• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berbat Date Anıları

İnsanların umumi tuvaletlerde masturbasyon yapabilecegi fikri beni biraz üzdü hani afedersiniz s.csalar daha kabul edilebilir benim için. Ki ofis harici umumi tuvalette kaka yapmak da bence biraz ayıp. Orayı evi mi bellemiş masturbasyon ne yahu kamuya açık tuvalette. Gerçekten hayattan biraz soğudum.
Ah be sister, umumi tuvalet yine iyi. Nerelerde ne mastürbasyonlar yapıyorlar bir bilsen. :olamaz:

Ya ishal filandiysa. 😂
Ay hiç sanmıyorum. Daha buluşur buluşmaz elini belime sarmaya çalıştı. Çok rahatsız olmuştum.
Ay çok kötü. Ya belki ishal olmuş olmasın? Bilemiyorum hangi vücut fonksiyonunu yerine getirmiş olması daha itici gelir ama. 😅
::KK53: dötü patlasın onun. gerçekten çok belli etti. İshal falan olsa anlarım çünkü ben de çok sık olurum. Bu adam bildiğin sapıktı.

ay çok masum baktınız ya :)

Ay hiç sanmıyorum. Daha buluşur buluşmaz elini belime sarmaya çalıştı. Çok rahatsız olmuştum.

::KK53: dötü patlasın onun. gerçekten çok belli etti. İshal falan olsa anlarım çünkü ben de çok sık olurum. Bu adam bildiğin sapıktı.

ay çok masum baktınız ya :)

Haa o kadar hizliysa heyecandan ishal olmamistir 😂

Erkeğin karakteri varlıkta , kadınınki yoklukta belli olurmuş. Erkekler varlıkları arttıkça dengesizleşiyor. Durumu iyi erkeklerin seçeneği çok . Erkek seçeneği çoğaldıkça kafası karışan bi canlı. ( konuda bu kişilere durumu iyi diye belirttiğinizden yazdım )

Stressli ve heyecanli durumlarda tepki olarak ishal olan insanlar varmiş ama ya. 😂
Eskiden çook heyecanlaninca karin agrisi tutuyordu beni mesela ishal olmuyordum ama agri oluyordu. 🙄
Bu erkek cinsi ishal mishal olmaz sister. :sinirli:
Eli şeyinde geziyormuş işte belli. Kızı görüp iki saniyede ne mastürbasyonunu düşündüyse artık. :olamaz:

Ay ne ishal olacaklar ya? Yüzlerini yıkayıp saçlarını tararlarsa şanslıyız.
Sen saç telinden ayak baş parmağına kadar mis gibi gidersin. Herifler kıçındaki eşofmanı çıkarıp pantolon giyince lütfetmiş olur. :olamaz:

Erkeğin karakteri varlıkta , kadınınki yoklukta belli olurmuş. Erkekler varlıkları arttıkça dengesizleşiyor. Durumu iyi erkeklerin seçeneği çok . Erkek seçeneği çoğaldıkça kafası karışan bi canlı. ( konuda bu kişilere durumu iyi diye belirttiğinizden yazdım )
Bak varlık yokluk diyince aklıma geldi. Lise üniversite ve ilk görev yeri şeklinde yıllardır arkadaşım olan biri ben boşanınca dedi ki benim böyle bi niyetim vardı söylemeyimiştim. Gel dedi gönüller bir olsun samanlık seyran olsun. Maddi durumu da iyi değil. Bi şok oldum tabi ama tepki veremedim o da anlatıyor söyle olur böyle düzen kurulur. Sonra dedi ki bizim köye yerleşiriz senin arabayı satar düğün takılarını ekler bana iyi bi araba alırız.

İlk adamın akıbetinden haber var mı yaa merak ettim asghaha yorumlari da okumadım.
Ölmüş olmasın?
Bugün o kadar delirdim ki neden neden neden diye ona da yazdım. 5 dk’da olsa göreyim mesajını alıntılayıp dedim ki ‘2 günde ne değiştiğini öğrenmek istiyorum çünkü ilk kez heyecanlanmıştım’ dedim. Değişen bi şey yok demiş. Dedim ki değişen bi şey var üzüldüm ordan biliyorum. Çok yoğun çalıyorum basımı kaşıyacak vakit bulamıyorum demiş. Bi şey demedim :)

Ay ne ishal olacaklar ya? Yüzlerini yıkayıp saçlarını tararlarsa şanslıyız.
Sen saç telinden ayak baş parmağına kadar mis gibi gidersin. Herifler kıçındaki eşofmanı çıkarıp pantolon giyince lütfetmiş olur. :olamaz:

20 yaşındayken bi sevgilim vardı. Ben özel bölgemi tamamen tras etmiyordum veya ağda yapmiyordum, kisaltiyordum bir tane makine ile. Cunku tamamen kilsizligin zararlı olduğunu duymuştum. Estetik olarak da hoşuma gitmiyordu. Ama her gün mutlaka duş alan ve cidden vücudu da güzel ve bakımlı biriydim yani manikür pedikür o zamanlar eksik kalmazdım hiç. Bu çocuksa neden çıkıyorsam o zamanlar asla duş almıyordu zorla duşa sokuyordum çocuğu. Neyse bir gün vajinama baktı baktı. Dedi ki artık biraz kendine baksan mı acaba? Bu kıllarla gezmezen mı? O zaman anladım ki bazı erkeklerin malesef gerçeklik algıları yok bozulmuş. Mental olarak sağlıklı değiller.

Back
X