- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
ben de biriyle ekşi feste gitmiştim. Orada tanıştığımız başka kızlarla flört etmeye başlamıştı adam. Olduu o zaman diyip kaçmıştım
Öyle deme bacımsu her kadın güzeldirYa bence de erkekler çok saçma. Arkadas olarak katlanilabiliyorlar ama flört edince ben de pek beğenmiyorum malesef acaba ukala mıyız ya? Ben öyle güzel filan da diilim ama beğenmiyorum kimseyi de napicaz bilmem.
sen sen ol ilk buluşma için ayağına, atla gel şaban gibi evine çağıran birinin davetini kabul etme. tehlikeli mehlikeli olduğu için değil insanı çok hevesli ve çaresizmiş biraz da ne bileyim kolay gibi gösterdiği için. bu dünyanın her yerinde böyle görünür inan.
Ya var ya kendime dedim ki çok kasıntısın. Tabu tabu nereye kadar bi şey olmaz sonuçta bi sürü arkadaşımız var ortak. Valla burda bile kendimle kavga ettim bu kadar kapalı olma diye ama berbat fikirmşsen sen ol ilk buluşma için ayağına, atla gel şaban gibi evine çağıran birinin davetini kabul etme. tehlikeli mehlikeli olduğu için değil insanı çok hevesli ve çaresizmiş biraz da ne bileyim kolay gibi gösterdiği için. bu dünyanın her yerinde böyle görünür inan.
Ya ben bu işi bilmiyorum valla malımBen de buna katiliyorum. Hani premses diyorlar ama öyle olmak biraz sabir sinamak lazim hatta diye dusunuyorum. Sabir sinamak derken aşiri giciklik değilBuraya acilan bazi premses konulara okuyanlar bile sinir krizi geciriyor ya o şekilde değil ama BİRAZCİK mantik çevcevesinden de cikmadan premses olmak her şeyi de kolaylaştirmamak lazim daha cabuk eleniyor bu şekilde.
Öyle deme bacımsu her kadın güzeldir
Benim en berbat anım internetten tanıştığım bir adamla oldu. Eğitim, iş, kültür açısından gayet uygundu. Oturduk bir yere adamda tuhaf bi kıpırdanma, hareketlilik var. Hani gergin olursunuz ve yerinizde duramazsınız ya öyle gibi. Zaten sarışın, beyaz tenli biriydi. Hareketliliği iyice arttı ve lavaboya gitti. Biraz da uzun sürdü. Geldiğinde surat kıpkırmızı, soluk alıp verişleri çok belirgin. 31 çektiğini anladım hemen ve kalktım gittim. Gerçekten iğrençti.
Benim en berbat anım internetten tanıştığım bir adamla oldu. Eğitim, iş, kültür açısından gayet uygundu. Oturduk bir yere adamda tuhaf bi kıpırdanma, hareketlilik var. Hani gergin olursunuz ve yerinizde duramazsınız ya öyle gibi. Zaten sarışın, beyaz tenli biriydi. Hareketliliği iyice arttı ve lavaboya gitti. Biraz da uzun sürdü. Geldiğinde surat kıpkırmızı, soluk alıp verişleri çok belirgin. 31 çektiğini anladım hemen ve kalktım gittim. Gerçekten iğrençti.
Ya ishal filandiysa.
Ya ishal filandiysa.
Ahh minnoşlarııımm, dünya sizin için çok kötü bir yer olmalı.Ay çok kötü. Ya belki ishal olmuş olmasın? Bilemiyorum hangi vücut fonksiyonunu yerine getirmiş olması daha itici gelir ama.
O sizi kı günü parka götürmüş, siz onu cami avlusuna bıraksanız yeriymiş aslındaOff bir tanesi de seni çok güzel bir yere götüreceğim diye Aralık ayında parka götürmüştü beni.
Böyle alenen kaçtım adamdan, parkta bıraktım ve koşarak uzaklaştım.
Ayy kahkaha attım evdekiler ne oldu diyorBenim en berbat anım internetten tanıştığım bir adamla oldu. Eğitim, iş, kültür açısından gayet uygundu. Oturduk bir yere adamda tuhaf bi kıpırdanma, hareketlilik var. Hani gergin olursunuz ve yerinizde duramazsınız ya öyle gibi. Zaten sarışın, beyaz tenli biriydi. Hareketliliği iyice arttı ve lavaboya gitti. Biraz da uzun sürdü. Geldiğinde surat kıpkırmızı, soluk alıp verişleri çok belirgin. 31 çektiğini anladım hemen ve kalktım gittim. Gerçekten iğrençti.
Yok valla beynim koş diye bir sinyal verdi ve ben de kaçtım.O sizi kı günü parka götürmüş, siz onu cami avlusuna bıraksanız yeriymiş aslında
Ahh minnoşlarııımm, dünya sizin için çok kötü bir yer olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?