Ağlayası mı vardı yoksa adamın egosunu yerle bir mi ettiniz?Üzülmeyin ya, beterin beteri vardır. Ben de bir keresinde adamı ağlatmıştım, kamuya açık bir alanda hem de.
Yav saçma sapan bir laf etti. Ben o an kararımı verdim bundan olmaz diye, ceketimi aldım gidiyordum. Ağlamaya başladı.Ağlayası mı vardı yoksa adamın egosunu yerle bir mi ettiniz?
İkincisiyse tebriklerimi sunmak isterim
İşte ona çok kızdım. Sabahtan basladı bi de hadi hemen çık evden hadi gel artık diyeMadem maç o kadar önemliymiş keşke başka zaman görüşmeyi teklif etseymiş
Yav saçma sapan bir laf etti. Ben o an kararımı verdim bundan olmaz diye, ceketimi aldım gidiyordum. Ağlamaya başladı.
Tam bir rezillikti ya. Susturmaya çalışmam, herkesin bize bakması falan, offff.
Ne zamandir tanişiyorsunuz? Bu adamin içi ölmüş bitmiş veya size pek bir şeyler hissetmiyormuş gibi geldi bana. 15525 senedir birlikte yaşayan veya evli insanlar başka şeylerle uğraşirken ayni zamanda sohbet edebilirler normal ama evine ilk defa gelmiş flört ettigin kadin ve maç izleyip maç anlatiyorsun...
Direkt eleme nedeni zaten şimdi bunu yapan ilerde yuzune bile bakmaz insanin konuşurken.
Nasıı ben mi çağırayım ya o reddederse bu sefer daha berbat hissederimİyi yönünden bakmak gerek bence adam varlıklı, başarılı ve tuttuğunu koparan biri olduğunu varsayıyorum. Ev olduğu için gerilip işi batırmış sankimBende dümdüz sıradan bir herif az biraz iyi davrandım diye kendini bir halt sanıp tepeme çıktı, adam niteliksiz olunca bu kendini ne halt sanıyor diyorsun
Konuya geleyim bence bir daha buluşun, bunlar olmamış gibi yapıcaz diyin, kar kış bitince dışarda bir yere çağırın. Yok olmaz derseniz mesajınızı bekliyorum bana verebilirsiniz
Valla ben de anlamadım. Çok hassasımdır ama sadece flört için de zayıf noktalarımı göstermem. Gösteriyorsam da çıkarım vardır. Baktım çıkamıyorum işin içinden , çok sıkıştım o an kurtulmak için numara çekerim de. Bu adamınki numara değildi. Bayağı kıpkırmızı oldu, zırıl zırıl ağladı. Şok olmuştum.En çekilmezi. Ya kadın erkek rolleri neden bu kadar birbirine girdi? Neden bu kadar hassaslar
Nasıı ben mi çağırayım ya o reddederse bu sefer daha berbat hissederim
Ya biz sadece instagramdan takipleşiyoeuz arada da dm’den yazışıyoruz. Yani öyle beni tanıdığı yok. Otururken aslında uzak oturuyorsun vs dedi. Bi iki kere bizden olur gibi şeyler de söyledi ama Bunların maç eşliğinde olması beni sinir etti. Bide bana sıkıldın mı diye sordu bi kaç kere evet ben maç sevmiyorum dememe rağmen kapatmayıp maçla beni eş zamanlı idare etmeye çalıştı.Ne zamandir tanişiyorsunuz? Bu adamin içi ölmüş bitmiş veya size pek bir şeyler hissetmiyormuş gibi geldi bana. 15525 senedir birlikte yaşayan veya evli insanlar başka şeylerle uğraşirken ayni zamanda sohbet edebilirler normal ama evine ilk defa gelmiş flört ettigin kadin ve maç izleyip maç anlatiyorsun...
Direkt eleme nedeni zaten şimdi bunu yapan ilerde yuzune bile bakmaz insanin konuşurken.
Ya biz sadece instagramdan takipleşiyoeuz arada da dm’den yazışıyoruz. Yani öyle beni tanıdığı yok. Otururken aslında uzak oturuyorsun vs dedi. Bi iki kere bizden olur gibi şeyler de söyledi ama Bunların maç eşliğinde olması beni sinir etti. Bide bana sıkıldın mı diye sordu bi kaç kere evet ben maç sevmiyorum dememe rağmen kapatmayıp maçla beni eş zamanlı idare etmeye çalıştı.
Aşkım bunu bosveririm de benim çok sinirlerim bozuluyor. Örnekler farklı mal hep aynı ben bu döngüden çok bunaldım. Hani zaman biriyle nasıl flört edilir bilmiyorum gidip gerizekalı gibi ilk sevgilisiyle evlenen biriyim. Zar zor kendimi motive edip buluşuyorum. Sonuç aynı. Kendimi suçluyorum bu seferYazdıklarımı geri alıyorum basbayağı malbeyin bu adam, uzakta oturuyorsun nedir yahu allahın hödüğü böyle flört mü olur ... boşveer bu kazmayı sen konu sahibesi
Aşkım bunu bosveririm de benim çok sinirlerim bozuluyor. Örnekler farklı mal hep aynı ben bu döngüden çok bunaldım. Hani zaman biriyle nasıl flört edilir bilmiyorum gidip gerizekalı gibi ilk sevgilisiyle evlenen biriyim. Zar zor kendimi motive edip buluşuyorum. Sonuç aynı. Kendimi suçluyorum bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?