Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözlerim kamaştı dışı pembe olan yatık duran glossun ve kapatıcının markasını öğrenebilir miyim acaba?bi de kapatıcı lekeleri iyi kapatıyor mu?iste bunlarda benim vazgecemediklerim
Eki Görüntüle 488439 Eki Görüntüle 488448 Eki Görüntüle 488441 Eki Görüntüle 488440 fondöten ve pudra'larim
Eki Görüntüle 488449 Eki Görüntüle 488445 Eki Görüntüle 488442 rujlarim, goz ve dudak kalemi ve kapatiyicim (sivilceler icin)
Eki Görüntüle 488446 Eki Görüntüle 488443 eyeliner ve maskara Eki Görüntüle 488444
Eki Görüntüle 488447 bunlarda bebislerim
Eki Görüntüle 488453 Eki Görüntüle 488450 takma kirpiklerim ve tabi cok sevdigim fircalarim
Eki Görüntüle 488451 ojelerim
gözlerim kamaştı dışı pembe olan yatık duran glossun ve kapatıcının markasını öğrenebilir miyim acaba?bi de kapatıcı lekeleri iyi kapatıyor mu?
saol canım bnm de lekelerim var brz o yüzden kapatıcı arayışı içindeyim de :)Canim benim yüzümde bı ara cok sivilce ve lekeler vardı ozaman kullanıyordum ve öyle çokk kapatmasada ben memnundum. Hatta onsuz dışarı cikmazdim
Markası L'OREAL ve glossun markası RİMMEL
ilk makyaj benden olsun
Eki Görüntüle 358782
flormar yeşil göz kalemi var kızlar burda flormarın göz kalemini tavsiye ediyorum hem ucuz hem güzel
saol canım bnm de lekelerim var brz o yüzden kapatıcı arayışı içindeyim de :)
Maşallah resmi ilk gördüğümde hazal kaya sandım bir an
Maşallah resmi ilk gördüğümde hazal kaya sandım bir an
evrenim o takma kirpkleri nasıl takıyorsun hiç takmış olarak foton var mı çok merak ettim kuzumiste bunlarda benim vazgecemediklerim
Eki Görüntüle 488439 Eki Görüntüle 488448 Eki Görüntüle 488441 Eki Görüntüle 488440 fondöten ve pudra'larim
Eki Görüntüle 488449 Eki Görüntüle 488445 Eki Görüntüle 488442 rujlarim, goz ve dudak kalemi ve kapatiyicim (sivilceler icin)
Eki Görüntüle 488446 Eki Görüntüle 488443 eyeliner ve maskara Eki Görüntüle 488444
Eki Görüntüle 488447 bunlarda bebislerim
Eki Görüntüle 488453 Eki Görüntüle 488450 takma kirpiklerim ve tabi cok sevdigim fircalarim
Eki Görüntüle 488451 ojelerim
canim lorealin kapaticilari genelde iyi... sana tavsiyem kendi ten rengine gore bir ton acik alman ben hep oyle yapiyordum ve kapaticinin ustunede fondetonumu fircarla suruyordum ise yariyodu
evrenim o takma kirpkleri nasıl takıyorsun hiç takmış olarak foton var mı çok merak ettim kuzum
Kuzucuk takma kirpikler cok kolay dur sana anlatayım. Şimdi yapıştırıcıyı gözüne sür böyle eyeliner sürer gibi sonra cimbizla tut takma kirpikleri ve o sekilde yavaşça tak
Yaa tatlim resimlerim var ama hiç belli degil. Gözümü net bı sekilde cekmemisim
Bı daha takinca senin icin çekerim resmi
tamam kuzum peki o yapıştırıcı sonra ne oluyo yıkanınca geçiyormuuuu
Bir ay kaliyo yapıştırıcı saka saka tatlim kirpiyi cikartinca yapıştırıcıda cikiyo. Hem çıkmasa normal sabun Yada makyaj siliciylede hemen cikar