• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berbat Date Anıları

benim hatırladıgım date anılarımdan cıkardıgım ders su, bastan ölüp bitenlere hic inanmamak lazım. bir de hissediyorsunuz bence olup olmayacagını ya. benim dört tane basarısız date im olmustu, ikisi beni begenmemisti, ikisini de ben begenmemistim :D ama benim begenmediklerim de gercekten epic fail tiplerdi ve onlar da berbat date anısı oldu bana. biri 2018deydi, bir magazada tesadüfen tanıstık, magazanın sahibinin yegeniymis o sorumluymus oradan falan, hep new yorkta olurum aslında tesadüf buraya geldim bugun bir gunlugune ve sizinle karsılastım demek ki kaderim sizsiniz falan diye bir giris yaptı, aksamında kahve ıctik ve bana dedi ki en buyuk hayalim seninle evlenmek. bes gun falan surdu flörtumuz, ama korkunctu, bana dedi ki eski sevgilim benimle evlenmek istedi ama bakire diil diye annem istemedi. ben sok :D iste o donem secim vardı tam, 2018 hazirandı galiba, bu secimi kazandıkları icin igrenc bir parti sarkısı acıp apaci gibi turlayıp bir de onu video cekip paylastı bana attı falan asırı sogumustum zaten o gun engellemeye karar verdim. bir de bana sacma sapan yalanlar attı, amcasının arabasını kendi arabası gibi gösterdi, aile apartmanları varmıs baya uzak bir yerde, sordugumda da arnavutköyde yalıda oturuyorum demisti, meger havalimanının oralarda bir yerde aile apartmanıymıs bana acıklaması da su orası ileride yalı gibi degerli olucak falan, o yuzden yalıda oturuyorum diyorum. inanılmaz bir kafa ve korkunc yani cok korkunc ya daha kötüsünü dusunemıyorum :D simdi bunu dusununce diger 2019daki epic fail date im daha masum geldi ona o kadar haksızlık etmiyim

ben de biriyle ekşi feste gitmiştim. Orada tanıştığımız başka kızlarla flört etmeye başlamıştı adam. Olduu o zaman diyip kaçmıştım

ekşiboylar genelde aşırı derecede abaza (yazdıklarından gözlemim) o kadar kızı bir arada görünce ayarları şaşmıştır tabi:deli:

sen sen ol ilk buluşma için ayağına, atla gel şaban gibi evine çağıran birinin davetini kabul etme. tehlikeli mehlikeli olduğu için değil insanı çok hevesli ve çaresizmiş biraz da ne bileyim kolay gibi gösterdiği için. bu dünyanın her yerinde böyle görünür inan.

Ben de buna katiliyorum. Hani premses diyorlar ama öyle olmak biraz sabir sinamak lazim hatta diye dusunuyorum. Sabir sinamak derken aşiri giciklik değil 😂😂 Buraya acilan bazi premses konulara okuyanlar bile sinir krizi geciriyor ya o şekilde değil ama BİRAZCİK mantik çevcevesinden de cikmadan premses olmak her şeyi de kolaylaştirmamak lazim daha cabuk eleniyor bu şekilde.

sen sen ol ilk buluşma için ayağına, atla gel şaban gibi evine çağıran birinin davetini kabul etme. tehlikeli mehlikeli olduğu için değil insanı çok hevesli ve çaresizmiş biraz da ne bileyim kolay gibi gösterdiği için. bu dünyanın her yerinde böyle görünür inan.
Ya var ya kendime dedim ki çok kasıntısın. Tabu tabu nereye kadar bi şey olmaz sonuçta bi sürü arkadaşımız var ortak. Valla burda bile kendimle kavga ettim bu kadar kapalı olma diye ama berbat fikirmş

Ben de buna katiliyorum. Hani premses diyorlar ama öyle olmak biraz sabir sinamak lazim hatta diye dusunuyorum. Sabir sinamak derken aşiri giciklik değil 😂😂 Buraya acilan bazi premses konulara okuyanlar bile sinir krizi geciriyor ya o şekilde değil ama BİRAZCİK mantik çevcevesinden de cikmadan premses olmak her şeyi de kolaylaştirmamak lazim daha cabuk eleniyor bu şekilde.
Ya ben bu işi bilmiyorum valla malım

Öyle deme bacımsu her kadın güzeldir 🥰

Ya güzelliği bilmem ama bence her kadın akıllıdır genelde diyorum. Yani erkeklerin muhabbeti beni kadınlarınki kadar açmıyor (birkaç yakın arkadaşım hariç). Ama ne yazık ki gay filan da değiliz napcaz bilmiyorum ya bunlar acaba salak mi yoksa bize mi salak geliyorlar acaba onyargili miyiz?

Son yıllarda erkeklerde de kadınlarda da genel bi deformasyon, noluyoruz bunlar ne böyle dedirten tavırlar olaylar var çok. Iyi adamlar doğru kadını, doğru kadınlar 'o' adamı bulamıyor.

Hayat şartları mi insanları böyle evriltti yoksa tabiri caizse vurula vurula insanlar duyarsız aman yeahh önümüzdeki maçlara bakalımci oluyorlar..ya insanalrın genel olarak ilişki adabı, raconu insani, empati yetileri yok olmuş.

Valla istediği kadar kültürlü, zengin okumuş vs vb olsun kadın/erkek first date de 40 yıllık evli gibi maç izletip sikilmasina rağmen oralı olmuyorsa olmaz.

Benim en berbat anım internetten tanıştığım bir adamla oldu. Eğitim, iş, kültür açısından gayet uygundu. Oturduk bir yere adamda tuhaf bi kıpırdanma, hareketlilik var. Hani gergin olursunuz ve yerinizde duramazsınız ya öyle gibi. Zaten sarışın, beyaz tenli biriydi. Hareketliliği iyice arttı ve lavaboya gitti. Biraz da uzun sürdü. Geldiğinde surat kıpkırmızı, soluk alıp verişleri çok belirgin. 31 çektiğini anladım hemen ve kalktım gittim. Gerçekten iğrençti.

Benim en berbat anım internetten tanıştığım bir adamla oldu. Eğitim, iş, kültür açısından gayet uygundu. Oturduk bir yere adamda tuhaf bi kıpırdanma, hareketlilik var. Hani gergin olursunuz ve yerinizde duramazsınız ya öyle gibi. Zaten sarışın, beyaz tenli biriydi. Hareketliliği iyice arttı ve lavaboya gitti. Biraz da uzun sürdü. Geldiğinde surat kıpkırmızı, soluk alıp verişleri çok belirgin. 31 çektiğini anladım hemen ve kalktım gittim. Gerçekten iğrençti.

Ya ishal filandiysa. 😂

Ay çok kötü. Ya belki ishal olmuş olmasın? Bilemiyorum hangi vücut fonksiyonunu yerine getirmiş olması daha itici gelir ama. 😅

Off bir tanesi de seni çok güzel bir yere götüreceğim diye Aralık ayında parka götürmüştü beni. :KK70:
Böyle alenen kaçtım adamdan, parkta bıraktım ve koşarak uzaklaştım. :KK53:
O sizi kı günü parka götürmüş, siz onu cami avlusuna bıraksanız yeriymiş aslında

Ayy kahkaha attım evdekiler ne oldu diyor 😂😂 kız belki midesi filan bozulmuştur 😂😂

Ahh minnoşlarııımm, dünya sizin için çok kötü bir yer olmalı. :KK19:

İnsanların umumi tuvaletlerde masturbasyon yapabilecegi fikri beni biraz üzdü hani afedersiniz s.csalar daha kabul edilebilir benim için. Ki ofis harici umumi tuvalette kaka yapmak da bence biraz ayıp. Orayı evi mi bellemiş masturbasyon ne yahu kamuya açık tuvalette. Gerçekten hayattan biraz soğudum.

Back