beratti meme estetigi ameliyati

Slm askkitabi, gecmis olsun sanada. Ben meme ameliyatindan sonra 3-4 kilo verdim , aldim gene verdim deforme olmadi . 3-5 kiloyla deforme olacaklarini sanmiyorum. Ben kendimde yasadigim icin , kesin oyle bir durum yok diyorum:)

tskler. 9 gün oldu ameliyat olali artik toparlandim. Ins. bundan sonrasi da sorunsuz gecer
:nazar::nazar:

o zaman ameliyata kg kacti??

birde seninde karnin sisti mi ameliyatan sonra?? ben baya bir sisti yani gören 6 aylik hamile gibi vallah :26: cogu burda yasamis. ama benimkide baya bir sürdü yani...

Benimde şişti heryerim tuz oranının sınırı 145 benim degerim 141miş çok normal ödem olması zamanla iniyo özellikle yürüdükçe azalıyo.

Benimde şişti heryerim tuz oranının sınırı 145 benim degerim 141miş çok normal ödem olması zamanla iniyo özellikle yürüdükçe azalıyo.

Kizlar karnimiz sisebilir , kendimizi begenmiyebiliriz bu ameliyatlardan sonra . Ama bir kac hafta sonra hersey cok daha guzel olacak:)

Oluyor cnm ameliyattan sonra malesef biraya gidiyo sabret birazcık bu arada hayirli olsun yeni cicislerin :)

Cok gecmis olsun:) ameliyattan sonra olusan odemden dolayi karnimiz sisiyor. Birkac haftaya kadar eski halini aliyor. Bol su tuketin.

Sagolun kzlar :))hamile gbiym resmen ck ilgnç bole olmasi.umrm en ksa zamanda gcr

X