beratti meme estetigi ameliyati

Merhaba kizlar 22 mayis 2012 de Izmir de Cenk tokat a meme buyutme ameliyatimi oldum boyum 1.67 kilom 58 yuvarlak mentor 425 cc protez kullanildi. dogumlarimdan ve emzirmeden dolayi icleri bosalmisti ve deforme olmustu . Kas ustu oldu .Ameliyattan sonra agrim ilk 4-5 saat sonra tamamen gecti.Doktorumdan ve goguslerimden cok memnunum . Umarim hep boyle gider bir aksilik cikmaz. ameliyat oldugumu yakin cevrem anlamadi cunku gorunusu sporcu styeni ile eski kullandigim sungerli sutyenlerim ile ayni oldu.resimlerimi ekledim herkeze sevgiler:)

wuhuuu 425 cc :KK52: :nazar:cnm gecmıs olsun dr un cc konusunda cimri değilmiş ne kaa güzel:))) senin isteğin miydi acaba 425:)

Son düzenleme:
wuhuuu 425 cc :KK52: :nazar:cnm gecmıs olsun dr un cc konusunda cimri değilmiş ne kaa güzel:))) senin isteğin miydi acaba 425:)

Tesekkur ederim, benim aklimda 400 cc ve civari vardi. Gogus dokum zaten vardi , hamilelik ve emzirmeden dolayi kuculmus ve icleri bosalmisti. Doktoruma oldukca dolgun ve dik olmalarini istedigimi soylemistim. Yabanci sitelerden begendigim iki foto goturmustum yanimda. Olcumlerim yapildiktan sonra 350-400 cc olabilecegini soylemisti ve ben de 400 cc yi duyunca cok sevinmistim. En yakisani 425 cc olmus. ayildiktan sonra kullandigi boyutu soyleyince cok memnun olmustum:) 400 cc ile 425 cc nin arasinda sadece yanlardan biraz fark oldugun soylemisti. Esimde madem bu kadar istiyorsun bu ameliyati , kucuk olmasin o halde diyordu. Sonuctan ikimizde cok memnun olduk::) umarim sende hayal ettigin goguslere kavusursun , darisi basina:))

Tesekkur ederim, benim aklimda 400 cc ve civari vardi. Gogus dokum zaten vardi , hamilelik ve emzirmeden dolayi kuculmus ve icleri bosalmisti. Doktoruma oldukca dolgun ve dik olmalarini istedigimi soylemistim. Yabanci sitelerden begendigim iki foto goturmustum yanimda. Olcumlerim yapildiktan sonra 350-400 cc olabilecegini soylemisti ve ben de 400 cc yi duyunca cok sevinmistim. En yakisani 425 cc olmus. ayildiktan sonra kullandigi boyutu soyleyince cok memnun olmustum:) 400 cc ile 425 cc nin arasinda sadece yanlardan biraz fark oldugun soylemisti. Esimde madem bu kadar istiyorsun bu ameliyati , kucuk olmasin o halde diyordu. Sonuctan ikimizde cok memnun olduk::) umarim sende hayal ettigin goguslere kavusursun , darisi basina:))

amin canım tskr ederm:)) evli bayanlar bu konuda daha şanslı gögüsler hamilelikte büyüyor esniyor içi boşalınca da büyük cc ler konabiliyor:) benim göğüs dokum yok denecek kdr az malesef..bugün dr umla görüşmem var bklm nolcak umarım benım de hayal ettiğim olur rüyamda artık cc lerle yatıyorum cc lerle kalkıyorum için dışım meme oldu:KK70: sana da cok gecmıs olsn canım güle güle kullan :)))

amin canım tskr ederm:)) evli bayanlar bu konuda daha şanslı gögüsler hamilelikte büyüyor esniyor içi boşalınca da büyük cc ler konabiliyor:) benim göğüs dokum yok denecek kdr az malesef..bugün dr umla görüşmem var bklm nolcak umarım benım de hayal ettiğim olur rüyamda artık cc lerle yatıyorum cc lerle kalkıyorum için dışım meme oldu:KK70: sana da cok gecmıs olsn canım güle güle kullan :)))

Evet,emzirmiş bayanların meme dokuları emzirme döneminde esniyor.Bu sayede biraz daha büyük protez koylabiliyor..

Ama emzirmemiş bayanlarada bu ebatta protez oluyor yani.Mesela yine Hasan beyin bir hastası vardı,hiç çocuk dogurmamıştı ve kas altına 400cc tercih edildi :KK34: Melita arkadaşımız var,onunda meme dokusu yoktu,emzirmemişti onada bir gögsüne 300 digerine 350 cc takıldı..Birazda vücut yapısına,gögüs kafesi genişligine,boyuna,kilona,kalça genişligine göre degişiyor bu cc ölçüleri yani :KK34:

Birde bazı doktorlar klasik aynı ebatlarda protez kullanıyorlar.Bu protez degerlerine asla yükselmeyen,sıcak bakmayan,gerekirse hastasını kapı dışarı eden doktorlarda var mesela..
Araştırma yaptıkça ögreneceksin hepsini..Örnegin bana sana asla 300 üzeri olmaz diyen doktorlar olmuştu..Ama oldu,hemde istedigimi gibi..Doktorun görüşüde önemli tabi,olmaz derse ısrar edemezsin,sorumluluk almaz,sorun yaşarsan mesuliyet kabul etmez ve cesaret edemezsin.. Birazda hastanın istegi dogrultuda sonuç olmalı,sonuçta para verip ameliyat oluyoruz,istedigimiz gibi gögüslere kavuşamadıktan sonra olan şeyle mutlu olmaya çalışmak yada tekrar tekrar ameliyat masasına yatmakta var.. Allah korusun..

Arzum arkadasin dedigi gibi , senin isteginin yaninda doktor gorusu ve tecrubeleri cok onemli. Olcumlerin yapildiktan sonra ,sana uygun olan protezi doktorun soyleyecektir sana. Doktoruna tam olarak ne istedigini anlat. Umarim gorusmen istedigin gibi gecer, haberlerini bekliyoruz:)

Arzum arkadasin dedigi gibi , senin isteginin yaninda doktor gorusu ve tecrubeleri cok onemli. Olcumlerin yapildiktan sonra ,sana uygun olan protezi doktorun soyleyecektir sana. Doktoruna tam olarak ne istedigini anlat. Umarim gorusmen istedigin gibi gecer, haberlerini bekliyoruz:)

Canım hemen anlatim bana biraz fikir verin verin..kendi topiğimde paylaştım copy paste yapıyorum bütün ayrıntılarıyla okuyun cünkü moralim brz bozuldu acıkcası..İşte Barış Beyle görüşmem
randevuya tam 40 dk geç kaldım..yolda da aradım gecikicem biraz diye bildirdim sağolsun sorun yapmadılar..neyse bulduk yerini..ameliyatlarını yaptığı hastanenin çaprazında kalıyor acaba hastanede mi görüşmelerini yapıyor diye düşünmedim değil:)terrace center diye bir alışveriş mağazası görünümünde bir yere girdim..asansörle çıktm labirent gibi bir yerdi çok karışık geldi ve ilk bulduğum zile bastım aman allahım basmaz olaydım:) 45-50 lı yaslarda kısa boylu kızıl saçlı gözlüklü bir bayan açtı kapıyı..meraba aferdesiniz ben Barış Çakır'a gelmiştim dedim...kadın anlayamadığım bir şekilde köpürdü:KK70: ben ve annem şaşkınız tabi...aman efendim bıktım barış beyin hastalarından kim gelse bu zile basıyor v.s v.s günün stresini benden çıkardı diyebilirim:) hanfendi sakin olun bunda bu kdr büyütecek birşey yok özür dileriz k bakmayın dedik ama kadın tamam tamam diyip yüzümüze kapadı kapıyı:) moral bozmak yok diyip Barış beyin ofisini aramaya koyulduk koridorun en sonunda soldaki odaymış eğer burdan gidecek arkdslar varsa sakın ola sakın asansörden indiğiniz kapıyı es kaza çalmayın ben ucuz kurtuldum sizi bilemem Barış beyin ofisini buldugumzda 40 dk rötardan dolayı asistanından halimden mahcup bir şekilde kibarca özür diledim sağolsun takılmadı..hg etti ve elimize bir tablet verdi..daha önce meme büyütme estetiği olmuş hastaların önceki ve sonraki hallerinden oluşan bir albümdü..annemle baktık..şunu farkettim barış bey çok büyük memelerden yana değil anladıgım kadarıyla..daha doğal göğüsleri seviyor..Barış bey bir süre sonra bizi odasına davet etti hg dedi ve el sıkıştık..gayet güleryüzlü ve içtendi..çekinmedim sorularımı sordum..masası protez kaynıyordu:) nagor natrelle mentor v.s v.s..hatta bazıları mıncıklanmaktan şekil değiştirmişlerdi :)ben göğüs dokum az oldugu için ve dekoltede damla pek tercih edilmediği için yuvarlak protezi sordum..o da ben genelde damla tercih ediyorum dedı..nedenini sorduğumda vücut yatınca göğüsler yuvarlak olur ayaktayken damla olur dedi...ben de önemli olan ayaktaki halimiz dedim o zmn damla dedi:) ama ben damla istemiyorum onun üstü boş benim üstlerin de dolması lazım..resimlere baktıgında üstü boşmuydu dedi onlar damlamıydı dedım cnku hic bosluk hissetmedim..cevabı evet oldu..istersen bir muayene ediyim dedi ve muayene edeceği odaya geçtik..yandaki stüdyoya geçermisiniz dedi önce bir şaşırdım stüdyo? evet girdğim oda gerçekten de bir stüdyoydu ufak bir fotoğrafçı stüdyosu..fotoğraf makinası ve bir tripod vardı..ımm dedim değişik:) Barış bey bu odada hem muayene ediyor hem de hastalarının öncesi sonrası fotoğraflarını çekiyor..tabi beni sadece muayene etti..amelıyat olmaya karar veren hastalarının fotoğraflarını çekiyor..beni muayene etti ve göğüs dokun var ancak küçük dedi..hafif bir çıkıntı var ondan bahsediyor tabi:) ama çok zayıfsın dedi protez hissedilir seni bu şekilde ameliyat edemem biraz kilo alman lazım dedi..47 kiloyum bu arada..boyum 1.67...evet zayıfım ama protez konmayacak kdr mıyım bilmiyorum orda çok moralim bozuldu..ama dr a kesinlikle lafım yok Barış bey ameliyatı para için yapan bir dr olsaydı eminim ufak da bişe olsa koyar beni ameliyat ederdi..ztn sürekli bana küsme olur mu dedi durdu:) sempatik ve sevecen bir dr..hastasını dinliyor isteklerini önemsiyor..insan kendini onun yanında çok rahat hissediyor ki bu benim için çok önemli..daha önce hasan fındıkla görüşmemde fazla beni dinlemedi oyüzden onu eledim..Barış beyle aralarında gerçekten çok fark var..şimdi çok kararsızım kilo alıp tekrar mı gitmeliyim bir de naci çelik vardı aklımda..onunla da mı görüşmeliyim..ama Doktorumun Barış bey olmasını da çok istiyorum..napıcam bilmiyorum kararsızım bana yardım edin:) bir de şimdi annem duydu zayıfsın şuanda amelıyat edemem dediğini naci beye gitsem ameliyat etmeye karar verse de annem suan yanasmaz heralde:) ıkna etsem de kadın bu surecte kalpten gıdebılır:)şimdi yardım ne yapmalıyımm

Masalcim, gorusmeye giderken biraz talihsizlikleryasamissin. Gorusmede umdugun gibi gitmemis ama moralini bozma sakin. Sonucta kararini vermissin bu ameliyat icin. Oncelikle biraz kilo almaya calis. Biliyorum bazi bunyelerde kilo vermek nekadar zorsa, almakda zor. Sen boyuna gore biraz , zayifsin su anda belki ameliyat olsan istedigin sonuca ulasamiyabilirsin. Bu arada baska doktorlarla gorus, icine en cok sinen gene Baris bey olursa ona karar verirsin. Ama acele etme , kendimden ornek vereyim ben bu ameliyati 3 yil bekledim. Once esimi ikna etmem gerekiyordu ki ettim. Bu arada ikizlerimin biraz buyumelerini beklemem gerekiyordu, ve doktorumu sectim bu arada. En sonda anne ve babami hatta abimi ikna etmem gerekiyordu, yurt disindasn geldigim icin , ccocuklarima ve bana onlar bakacakti .Butun bunlar 3 yilimi aldi. Sende acele etme istedigin gibi bir sonuca ulasmak istiyorsan. umarim hersey gonlunce olur. Moralini bozma , sadece arastir en uygun zamani bekle sectigin doktorada ameliyatini ol zamani gelince:)

Masalcim, gorusmeye giderken biraz talihsizlikleryasamissin. Gorusmede umdugun gibi gitmemis ama moralini bozma sakin. Sonucta kararini vermissin bu ameliyat icin. Oncelikle biraz kilo almaya calis. Biliyorum bazi bunyelerde kilo vermek nekadar zorsa, almakda zor. Sen boyuna gore biraz , zayifsin su anda belki ameliyat olsan istedigin sonuca ulasamiyabilirsin. Bu arada baska doktorlarla gorus, icine en cok sinen gene Baris bey olursa ona karar verirsin. Ama acele etme , kendimden ornek vereyim ben bu ameliyati 3 yil bekledim. Once esimi ikna etmem gerekiyordu ki ettim. Bu arada ikizlerimin biraz buyumelerini beklemem gerekiyordu, ve doktorumu sectim bu arada. En sonda anne ve babami hatta abimi ikna etmem gerekiyordu, yurt disindasn geldigim icin , ccocuklarima ve bana onlar bakacakti .Butun bunlar 3 yilimi aldi. Sende acele etme istedigin gibi bir sonuca ulasmak istiyorsan. umarim hersey gonlunce olur. Moralini bozma , sadece arastir en uygun zamani bekle sectigin doktorada ameliyatini ol zamani gelince:)

evet canım ister istemez moralim bozuldu ama bugünden itibaren kilo almaya çalışıcam kendime 3 ay süre verebilirim eğer bu 3 ay sonunda kilo alamazsam öyle veya böyle ameliyat olucam bu barış çakır olmasa da ama gönlüm kendisinden yana..yuvarlak proteze ikna edersem tabi:) sen de zor bir süreçten geçmişsin beni anlıyorsundur ben ergenlikten beri düşünüyordum ama tabi bu fikri annemin kabul etmesi artı maddi açıdan kendi ayaklarımın üzerinde durmamı beklemem yani şartların uygun olmasını beklemem diyelim bayağı bir zaman aldı 25 yaşındayım ve çok uzatmak istemiyorum açıkçası:)desteğin için tşkr ederim umarım ben de bir gün ameliyat olmaya karar veren arkadaşlara burdan destek olurum:)

msj sayım dolmadığı için özel msj atamıyorum burdan yazıyorum..öncelikle çok tşkr. ederim gerçekten desteğin ve ilgin için..ben biraz ameliyat olmaya şartlandırdığım için kendimi böyle bişe hiç beklemediğim için kötü bir sürpriz oldu ve böyle bir sonuca hazırlıklı olmadıgım için ister istemez moralim bozuldu ama sağolun yani sen ve senin gibi burdan birkaç halimi anlayan arkadas sayesinde moralim yerine geldi..birz kilo almaya çalışim bu arada yine arastırmalarıma devam edicem sizin de desteğinizle ins..tekrar tşkr ederim:)

evet canım ister istemez moralim bozuldu ama bugünden itibaren kilo almaya çalışıcam kendime 3 ay süre verebilirim eğer bu 3 ay sonunda kilo alamazsam öyle veya böyle ameliyat olucam bu barış çakır olmasa da ama gönlüm kendisinden yana..yuvarlak proteze ikna edersem tabi:) sen de zor bir süreçten geçmişsin beni anlıyorsundur ben ergenlikten beri düşünüyordum ama tabi bu fikri annemin kabul etmesi artı maddi açıdan kendi ayaklarımın üzerinde durmamı beklemem yani şartların uygun olmasını beklemem diyelim bayağı bir zaman aldı 25 yaşındayım ve çok uzatmak istemiyorum açıkçası:)desteğin için tşkr ederim umarım ben de bir gün ameliyat olmaya karar veren arkadaşlara burdan destek olurum:)

Kilo almaya calismak kadar guzel birsey var mi ya:) istedigini yee iste , bende bu ameliyat oncesi diyete girmistim. Senin aksine herzaman 3-5 kilo dengesizligim oldu icin. Ne guzel bisey bence ameliyat sureci oncesi kilo alman gerekmen:) tatli, hamur isi ,ne gerekiyorsa ye:) saka bir yana elinden geleni yap guzelim. Eminim hersey guzel olacak , sende burda yasadigin aci tatli gunlerini paylasacaksin. dedigin gibi gun gelecek, onlara destek olacaksin:)

Kilo almaya calismak kadar guzel birsey var mi ya:) istedigini yee iste , bende bu ameliyat oncesi diyete girmistim. Senin aksine herzaman 3-5 kilo dengesizligim oldu icin. Ne guzel bisey bence ameliyat sureci oncesi kilo alman gerekmen:) tatli, hamur isi ,ne gerekiyorsa ye:) saka bir yana elinden geleni yap guzelim. Eminim hersey guzel olacak , sende burda yasadigin aci tatli gunlerini paylasacaksin. dedigin gibi gun gelecek, onlara destek olacaksin:)

ya işte kimi almaya çalışır kimi vermeye:)herkesin derdi farklı:) bugün hırs yaptım ne varsa yedim böyle devam ederse alırım heralde:) inş dediğin gibi olur zamana bıraktım bklm zmn ne gösterecek vardır herşeyde bir hayır diyorum

bence de ya ne güzel almaya çalışmak ben olsam hergün çiğköfte yerim :KK37: çok seviyorum yaaaa :KK52: kız hep klasik bi 5 kilo vardır ya işte ben o 5'i bi veremedim iyi mi 3 gitti sonra geri geldi falan filan hazirana kadar versem ne süper olur ama en son hamileliğimde bu kadar iştahlıydım son bi kaç aydır ne oluyo bana anlamıyorum :KK50:

bence de ya ne güzel almaya çalışmak ben olsam hergün çiğköfte yerim :KK37: çok seviyorum yaaaa :KK52: kız hep klasik bi 5 kilo vardır ya işte ben o 5'i bi veremedim iyi mi 3 gitti sonra geri geldi falan filan hazirana kadar versem ne süper olur ama en son hamileliğimde bu kadar iştahlıydım son bi kaç aydır ne oluyo bana anlamıyorum :KK50:

Haziran da , ameliyat olmayi dusunuyorsan bir once vermeye calis fazlaliklarini canim. Zaten ameliyat stresi ve heyecaniyla hic istah kalmiyor.

Canım silikonu hissediyor musun düz yattıgında .
Albümü gorebilmem mümkün mü ?

Cenke olan sen ve g,zem dışında kım vardı

Canım silikonu hissediyor musun düz yattıgında .
Albümü gorebilmem mümkün mü ?

Cenke olan sen ve g,zem dışında kım vardı

Canim su anda hissetmiyorum, ama daha zayiflarsam hissedebilirim. Felucas, kiwi, kugatsu, vanilya3535 simdi aklima gelenler. daha fazlasi icin , gizem meme estetigi ve Izmir de gogus buyutme konularina bakabilirsin. ekledim seni.

çok mutlu oldum senin adına ne güzel allh nasip etmişş ameliyat olcam bende çok isityorum arkadaşlık isteğimi kabul edersenn mutlu olurumm ameliyatttan korktuğum için aşırı dercede sonuçtan memnun olan birinin rersimlerini görmek bana cesaret verecek inşallh ...yardım isityorum çünkü ameliyattan çok krkuyorumm ve narkozadan :KK43:

X