Yarin sabah okucam canim sıkıntı olurmu@ M Minikbirmucizemeselesi (10 adet)
@Safir Taht (10 adet )
@@minik kalp0753 (Mazeretli)
@ K KurkmantoluS (10 adet)
@ferdaw (10 adet)
@ F FairyTale89 (10 adet)
B Beto2012 (10 adet)
@ Y yasemin_90 (10 adet)
N Nan85 (10 adet)
Öğlen namazının farzından sonra ya da sabah namazının farzından sonra okuyoruz, arkadaşlar.
Okumadan önce
3 defa "Estağfirullahellezi la ilahe illa huvel hayyul kayyume ve etübü ileyh"
1defa "Allahümme entes selamü ve minkes selam tebarakte ya zel celali vel ikram" okuyoruz. Ardından ayetimizi okuyoruz ve duamızı ediyoruz.
Bismillahirrahmanirrahim:
Rabbena atina min ledünke rahmeten ve heyyi’lena min emrina raşeda. Rabbişrah li sadri. Ve yessirli emir.
3 defa peygamberimize salavat getirip bitiriyoruz. "Allahümme salli ala seyyidina Muhammed'in ve ala Ali seyyidina Muhammed "
Canlarım yarın benim sıram.ferdaw ferdaw Adım Nurgül. Bilen bilir derdim işsizlik. Şimdiden hepinizden Allah razı olsun, Allah sizlerin de muradınızı versin.
Duam,
Rabbim tez vakitte hayırlı iyi bir iş bulup yaşamımı düzene koymayı nasip etsin. İşimde başarılı olmayı, işimde kalıcı çalışmayı nasip etsin. Rızkımızı helalinden versin, uzakta ise yaklaştırsın, az ise çoğaltsın, çok ise bereketli kılsın.
Kazandığım helal kazançla başta anneme babama olmak üzere ihtiyaç sahiplerine yardım etmeyi nasip etsin. İhtiyaç sahibi tüm işsiz kardeşlerimize hayırlı işler versin. Amin amin amin.
Okudum Rabbim kabul etsin tez vakitte@ M Minikbirmucizemeselesi (10 adet)
@Safir Taht (10 adet )
@ferdaw (10 adet)
B Beto2012 (10 adet)
@ Y yasemin_90 (10 adet)
N Nan85 (10 adet)
Öğlen namazının farzından sonra ya da sabah namazının farzından sonra okuyoruz, arkadaşlar.
Okumadan önce
1defa "Allahümme entes selamü ve minkes selam tebarakte ya zel celali vel ikram" okuyoruz. Ardından ayetimizi okuyoruz ve duamızı ediyoruz.
Rabbena atina min ledünke rahmeten ve heyyi’lena min emrina raşeda. Rabbişrah li sadri. Ve yessirli emir.
3 defa peygamberimize salavat getirip bitiriyoruz. "Allahümme salli ala seyyidina Muhammed'in ve ala Ali seyyidina Muhammed "
Canlarım yarın benim sıram.ferdaw ferdaw Adım Nurgül. Bilen bilir derdim işsizlik. Şimdiden hepinizden Allah razı olsun, Allah sizlerin de muradınızı versin.
Duam,
Rabbim tez vakitte hayırlı iyi bir iş bulup yaşamımı düzene koymayı nasip etsin. İşimde başarılı olmayı, işimde kalıcı çalışmayı nasip etsin. Rızkımızı helalinden versin, uzakta ise yaklaştırsın, az ise çoğaltsın, çok ise bereketli kılsın.
Kazandığım helal kazançla başta anneme babama olmak üzere ihtiyaç sahiplerine yardım etmeyi nasip etsin. İhtiyaç sahibi tüm işsiz kardeşlerimize hayırlı işler versin. Amin amin amin.
Okudum Rabbim kabul etsin tez vakitte@ M Minikbirmucizemeselesi (10 adet)
@Safir Taht (10 adet )
@ferdaw (10 adet)
B Beto2012 (10 adet)
@ Y yasemin_90 (10 adet)
N Nan85 (10 adet)
Okumadan önce
Duam,
Olmaz canım,Yarin sabah okucam canim sıkıntı olurmu
Amin canım Allah razı olsun bende okudum kendimeOkudum canım. Rabbim Sibel arkadaşımıza kolaylık versin dualarını kabul etsin inşallah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?