- 18 Eylül 2010
- 11.067
- 197
iyi aksamlar kızlar
göz makyajını çok sewerim çok iltifat alırım küçüçük gözlerime yaptımgım makyajdan
ama resim ekleyemedim bi saattir ugrasıyorum
hoşgeldin canım
resim eklemeyi bilmiyorsan yardım edebilirim:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi aksamlar kızlar
göz makyajını çok sewerim çok iltifat alırım küçüçük gözlerime yaptımgım makyajdan
ama resim ekleyemedim bi saattir ugrasıyorum
berenim sabrina rudnik diye bir marka numarasida 63 trde bulurmusun bilmem :26:
çok güzel olmuş ama eyeliner kullanmakta ayrı maharet olsa gerek. teşekkür ederim ayrıca gözlerin çok güzel maşallah!
canım tr de yok sanırım bu marka
bencedeee :44::44:
o zaman ben sizin oraya geliyorum
bu marka cok ucuz )
Topiğin hayırlı olsun Berenimmm
sahimi peki ben oraya gelmeden nasıl alabilirim
benim gözlerim koyukahverengi ne renk far kullanmalıyım
hoşgeldin canım
resim eklemeyi bilmiyorsan yardım edebilirim:26:
Canım benimde gözlerim kahve rengi ve gri tonları ve kahve tonları çok hoş oluyor.
cnm gözleri kesiyorum paintten masaüstüne ekiyorum ama yüklemeye gelince buraya olmuyor
benim gözlerim koyukahverengi ne renk far kullanmalıyım
Mümkünse şöyleee en afillisinden bir kahrengi göz makyajı istiyorum. açık tonu göz kapağına mı sürsem etrafa gölge yapsam bazıları ise göz kapağına k.rengi sürüp onu ton ton azaltarak yayıyor hangisi iri gösterir?
teşekkür ederim. Peki marka verebilir misiniz hangilerinden memnun kaldınız? almak istiyorum bir far seti hem simli hemde mat önerileriniz var mı?
canim istersen gönderiyim ben sana mektupla _ fakat tek basina surdugunde cok mat oluyor parlaticiyla kullanmani tavsiye ederim :)