Katıldım bile dün kuzucumcanım hoş geldin bizde burda dua ediyoruz sende mi katılmak istiyorsun :)
Katıldım bile dün kuzucum
İnşallah dualarımız kabul olur kuzumharikasın canım bir birimize dua edelim bakalım
minik kalp0753 kuzu duanızı yaznışsınız bende yazcam heral de demi birde ismin mi melike senin. Birde ev almayı cok istiyoruz buda o duaya gecerlimi yaa yazsam olur mu bilemedim :)
Tamam balımmmaynen canım isminle birlikte duanıda yaz :) olur kız nie olmasın sonuçte ev almak içinde bolluk bereketlik gerekli :)
Rabbim bu ebru kuluna ve aileme saglık huzur,hayırlı ömür nasip et.günahlarımızı bağışla,Dualarımızı hayra çevir kabul et. Aileme ve sıkıntıda olan herkeze hayırlı, helal,bol rızıklar ihsan et.senin gönlün bol sana hiçbirşey zor gelmez evlat isteyenleri küçük minnaklar ile taçlandır. Rabbim hayırlısından,iyisinden ve hayırlı komşular ile birlikte Bana ve tüm isteyenlere ev almayı ve kolaylıkla ödemeyi,içinde huzurla,sağlıkla oturmayı nasip et.Rabbim evlatlarımızı kötülüklerden koru.Amiiiiin@Safir Taht
@ M Minikbirmucizemeselesi
@minik kalp0753
@ F FairyTale89 (Aileme ve tüm sıkıntı yaşayanlara helal , hayırlı , bereketli iş ve kazanç kapıları nasip et Yarabbim . Bekarlara da senin razı olacağın huzur dolu , mutlu evlilik nasip eyle . )
@ Y yasemin_90
N Nan85
DantelKiz
@Blue_Peri
@ferdaw
Arkadaşlar dualarınızı gün içinde paylaşın lütfen. Akşama listeye ekleyeceğim. Eksik kalmasın canlarım.
ferdaw canım ben duamı paylaşmadım daha ama listede benim adımın yanında dua var başka arkadaşın duası olabilir mi o ? Şimdi paylaşıyorum ben duamı
Allah’ım Sibel kuluna hayırlı kapılarını aç tez zamanda içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan kurtulup feraha çıkmasını nasip et Pazar günü adliyeden haklı olarak alnının akı ile çıkmasını nasip et bana kötülük yapanlar karşısında beni haksızlığa uğratma Allah’ım.kavga dövüş olmadan güzelce girip çıkalım.tez zamanda hayırlı imanlı bir eş ile hayırlı bir evlilik yapıp anne olmayı bana nasip et Allah’ım duama amin diyen kullarının da dualarını kabul eyle. (Amin)
Telefonla yaptım canım kaymış.O benim yazdığım duam ☺ferdaw
Yarın sabah başlayalım canım, hem bazı arkadaşlar daha duasını yazmadı.ferdaw bu geceden başlayabiliyor muyuz yoksa yarın sabahtan mı başlayacağız ?
Sıkma canını . Sabah uyandığında yüzünü görmüyceğin insanları takma canımBu arada arkadaşlar iş görüşmem bugündü ve berbat geçti.Moralim çok bozuldu. Adam resmen sen iyi bir pozisyon için uygun değilsin, ama düşük pozisyon için seni düşünürüz demek için çağırdı beni. Şu kendi kibarlığımdan nefret ediyorum yaaa, bunların ağzının payını veremediğim için.
Topiği de kendi dertlerimle meşgul ediyorum, artık kusura bakmayın.
Yok canım ben kendime kızıyorum, niye cevap vermedim diye. Adamın kibri zaten belli, küçük bir şirketin değil sanki şehir sahibi.Sıkma canını . Sabah uyandığında yüzünü görmüyceğin insanları takma canım
Kibir şeytandandır sen dua et Rabbim verir cevabınıYok canım ben kendime kızıyorum, niye cevap vermedim diye. Adamın kibri zaten belli, küçük bir şirketin değil sanki şehir sahibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?