beratti meme estetigi ameliyati

Aynen cnm gizeme katılıyorum eşin çok şanslı kıymetini bilsin enişte.Resimler harika bomba diyorum başka söze gerek yok herşey ortada zaten.

lioncim, sende fistiksin , forumdaki gordugum bayanlara bakiyorumda hepsinin de esleri sansli canim:)guzel yorumlarin icinde tesekkur ederim canim:)

beratti hanım yeni cicişlerle mutlu günler arkadaşlık isteği göndericem kabul ederseniz sevinirim bende dr. araştırıyorum benim için ne kadar örnek olursa o kadar iyi bana güvenebilirsiniz bende evliyim eşimi ikna etmeye çalışıyorum 2 yıldır bakalım ne zaman pes edicek

beratti hanım yeni cicişlerle mutlu günler arkadaşlık isteği göndericem kabul ederseniz sevinirim bende dr. araştırıyorum benim için ne kadar örnek olursa o kadar iyi bana güvenebilirsiniz bende evliyim eşimi ikna etmeye çalışıyorum 2 yıldır bakalım ne zaman pes edicek

tesekkur ederim, darisi basina dilaela arkadas olarak ekledim seni. umarim en kisa zamanda esini ikna edersin:)

Vayyy vayyy.. vayyyyyyyyy............... İŞte günün bombasııı...Beratti yeni fotolar ekledi ve forumun gündemini degiştirdi :KK23::KK23: Maşallah arkadaşım.Valla fotograflara yorum yazacagım derken foruma girip yorum yazamadım.Saatlerim geçti bilgisayarın karşısında :KK53: Naıl pozlar öyle,nedir anam nedir :KK53: Ahada böyle oldum vallahi :KK53::KK53::KK53: Maşallahhh :nazar::nazar: Kırkbinkere maşallah barekallah..Sütyenlerle ayrı bir güzel,o kıyafetlerle ayrı bir havası var yani :KK53:

Vayyy vayyy.. vayyyyyyyyy............... İŞte günün bombasııı...Beratti yeni fotolar ekledi ve forumun gündemini degiştirdi :KK23::KK23: Maşallah arkadaşım.Valla fotograflara yorum yazacagım derken foruma girip yorum yazamadım.Saatlerim geçti bilgisayarın karşısında :KK53: Naıl pozlar öyle,nedir anam nedir :KK53: Ahada böyle oldum vallahi :KK53::KK53::KK53: Maşallahhh :nazar::nazar: Kırkbinkere maşallah barekallah..Sütyenlerle ayrı bir güzel,o kıyafetlerle ayrı bir havası var yani :KK53:

tesekkur ederim arkadasim, forumda cok bomba var basta sen:)

beratti : canım sen naptın öyle herkesı solladın valla :KK55::KK55::KK55: cok sexy,ateşli, dehset fotolar . ciciler cok bombaaaa tabi sen de :nazar::nazar::nazar:

Merhaba kizlar 22 mayis 2012 de Izmir de Cenk tokat a meme buyutme ameliyatimi oldum boyum 1.67 kilom 58 yuvarlak mentor 425 cc protez kullanildi. dogumlarimdan ve emzirmeden dolayi icleri bosalmisti ve deforme olmustu . Kas ustu oldu .Ameliyattan sonra agrim ilk 4-5 saat sonra tamamen gecti.Doktorumdan ve goguslerimden cok memnunum . Umarim hep boyle gider bir aksilik cikmaz. ameliyat oldugumu yakin cevrem anlamadi cunku gorunusu sporcu styeni ile eski kullandigim sungerli sutyenlerim ile ayni oldu.resimlerimi ekledim herkeze sevgiler:)

hayirli olsun canim gule gule kullanirsin umarim.eklersen eger senin harikalari gormek isterim.bende 25 mayista oldum ameliyatimi, cok mutluyum :) gorusmek uzere :nazar::nazar::nazar:

Beratti canım.... :KK54: Fotografına iki tane sitenin adresini yazdım..Bakarsın bir ara :KK34: Begenecegin şeyler olacaktır mutlaka içlerinden :KK52:

simdi bakicam canim:) dedigin kirmizi elbiseyi bende cok begenmistim. ama siyahi daha hostur. tr de bulundugum zaman bilseydim bu siteleri alisveris yapardim:)

simdi bakicam canim:) dedigin kirmizi elbiseyi bende cok begenmistim. ama siyahi daha hostur. tr de bulundugum zaman bilseydim bu siteleri alisveris yapardim:)

Valla bana çok yakın birisi mesela.Ben gidip bizzat alıyorum.Hatta bedende oynama bile yaptırıyorum bazılarında :KK9: Kargo ile gönderiyorlar ama yurtdışına varmı bilemiyorum :26:

Valla bana çok yakın birisi mesela.Ben gidip bizzat alıyorum.Hatta bedende oynama bile yaptırıyorum bazılarında :KK9: Kargo ile gönderiyorlar ama yurtdışına varmı bilemiyorum :26:

yurtdisina kargo yapmiyorlardir canim, ama burda ki sitelerde de benzerleri ve bazilari ayni olanlar var esimin dogum gunu icin elbise turu olanlardan alicam haftaya:)

yurtdisina kargo yapmiyorlardir canim, ama burda ki sitelerde de benzerleri ve bazilari ayni olanlar var esimin dogum gunu icin elbise turu olanlardan alicam haftaya:)

Canım eğer çok beğendiğin birşey olursa sen bana söyle ben alır sana kargoylada gönderirim.Aklında olsun yani :KK66:Msn dende bazı önerilerim olacaktır görüşürüz :KK76:

Canım eğer çok beğendiğin birşey olursa sen bana söyle ben alır sana kargoylada gönderirim.Aklında olsun yani :KK66:Msn dende bazı önerilerim olacaktır görüşürüz :KK76:

Cok tesekkur ederim canim, teklif etmen bile guzel:KK16: onerilerini de :KK34:dort gozle bekiycem.

X