beratti meme estetigi ameliyati

Ben de isterim, ve insallah toparlanmis olurum. Bu bandajlar beni bitirdi, şu saatte hala uyumadım, kesin heryerim morarıcak böyle bir sıkma olamaz. Saat 8 olsun diye bekliyorum cenk bey gelsin ve biraz rahatlatsın sargılarımı diye. Çok ustten sıkmışlar, memeler aşağıya basılmış, öff :KK43:

Cok gecmis olsun canim, en zor gunu atlatmissin. Bugun inan daha rahat edeceksin biraz sabir canim. Benimde bir iki yerde hafif morarma olmustu. Bundan sonraki sureclerin insallah agrizisiz problemsiz ve kolay gecer. Gule kullan Arrogantcim.

hadi hayırlı olsun canım senin protez detayların nedir sen de Cenk Beye mi yaptırıyorsun ameliyatı?

Evet cnm, sanirim operasyonlarimiz bir gun arayla oldu, benim de Cenk bey dr.um. 325 cc moderate plus kas zari alti koyuldu bana. Max 300 istemistim ben ama denemis ve kucuk durmus, gogus cevrem biraz genismis benim. Sen de bir an once kurtulursun insallah, sevgiler :)

Evet cnm, sanirim operasyonlarimiz bir gun arayla oldu, benim de Cenk bey dr.um. 325 cc moderate plus kas zari alti koyuldu bana. Max 300 istemistim ben ama denemis ve kucuk durmus, gogus cevrem biraz genismis benim. Sen de bir an once kurtulursun insallah, sevgiler :)

inşallah canım benim yatışım bugün akşam iş çıkışı...ben de bir an önce olup bu stresten kurtulmak istiyorum. inşallah problemsiz geçer

Cok gecmis olsun canim, en zor gunu atlatmissin. Bugun inan daha rahat edeceksin biraz sabir canim. Benimde bir iki yerde hafif morarma olmustu. Bundan sonraki sureclerin insallah agrizisiz problemsiz ve kolay gecer. Gule kullan Arrogantcim.

merhaba resimlerinize bakarken hiç çatlak vs görmedim. bildiğim kadarıyla hamilelikleriniz olmuş. karın kısmı oldukça fit görülüyor. çatlak için ne yaptınız. bir de boy ve kilomuz aynı hiç gögüs dokunuz yok muydu.

merhaba resimlerinize bakarken hiç çatlak vs görmedim. bildiğim kadarıyla hamilelikleriniz olmuş. karın kısmı oldukça fit görülüyor. çatlak için ne yaptınız. bir de boy ve kilomuz aynı hiç gögüs dokunuz yok muydu.

Merhaba, hamilelik donemimde Clarins tonic body treatment oil kullandim. Cok faydasini gordugume inaniyorum. Birazda yapidan kaynaklaniyor. Onceden 75b cup sutyen kullaniyordum. Simdi 75d cup oldu.

Merhaba, hamilelik donemimde Clarins tonic body treatment oil kullandim. Cok faydasini gordugume inaniyorum. Birazda yapidan kaynaklaniyor. Onceden 75b cup sutyen kullaniyordum. Simdi 75d cup oldu.

aslında 75 b de doluyorsa küçük değilmiş:) güle güle kullanın.

Benim kas ustu oldugu icin, ameliyattan bir kac saat sonra agrim tamamen kesilmisti. Zaten oda sirt agrisiydi. Kas alti biraz daha agrili oluyormus ama herkezin agri esigi farkli oldugu icin kisiye gore degisiyor. Agrilar zaten agri kesicilerle ortadan kaldirilabiliyor canim. Sonucu gordukten sonra zaten agrilarini unutursun :) insallah canim sonuc problemsiz ve cok guzel olur.
Slm .Amelyat icin randevu almasi uzun suruyormu ve hangi hastahande yapiyor ameliyati

Kafam cok karisik bir turlu uyku tutmuyor ameliyat maliyeti nekadar di cem beyin

Cem degil Cenk Tokat. Ameliyat mailetini su anda bilmiyorum. Yanlis bilgi vermek istemem. Benim ameliyatimin uzerinden 15 ay gecti. Su anda degismis olabilir. En iyisi arayip kendiniz bilgi edinmeniz.

Cem degil Cenk Tokat. Ameliyat mailetini su anda bilmiyorum. Yanlis bilgi vermek istemem. Benim ameliyatimin uzerinden 15 ay gecti. Su anda degismis olabilir. En iyisi arayip kendiniz bilgi edinmeniz.

Bilgin icin tesekkur ederim ozelden yazamiyorum daha yeniyim :) bu arada turkcem az kusura bakma .. sende dren takilmismidi ? Ben cemil tugayla gorustum cok samimi gelmedi cok kararsiz ve korkuyorum ameliyata bir aksilik olurmu diye

Bilgin icin tesekkur ederim ozelden yazamiyorum daha yeniyim :) bu arada turkcem az kusura bakma .. sende dren takilmismidi ? Ben cemil tugayla gorustum cok samimi gelmedi cok kararsiz ve korkuyorum ameliyata bir aksilik olurmu diye

cenk bey amelıyatta hasta cok kanamadıkca dren kullanmıyo..dren kullanımının enfeksıyon rıskı olabılecegını dusunuyo ve kulanmayan doktorarın coguda bu yuzden kullanmıyo. gorusmenı onerırım benım doktorumda cenk bey ve 3.5 yıla yaklasıyorum cok memnunum ve hıc bır sorun yasamadım.

Rica ederim:) Gizeml arkadasimizin dedigi gibi, Cenk bey cok gerekmedikce dren kullanmiyor. Banada diren takilmamisti. Bu forumda Cenk beye ameliyat olup cok memnun olan arkadaslarimiz var ( bende dahil ) eger ameliyati Izmir de olacaksan gidip gorusmeni oneririm.

Rica ederim:) Gizeml arkadasimizin dedigi gibi, Cenk bey cok gerekmedikce dren kullanmiyor. Banada diren takilmamisti. Bu forumda Cenk beye ameliyat olup cok memnun olan arkadaslarimiz var ( bende dahil ) eger ameliyati Izmir de olacaksan gidip gorusmeni oneririm.
Izmirde olcam ameliyati gidip bir goruseceyim bakalim ne olcak

slm berrati,

birsey sormak istiyorum. sen meme ameliyatindan sonra kg verdin mi? verdiysen gögüslerinden bir deforme falan oldu mu?

slm berrati,

birsey sormak istiyorum. sen meme ameliyatindan sonra kg verdin mi? verdiysen gögüslerinden bir deforme falan oldu mu?

Slm askkitabi, gecmis olsun sanada. Ben meme ameliyatindan sonra 3-4 kilo verdim , aldim gene verdim deforme olmadi . 3-5 kiloyla deforme olacaklarini sanmiyorum. Ben kendimde yasadigim icin , kesin oyle bir durum yok diyorum:)

X