Berkin Elvan davasında savcı rehin alındı

Neyse amaca ulaşıldı..
14 yaşındaki çocuk terörist oldu.
Devletin savcısı öldürüldü..
Seçimler öncesi yenilecek yağlı ekmekle karınlar iyice doyar..

Vah ülkem vah..En büyük teröristin, vur emri vererek insan katledenin, asıl tetikçileri aklayıp paklayanın, hatta saklayanın, hukuku evinin arka bahçesi yapanın devlet olduğu konusunda bakalım ne zaman uyanıcaz.

Sapanla kovalıycam şimdi seni, pat diye söyleme böyle şeyleri.
elimde sapan var!

kesinlikle sapan dediğin bir kalaşnikof kadar etkilidir. hatta öyle ki burdaki ahlak timsalleri çocukluklarında hiç sapanla oynamadı ... sapanla bir ülkeye darbe bile yapabilirsin şu an çok korktum

kesinlikle sapan dediğin bir kalaşnikof kadar etkilidir. hatta öyle ki burdaki ahlak timsalleri çocukluklarında hiç sapanla oynamadı ... sapanla bir ülkeye darbe bile yapabilirsin şu an çok korktum

Sapan ne ki..Bir demet maydonozla bile darbe yapabilirsin..
O maydonozu atom bombası çıkarabilecek güçte bir devletiz hamdolsun.

çocuk çocuk diye ajitasyon yapmayı bırakın.
bir evladın ölümü çok acı.
ama face'inde bile neye hizmet ettiği yönünde paylaşımalrı var.
yaşından büyük ve tehlikeli.
tıpkı orda bulunması kadar yanlış.

ekmek hikayesi de çok ironik.
inanan var mı bilemiyorum ama oturduğu semt nerde, öldüğü yer nerde.

onun sırtından ortalığı velveleye vermek de fırsatçılık.

sanki savcı olayı gibi birden kasıtlı bir şekilde vurulmuş çocuk.
ortam belli değil mi neticeyi gösterecek kadar.

benim için eline taş alan ve atan hiçbir çocuk ölmeyi haketmiyor
taş bu. çocukken bir kız çocuğu atmıştı kafama. başım kanadı
.ama o ölmeyi haketmedi.ne ailem bunu düşündü. nede olayı gören

benim için eline taş alan ve atan hiçbir çocuk ölmeyi haketmiyor
taş bu. çocukken bir kız çocuğu atmıştı kafama. başım kanadı.ama o ölmeyi haketmedi.
Iste herkesin düşüncesi ayni olacak doye birsey yok benim icin vatan icin ulkem için kalkan bütün eller kirilsin.... cocuk olsun yasli olsun farketmez canakkalede ne coxuklar gitti bu vatan ugruna... neyse siz onlarin yasini tutun bizde onlarin... hangisi sehit... hangisi leş...

kısaca normalde benim kafama taşı atan suçsuz ki bencede suçsuz çünkü çocuk.
ama polise attımı leş. geberebilir. o zaman çocuk değil çünkü

bu çocuk ölmeyi hakedecek ne yaptı. birinimi öldürdü. birilerinimi kaçırdı. can bu can. taş attı diye hiç bir canlı ölümü haketmez. acımasızlık dorukta.

Boşversene ya..Kime neyi anlatıyorsun?
Bugün faşizme, zulme karşı direnen, eyleme katılan öğrencisi, emeklisi, genci, yaşlısı,kadını, erkeği herkesler terörist..
Ama onları coplayan, gaza boğan, vur emri vererek öldürtenler kahraman..

Kime neyi anlatıyorsun sen allahsen?

Olayın içini hiçbir zaman bilemeyiz. Berkin ekmek mi alıyordu taş mı atıyordu. Velev ki dhkpcyle eylemde olsun. Alevi bir çocuk. Okmeydanında oturuyor. Çevre malum. Bu çocuğu birileri alıp devrim ayağına toprak uğruna daha huzurlu bir vatan kandırmış olamaz mı? Alevileri devlet sahiplense bu çocukları kandırmak böyle kolay olmazdı ki. Ne aleviler sahiplendi ne de alevi çocuğun ölüsü. Ölüsğne de dhkpc sahip çıktı işte. Malzeme yaptılar çocuğu. Yazık değil mi.

haklısın ölmüş çocua oh olsun leş diyen kişilere hümanizm mesajları vermek,insanı sev o çocuktu eline tüfeği alıp kimseyi taramadı demek ve anlamasını beklemek zor . sustum

bu çocuk ölmeyi hakedecek ne yaptı. birinimi öldürdü. birilerinimi kaçırdı. can bu can.
kısaca normalde benim kafama taşı atan suçsuz ki bencede suçsuz çünkü çocuk.
ama polise attımı leş. geberebilir. o zaman çocuk değil çünkü
Kime neyi anlatiyorsunuz bizde cocuk olduk bizde genc olduk ama yuzumuzde pece elimizde sapan sokajlara dokulmedik iyi bir niyeti olsa elinde sapan cebinde tasla ne isi vardi madem cocuk oyununu oynasin ne isi var bunlarla oldugune sevinmedim gobekler atmadim ama hicde uzulmedim... herkedin dusuncesi fikirleri ayni olacak diye birsey yok bunlar senin bunlarda benim fikirlerim iyi gunler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…