beratti meme estetigi ameliyati

Kız niye kaldırdın fotografları bakiyim...Tabi nazar deger diye kaldırdın dimiiii :KK34: Ekle ekle,yeni fotolar eklede bakalım gözümüz gönlümüz açılsın :KK54:

Canim, kisa bir sureligine kaldirmak zorundaydim, ekliycem tabi :) bu arada dudaklarin sahane olmus gordum bugun resimlerini, gule gule kullan canim:)

Beratti,neredesin canım sen :44: Neden üyelik iptal yazıyor sende :26:

Geldim canim:KK16: Bir kac aydir forumda yoktum. Dondum): hepinizi ayri , ayri ozledim kizlar. Yeni ameliyat olmus tum arkadaslara gecmis olsun. Benim ameliyatimin uzerinden 11 ay gecti . Gecen yil bu zamanlar tatli bir heyecan icindeydim. Nerdeyse bir yil olacak Allaha sukur hersey yolunda ve cok memnunum. Gorunusleri ve kivami tamamen dogallasti. 1. yil resimlerini kisa zamanda albume ekleyecegim:) herkeze sevgiler:KK16:

Cnm benim hoşgeldin özlettin kendini bende merak ediyodum napıyo diye.Tekrar dönmene sevindim cnm.

Geldim canim:KK16: Bir kac aydir forumda yoktum. Dondum): hepinizi ayri , ayri ozledim kizlar. Yeni ameliyat olmus tum arkadaslara gecmis olsun. Benim ameliyatimin uzerinden 11 ay gecti . Gecen yil bu zamanlar tatli bir heyecan icindeydim. Nerdeyse bir yil olacak Allaha sukur hersey yolunda ve cok memnunum. Gorunusleri ve kivami tamamen dogallasti. 1. yil resimlerini kisa zamanda albume ekleyecegim:) herkeze sevgiler:KK16:

iptali duyunca üzülmüştüm... bende çok sevindim canım geri dönmene :KK52::KK52:

Cnm benim hoşgeldin özlettin kendini bende merak ediyodum napıyo diye.Tekrar dönmene sevindim cnm.

Lioncum hosbulduk canim, inan hepinizi ozledim:) bir kac aydir kursa gidiyorum, hersey yolunda. Bakiyorum yilmadan brazil butt lifte devam ediyorsun, emeklerinin karsiligini alirsin umarim:)

Hoşgeldin canım :KK19: Çok özemişim seni :KK16: Memişlerinin şu anki halini çok merak ediyorum gerçekten,kimbilir ne kadar güzelleşmiştir :nazar:
Öpüyorum çok :KK54:

beratticimmmm hoşgeldinnnn...
özlettın kendını coookk fazla..
msnde de denk gelemedık hıc..
bende arzuma katılıyorum..
cok merak edıyorum memelerının son halını..
bı daha gıtmeee

Hoşgeldin canım :KK19: Çok özemişim seni :KK16: Memişlerinin şu anki halini çok merak ediyorum gerçekten,kimbilir ne kadar güzelleşmiştir :nazar:
Öpüyorum çok :KK54:

Arzumcum, hosbulduk canim. Bende cok ozlemistim seni :KK16: bir ara bol bol konusuruz, memisler 7. aydan sonra pek fazla degismedi gibi geliyor bana o resimleride gormustun zaten . Bugun bir ara bir kac yeni foto ekliyecegim cok optum bende seni:)

beratticimmmm hoşgeldinnnn...
özlettın kendını coookk fazla..
msnde de denk gelemedık hıc..
bende arzuma katılıyorum..
cok merak edıyorum memelerının son halını..
bı daha gıtmeee

Gizemcimmm , bende cok ozledim canim:KK19: msn e de fazla giremedim bu aralar. Haziran da kismetse zaten yuzyuze gorusuruz gene sanirim haziran sonu geliyorum bir aksilik cikmazsa cok opuyorum seni:KK16:

Ilksencim, tesekkur ederim canim. Ameliyat arastirmalarin ne alemde umarim hersey istedigin gibi ilerliyordur.

canım şubatta ameliyat olmayı planlıyordum ama burnum yüzünden yaza kaldı ikisini bir olucam inş hala beklemedeyim yani... :KK31: (burnumda ufak bi revizyon gözüküyo da )

canım şubatta ameliyat olmayı planlıyordum ama burnum yüzünden yaza kaldı ikisini bir olucam inş hala beklemedeyim yani... :KK31: (burnumda ufak bi revizyon gözüküyo da )

Hayirlisi olsun, gec olsun ama guc olmasin :) yaza bir tasla iki kus vuracaksin demekki . Insallah hersey gonlunce olur.

hoşgeldin beratticim, herkes merak etmişti seni. bomba gibisin bu arada :KK76:

X