- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.391
- Konu Sahibi Zuzununannesi
O mevzuyu hatırlıyorum yıllar önce bir ara takmıştım 90 dakikalık periyotlarla uyumaya yani 90’ar dakikayı tamamladığında vücut dinç olurmuş ama arada uyanırsan çok uyusan da dinç olamazmışsın vs. Artık ne kadar doğru bilmiyorum.Keyfi bir durum cok sukur :)
Bir yerde okumustum yada izledim suan aklima geldi insan belirli saat dilimlerinde uyursa dinlenirmis ornegin 4 saat 8 saat gibi.Dokuz saat olursa yorgun olunuyormus bunu arastirip bulsam iyi olur sanirim.
Ben kaliplardan hoslanmam pazartesi temizlik sali bakliyat yeme gunu carsamba sebze gunu cuma utu gunu gibi kaliplara giremem.Son dakika planim degisirse bu kaliplardan cikmak cok uzer beni.
Mesajı asıl alıntılama sebebime gelince, evet ben de herkesin öve öve bitiremediği planlı temizlik ve yemek olayına karşıyım. O derece plan yapmak çok kasar beni, planım bozulursa stres olurum, plana uyacağım diye ayrı strese girerim. Bakliyat gününde bakliyat bitmezse ya da ertesi güne de kalması gereken bir yemek o gün bitiverirse mazallah n’aparımyani bu kötü bir fikir demiyorum da bana göre değil diyorum:)