Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaaaRRRR!!!!
ne zaman ekliceksin şekerim tivitide söz verdi ortalıkta yok
teşekkür ederim
ben makyajlarimi eklicem len aksama eklemis olurum
RuJLaRiMMMM...
Eki Görüntüle 360218
BuNLaRDa eSiMiN 14 SuBaTTa aLDiGi MaKYaJ SeTiNiN PaRCa PaRCa CeKiLMiS HaLi...
Eki Görüntüle 360228
Eki Görüntüle 360227
Eki Görüntüle 360226
Eki Görüntüle 360225
Eki Görüntüle 360224
BuDa SeTiN TaMaMi YaNLiZ KaRSIDaKi FaRLaR SeTiN PaRCaSi DeGiL,aYNaYi KaPatMaK iCiN KoYDuM
Eki Görüntüle 360229
BuNLaRDa DiGeR FaRLaRiM...
Eki Görüntüle 360223
Eki Görüntüle 360222
Eki Görüntüle 360221
Eki Görüntüle 360220
BuNLaRDa aLLiK Ve RiMeLLeRiM
Eki Görüntüle 360219
simdilik bu kadar...
maşaallah süslü gacı seni.......
çok güzel olmuş bu topic bende göz makyajı için arama yaparken gördüm. makyaj yapmayı beceremeyenlerdenim ama yaş 30 u geçiyor şöyle güzel bir makyaj yapmak için geç kaldım önerilerinizi dikkate alacağım. Gözlerim çok küçük bende floarmarın beyaz göz kalemini aldım bugün ama hiçte büyük göstermedi.
iyi aksamlar kızlar
göz makyajını çok sewerim çok iltifat alırım küçüçük gözlerime yaptımgım makyajdan
ama resim ekleyemedim bi saattir ugrasıyorum
tvitim rujlarından sagan 5.cinin markası ve numarası nedir çok beğendim kuzum ya
ya bana da gözleri büyütücek makyaj lazım?? nasıl yapıosun..??? gözlerim fazla küçük değil normal,çekik..bide gözlük kullanıorum..çıkardığımda tuhaf duruyo biraz :S bana ona göre büyütücek makyaj lazım
bnm gözlerimde küçük cekik canım ben bugulu göz makyajını yapıyorumm seye inanmam koyu renk gözü küçültüyo derler ya ona inanmam
farımı hem alta hem üste farı hafif ıslatarak sürerim bolll rimelle iri gözlerim olur
canım bu makyaj senin için gözlerini iri göstermek istiyorsan flormar siyah eye liner al gözünün altına ve üstüne ince olarak çek birazda rimel kirpiklerine çok değil ama
Eki Görüntüle 360289
tessekurler ablacim sürsem yine iyi özel günlerde filan istee