-
- Konu Sahibi Mavi Terlik
bunu hükümet yaptırmamış dağılalım. iyi uykular türkiye...
Sapanla kovalıycam şimdi seni, pat diye söyleme böyle şeyleri.
elimde sapan var!
kesinlikle sapan dediğin bir kalaşnikof kadar etkilidir. hatta öyle ki burdaki ahlak timsalleri çocukluklarında hiç sapanla oynamadı ... sapanla bir ülkeye darbe bile yapabilirsin şu an çok korktum
çocuk çocuk diye ajitasyon yapmayı bırakın.Neyse amaca ulaşıldı..
14 yaşındaki çocuk terörist oldu.
Devletin savcısı öldürüldü..
Seçimler öncesi yenilecek yağlı ekmekle karınlar iyice doyar..
Vah ülkem vah..En büyük teröristin, vur emri vererek insan katledenin, asıl tetikçileri aklayıp paklayanın, hatta saklayanın, hukuku evinin arka bahçesi yapanın devlet olduğu konusunda bakalım ne zaman uyanıcaz.
benim için eline taş alan ve atan hiçbir çocuk ölmeyi haketmiyorTesekkurler dusuncelerime tercüman oldunuz..
14 yasindaki bi cocugun elinde sapan polise saldirmasi ne kadar dogru sizce bence bu ulke icin kim kötü düşünürse daga cikar sokaklara dökülürse benim cocugum dahi olsa bu ölmeyi hakediyor.. bu ulke kolaylikla alinmadi nice 14 yasindaki canlar gitti o yuzden de berkinler hicde umrumda degil...
Hani ekmek almaya gondemistiler..http://www.iha.com.tr/video-teroristin-annesi-eylemlere-katildigini-biliyordum-55202/
Anneye bak oğlum gidip eylemini yapacak diyor sabahtan beri ilk defa tebessüm ettim
Senin oğlun eylemci değil teröristti anne keşke gitme yapma deseydin oğluna
1 can boşu boşuna gitti pisi pisine
Iste herkesin düşüncesi ayni olacak doye birsey yok benim icin vatan icin ulkem için kalkan bütün eller kirilsin.... cocuk olsun yasli olsun farketmez canakkalede ne coxuklar gitti bu vatan ugruna... neyse siz onlarin yasini tutun bizde onlarin... hangisi sehit... hangisi leş...benim için eline taş alan ve atan hiçbir çocuk ölmeyi haketmiyor
taş bu. çocukken bir kız çocuğu atmıştı kafama. başım kanadı.ama o ölmeyi haketmedi.
Bu direk Devletin Savcısını rehin almaya giden canım kimse ekmek kuyruğunda görmemiş bunu :/Hani ekmek almaya gondemistiler..
kısaca normalde benim kafama taşı atan suçsuz ki bencede suçsuz çünkü çocuk.Iste herkesin düşüncesi ayni olacak doye birsey yok benim icin vatan icin ulkem için kalkan bütün eller kirilsin.... cocuk olsun yasli olsun farketmez canakkalede ne coxuklar gitti bu vatan ugruna... neyse siz onlarin yasini tutun bizde onlarin... hangisi sehit... hangisi leş...
bu çocuk ölmeyi hakedecek ne yaptı. birinimi öldürdü. birilerinimi kaçırdı. can bu can. taş attı diye hiç bir canlı ölümü haketmez. acımasızlık dorukta.
Iste herkesin düşüncesi ayni olacak doye birsey yok benim icin vatan icin ulkem için kalkan bütün eller kirilsin.... cocuk olsun yasli olsun farketmez canakkalede ne coxuklar gitti bu vatan ugruna... neyse siz onlarin yasini tutun bizde onlarin... hangisi sehit... hangisi leş...
Hani ekmek almaya gondemistiler..
haklısın ölmüş çocua oh olsun leş diyen kişilere hümanizm mesajları vermek,insanı sev o çocuktu eline tüfeği alıp kimseyi taramadı demek ve anlamasını beklemek zor . sustumBoşversene ya..Kime neyi anlatıyorsun?
Bugün faşizme, zulme karşı direnen, eyleme katılan öğrencisi, emeklisi, genci, yaşlısı,kadını, erkeği herkesler terörist..
Ama onları coplayan, gaza boğan, vur emri vererek öldürtenler kahraman..
Kime neyi anlatıyorsun sen allahsen?
bu çocuk ölmeyi hakedecek ne yaptı. birinimi öldürdü. birilerinimi kaçırdı. can bu can.
Kime neyi anlatiyorsunuz bizde cocuk olduk bizde genc olduk ama yuzumuzde pece elimizde sapan sokajlara dokulmedik iyi bir niyeti olsa elinde sapan cebinde tasla ne isi vardi madem cocuk oyununu oynasin ne isi var bunlarla oldugune sevinmedim gobekler atmadim ama hicde uzulmedim... herkedin dusuncesi fikirleri ayni olacak diye birsey yok bunlar senin bunlarda benim fikirlerim iyi gunler...kısaca normalde benim kafama taşı atan suçsuz ki bencede suçsuz çünkü çocuk.
ama polise attımı leş. geberebilir. o zaman çocuk değil çünkü