yarısından fazlası saraydakine oy vermemiş, destek olmamış, olmayacak insanlar. Çünkü olay siyasetten çok öte, insaniyet, vicdan, demokrasi ile direk alakalı. Bunun farkına varamayan yada gayet farkında olup safını belli edenler köşeye sıkışınca ama ama tayyip de bizi cıs yaptı diye ağlamasınlar. Önce meseleyi idrak edin sonra tarafınızı seçin. Bu olayda parti, ideoloji, ırk, yaşam tarzı yok. Bu olayda iki taraf var. Vatanını milletini seven, ülkesi içinendişelenen insanlar ve teröreyeröriste destek olanlar.. Seçim sizin..
Buraya yazanların yarısından fazlası saraydakine oy vermemiş, destek olmamış, olmayacak insanlar. Çünkü olay siyasetten çok öte, insaniyet, vicdan, demokrasi ile direk alakalı. Bunun farkına varamayan yada gayet farkında olup safını belli edenler köşeye sıkışınca ama ama tayyip de bizi cıs yaptı diye ağlamasınlar. Önce meseleyi idrak edin sonra tarafınızı seçin.
Bu olayda parti, ideoloji, ırk, yaşam tarzı, sağ, sol yok. Bu olayda iki taraf var. Vatanını milletini seven, ülkesi için endişelenen insanlar ve teröre teröriste destek olanlar.. Seçim sizin..
Buraya yazanların yarısından fazlası saraydakine oy vermemiş, destek olmamış, olmayacak insanlar. Çünkü olay siyasetten çok öte, insaniyet, vicdan, demokrasi ile direk alakalı. Bunun farkına varamayan yada gayet farkında olup safını belli edenler köşeye sıkışınca ama ama tayyip de bizi cıs yaptı diye ağlamasınlar. Önce meseleyi idrak edin sonra tarafınızı seçin.
Bu olayda parti, ideoloji, ırk, yaşam tarzı, sağ, sol yok. Bu olayda iki taraf var. Vatanını milletini seven, ülkesi için endişelenen insanlar ve teröre teröriste destek olanlar.. Seçim sizin..
Yavrum benim. Umarım baban gibi bir adam olursun büyüyünce
Günün en önemli noktası da geldi!
Aman sabahlar olmasın...
İmam Hatipli vs DHKP-C.
Var mı arttıran?
İmam Hatipli olması ya da olmaması onun görev başında öldürülmesiyle zerre bağdaşmaz.aaaa imam hatipli olmasa şehit olmazdı
Tesekkurler dusuncelerime tercüman oldunuz..İşte bunlar için sokağa dökülen kesim yaptıklarıyla gurur duyuyor mu acaba? Kimlerle aynı safta ve kimi savunduklarını gördükçe? İğreniyorum artık bu ülkenin zihniyetinden. Devletin savcısını rehin alan bu insanların peşinde binlerce insan sokağa dökülürken onlara terörist diyenlerin sonuna kadar arkasındayım! Bu zihniyetin bu iğrenç insan müsveddelerinin arkasındakiler yine savunun. Siz busunuz çünkü. Ülkemi seviyorumun arkasına sığının. Masum bir çocuk ekmek almaya giderken vurulmuştu.. Çünkü DHKPC masum insanları savunur di mi? Tiksiniyorum..
14 yasindaki bi cocugun elinde sapan polise saldirmasi ne kadar dogru sizce bence bu ulke icin kim kötü düşünürse daga cikar sokaklara dökülürse benim cocugum dahi olsa bu ölmeyi hakediyor.. bu ulke kolaylikla alinmadi nice 14 yasindaki canlar gitti o yuzden de berkinler hicde umrumda degil...bu o çocuğun 14 yaşında olduğu gerçeğini kısaca çocuk olduğu gerçeğini yok etmez. o çocuktu.ve ölmeyi asla haketmedi