• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berbat bir durumdayım

Pratisyen hekim olarak mı çalışıyorsunuz?
Eğer öyleyse nöbet usulü oldugu için kalan günlerde şehir değiştirip arkadaşlarınızın ailenizin yanına gidin.Boş zamanınızda tus mu çalışıyorsunuz?

Bir yıl sonra kendinizden eminseniz aksine bu yılı kendinizi motive ederek geçirmeye bakın dersinize yoğunlaşın insanlar aynı kalır çünkü değişmez. Ben iletişimi kuvvetli, sosyal çevresini rahat kurabilen biriyim ona rağmen son zamanlarda dediğiniz gibi insanlar ekstra soğukluk var yani biz size özgü kişisel bir durum değildir. Kimse eskisi gibi deği
Bir yıl sonra kendinizden eminseniz aksine bu yılı kendinizi motive ederek geçirmeye bakın dersinize yoğunlaşın insanlar aynı kalır çünkü değişmez. Ben iletişimi kuvvetli, sosyal çevresini rahat kurabilen biriyim ona rağmen son zamanlarda dediğiniz gibi insanlar ekstra soğukluk var yani biz size özgü kişisel bir durum değildir. Kimse eskisi gibi değil.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim , beni anladığınız için çünkü artık kendimde sorun bulmaya başlamıştım

Ben Şırnakta bu kadar daralmadım, gençler Çorumda depresyona giriyor. Üç ay arkadaş bulmak için zaten çok kısa bir süre. Çorum değil Bursa’ya gitseydin yine bu durumu yaşardın. Kendini dinlendirecek kafanı dağıtacak meşguliyetler edin. Ben olsam akşamları egzersiz yaparım. Hem fiziğime hem sağlığıma katkısı olur mis
Sosyalleşemedim diye saçlarını dökecek kadar dertlenmek normal gelmiyor bana.
Kitap okurum, çayımı çekirdeğimi alır dizi izlerim, internetten gazete okurum, online alışveriş sitelerinde dolaşırım, KK BDV okurum,
plates videoları izlerken aynısını yaparım zaten yatma vakti gelir.

Hele bunun için istifa edip tekrar sınava hazırlanmak çok mantıksız.
Yeniden atandınız diyelim gönlünüze göre bir yer olacağı ne malûm?
Uzaktan konuşmak ne kadar kolay değil mi , bundan önceki çalıştığım yer Karadeniz’in ilçesiydi orada böyle bir sorun yaşamadım , ayrıca iş yerinde ortam olmazsa dışarıda insanın en azından kahve içelim diyebileceği birisi olmadı lazım , evet insan yalnız da yaşayabilmeli ama ben o gücü şu sn kendimde bulamıyorum ve depresyona girmiş gibi hissediyorum ve saçlarım döküldü buraya da yazdım ki biraz dertleşirim rahatlarım diye

Uzaktan konuşmak ne kadar kolay değil mi , bundan önceki çalıştığım yer Karadeniz’in ilçesiydi orada böyle bir sorun yaşamadım , ayrıca iş yerinde ortam olmazsa dışarıda insanın en azından kahve içelim diyebileceği birisi olmadı lazım , evet insan yalnız da yaşayabilmeli ama ben o gücü şu sn kendimde bulamıyorum ve depresyona girmiş gibi hissediyorum ve saçlarım döküldü buraya da yazdım ki biraz dertleşirim rahatlarım diye
Acayip kolay sorma. Ben de bu yaşıma kadar mükemmel çevrelerde her gün arkadaşlarla takılarak yaşadım zaten. Bence bir uzmana görünmelisiniz.

Pratisyen hekim olarak mı çalışıyorsunuz?
Eğer öyleyse nöbet usulü oldugu için kalan günlerde şehir değiştirip arkadaşlarınızın ailenizin yanına gidin.Boş zamanınızda tus mu çalışıyorsunuz?
Asistan olarak
Acayip kolay sorma. Ben de bu yaşıma kadar mükemmel çevrelerde her gün arkadaşlarla takılarak yaşadım zaten. Bence bir uzmana görünmelisiniz.

kendini kötü hisseden biri ile keküme oyunları oynamak hoşuna gidiyor heralde , burayı da bu amaçla mı kullanıyorsun , benim yazdığım sorulara senin gibi empati yoksunları yazmasın mümkünse

Merhaba spor salonuna kayıt olmanın yanında, kendiniz de arkadaşlarınıza bir kahve içmeyi teklif edebilirsiniz.. Gülümsemeyi ihmal etmeyin.
Relax olun aslında bugünlerde herkes biraz asosyal. Sorun sizde değil.
Telefonda konuşmaktan korkanı bile duydum, mesaj yazmayı tercih ediyormuş.
Çalışma ortamınız rahatsa; arkadaşınız olmamasını önemsemeyin, en azından kuyunuzu kazan olmasın. Gittiğiniz yerin daha iyi olacağının garantisi yok ki.
Evde komedi dizileri izleyin kendinize güzellikler yapın, cilt bakımı, dua etmek vs.. Kendinize ve içinize dönmek için bir fırsat olarak görün. Eminim sonrasında daha güçlü çıkacaksınız 🌸

Ben kızım doğduktan sonra tayin isteyip Alanya dan Bursa ya taşındım. Alanya’dayken çok sosyaldim. Hafta içi sonu hep planlarım olurdu. Fakat Bursa’ya taşınınca kızımla beraber 10 ay evde kaldım. Çok fazla asosyal olmuştum. İşim gereği insanlarla hep yüz yüze olan ben biri merhaba deyince bile konuşamıyor çekiniyordum. Kabuğuma çekilmiştim. Evin önünden metro geçerdi. O geçerken acayip kötü hissederdim buna ben nasıl binip işe gideceğim diye. Bu bazen çevreyle değil kendimizle alakalı olabiliyor. Ben en sonunda psikiyatriye gidip konuştum. Öyle öyle geçti.
İnsanın gerçekten oturup bşr kahve içeceği arkadaşı olması iyi oluyor. Detoks gibi hafifliyor.

Back