- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.075
- 83
- 34
Ay o yemek de nası güzeldiOhaaa hiç unutulmayacak bir buluşma ortamı. gerçi hayırlara vesile olamamış ama :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay o yemek de nası güzeldiOhaaa hiç unutulmayacak bir buluşma ortamı. gerçi hayırlara vesile olamamış ama :)
Son yıllarda kadın parasına dadanan ne kadar çok erkek peyda oldu böyle. Hayat müşterek tamam ama bazıları gerçekten yıkılıyor kadınlara.Bak varlık yokluk diyince aklıma geldi. Lise üniversite ve ilk görev yeri şeklinde yıllardır arkadaşım olan biri ben boşanınca dedi ki benim böyle bi niyetim vardı söylemeyimiştim. Gel dedi gönüller bir olsun samanlık seyran olsun. Maddi durumu da iyi değil. Bi şok oldum tabi ama tepki veremedim o da anlatıyor söyle olur böyle düzen kurulur. Sonra dedi ki bizim köye yerleşiriz senin arabayı satar düğün takılarını ekler bana iyi bi araba alırız.
Klasik bahanelerden. Sie deseydiniz. Baskalarini da 5 dk göresi varmış onun.Bugün o kadar delirdim ki neden neden neden diye ona da yazdım. 5 dk’da olsa göreyim mesajını alıntılayıp dedim ki ‘2 günde ne değiştiğini öğrenmek istiyorum çünkü ilk kez heyecanlanmıştım’ dedim. Değişen bi şey yok demiş. Dedim ki değişen bi şey var üzüldüm ordan biliyorum. Çok yoğun çalıyorum basımı kaşıyacak vakit bulamıyorum demiş. Bi şey demedim :)
Ya sizin de gönlünüz varmış ama planı biliyormuşsunuz.Ama zamanına göre tabi kabul edilebilirdi çünkü 18 19 yaşında falandık. Paramız yoktu yemek yemeye iftar çadırına gitmiştik napalım
Bunda da neye kızdım biliyo musun sen beni yıllardır tanıyorsun neler yaşadım biliyosun b sen mi eksik kaldın beni sömürmeyen DangozSon yıllarda kadın parasına dadanan ne kadar çok erkek peyda oldu böyle. Hayat müşterek tamam ama bazıları gerçekten yıkılıyor kadınlara.
Hepsi +18 videolardaki gibi kadınlar bekliyorlar da kendileri o videolardaki adamlar gibiler mi tartışılır tabi.20 yaşındayken bi sevgilim vardı. Ben özel bölgemi tamamen tras etmiyordum veya ağda yapmiyordum, kisaltiyordum bir tane makine ile. Cunku tamamen kilsizligin zararlı olduğunu duymuştum. Estetik olarak da hoşuma gitmiyordu. Ama her gün mutlaka duş alan ve cidden vücudu da güzel ve bakımlı biriydim yani manikür pedikür o zamanlar eksik kalmazdım hiç. Bu çocuksa neden çıkıyorsam o zamanlar asla duş almıyordu zorla duşa sokuyordum çocuğu. Neyse bir gün vajinama baktı baktı. Dedi ki artık biraz kendine baksan mı acaba? Bu kıllarla gezmezen mı? O zaman anladım ki bazı erkeklerin malesef gerçeklik algıları yok bozulmuş. Mental olarak sağlıklı değiller.
Ya gönlüm vardı tabiYa sizin de gönlünüz varmış ama planı biliyormuşsunuz.
Ben bilmiyordum. Sorun oradaydı.
Yoksa yakın arkadaşımla termosumuzu alıp çooook parka gittik. Gocunmam öyle şeylerden. Yokluğa çok iyi uyum sağlarım, utandırmam, her ortama kaynaşırım. Belki de en büyük sorunum bu. Biraz kapris yapsam belki işe yarardı. Malum seveni şey yaparlar, şey yapanı severler derler.
Ne istediğini bilmeyen ayran gönüllü bir tip demek ki. Ben de benzer biriyle kısa süre birlikte oldum. Her şey güzel hoş, birkaç hafta heyecan dorukta Cenaze için memlekete bir gittim adam değişti. Demoralize olmuş paşam. Dengesiz bildiğin.Bugün o kadar delirdim ki neden neden neden diye ona da yazdım. 5 dk’da olsa göreyim mesajını alıntılayıp dedim ki ‘2 günde ne değiştiğini öğrenmek istiyorum çünkü ilk kez heyecanlanmıştım’ dedim. Değişen bi şey yok demiş. Dedim ki değişen bi şey var üzüldüm ordan biliyorum. Çok yoğun çalıyorum basımı kaşıyacak vakit bulamıyorum demiş. Bi şey demedim :)
İnşallah öyledir. Çünkü anlayışlı olacağım, sınırımı bileceğim, özel alanına müdahale etmeyeceğim diye diye tepeme çıkardım hep.Ya gönlüm vardı tabi
Bu işler hakkaten kısmet ya ben kaprisin kralını da yaptım. Türk filmlerindeki iyiniyetli cefakar kız gibi de davrandım. Olmayacaksa olmadı. Bunun bizim davranışlarımızla çok da bi alakası yok.
Senin yaralarını bildiği için duygusal boşluğundan faydalanacak. Sen he desen, neyin var neyin yok alırdı yüzsüz.Bunda da neye kızdım biliyo musun sen beni yıllardır tanıyorsun neler yaşadım biliyosun b sen mi eksik kaldın beni sömürmeyen Dangoz
Klasik bahanelerden. Sie deseydiniz. Baskalarini da 5 dk göresi varmış onun.
Karşımızdakine değil de daha çok kendimize nasıl davrandığımız önemli. Doğru insanı aramayın doğru insan olun diye bir laf var ve çok doğru.İnşallah öyledir. Çünkü anlayışlı olacağım, sınırımı bileceğim, özel alanına müdahale etmeyeceğim diye diye tepeme çıkardım hep.
Kabus gibi çöken, ağzına eden kıymete biniyor arkadaş. Çevremde görüyorum, adamlar ölüyor bu tipler için.
Ablacım sen bizim bildiğimiz kadınlardan değilmişsinaa mesela ben ilk buluşmada çok sıkılırım bir yerde oturup karşılıklı muhabbetten. tam tersi ilgilenecek başka şeyler olmasını severim.
ilk buluşma konser olabilir, beraber maç izlenebilir ki gençliğimiz çarşı'da geçtiğinden kaç yiğidi maç yolunda harcadık, gs'lilere bjk maçını çarşı'nın göbeğinde izlettik belli değil. tenisi de acayip severim, öyle bir anda adam bakmasa ben oturup izlerdim sanırım.
ben sanırım günlük halime ne kadar hızlı adapte olabildiğini görmeyi seviyorum. karşılıklı oturup konuşmak bana daha gergin geliyor. muhabbet türetilmiyor. zevkler renkler lafta kalıyor. oysa girsin dan diye hayatımın akışına, günlük bir rutinime görelim bakalım uyumu.
var yani dünyada böyle tuhaf varlıklar, biri de benim :)
Erkekler yedeklemeyi seviyor. Diğer tarafla isler yolunda gitmezse diye sizinle kapıyı da tamamen kapatmıyor. Çok leş hareketler ama maalesef yapıyorlar bunu. Gelirse o kapıyı çarpın suratına.Benim de beğenmediğim bi daha görüşmediğim adamlar oluyor ama beğenmediysem umutlandırmıyorum. Ya adam ayrılır ayrılmaz mesajlar yazdı neler söyledi resmen love bombing ben de beğendim ya ağzım kulaklarımda.
Yani o arada başka biri denk geldi belli ki. Buna da ayran gönüllülük denilir. Ama insan bi düşünür bu yaptığım karşı tarafta Nası bi hasar bırakır diye
İlk buluşmadan büyük aşk sözleri edenden zaten ışık hızıyla siz kaçın .Benim de beğenmediğim bi daha görüşmediğim adamlar oluyor ama beğenmediysem umutlandırmıyorum. Ya adam ayrılır ayrılmaz mesajlar yazdı neler söyledi resmen love bombing ben de beğendim ya ağzım kulaklarımda.
Yani o arada başka biri denk geldi belli ki. Buna da ayran gönüllülük denilir. Ama insan bi düşünür bu yaptığım karşı tarafta Nası bi hasar bırakır diye
Off love bombing acayip tehlikeli yalnız. Dikkat etmek lazım.Benim de beğenmediğim bi daha görüşmediğim adamlar oluyor ama beğenmediysem umutlandırmıyorum. Ya adam ayrılır ayrılmaz mesajlar yazdı neler söyledi resmen love bombing ben de beğendim ya ağzım kulaklarımda.
aa mesela ben ilk buluşmada çok sıkılırım bir yerde oturup karşılıklı muhabbetten. tam tersi ilgilenecek başka şeyler olmasını severim.
ilk buluşma konser olabilir, beraber maç izlenebilir ki gençliğimiz çarşı'da geçtiğinden kaç yiğidi maç yolunda harcadık, gs'lilere bjk maçını çarşı'nın göbeğinde izlettik belli değil. tenisi de acayip severim, öyle bir anda adam bakmasa ben oturup izlerdim sanırım.
ben sanırım günlük halime ne kadar hızlı adapte olabildiğini görmeyi seviyorum. karşılıklı oturup konuşmak bana daha gergin geliyor. muhabbet türetilmiyor. zevkler renkler lafta kalıyor. oysa girsin dan diye hayatımın akışına, günlük bir rutinime görelim bakalım uyumu.
var yani dünyada böyle tuhaf varlıklar, biri de benim :)