• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber zayifliyalim hatdda yarişalim

Selam kizlar ben geldim bugun cok kotuyum dis hekimine gitdim diwimi cekdirdim simdi iyninin etgisi kecdi sanirim agrisi coxaliyor

:KK200::KK200::KK200::KK200:Gunaydin gunaydin yep yeni gune guzel baslayalim insallah..bu sabah aksamdan 1 ceviz icini 1 bardak suda koydum sabah onu icdim cevizinde yedim .
Yesil kahvemide icdim 1saat sonra yemek yidim menumda budu ekmek birazcik buyuk oldu 2 dilim kepek ekmek kasar peynirle tost yapdim:nazar::nazar::skandal::skandal::kahve:

Gunaydin gunaydin yep yeni gune merhaba

Eklentiler

• 20170422_094931.jpg
    20170422_094931.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 31
Oglen ispanak yemegi yedim 1 kucuk d kepek ekmek yanida bir kasede bizim buralarin dovğa isimli corbasi var ondan icdim ...
Yesiliklerle falan baya guzel doyurucu oldu ogle yemegim.

1 yumurta ustu pul.biber sumak serpdim peynir keten tohumu serpdim.
1 ceviz
Maydonuz cay 1 kepek ekmek bu kadar oldu kahvaltim eses niyyetdir doydum vallahi

Bugun biraz hastayim.cocuklarda bende.hastayiz halsizikde kirip virusu kapmisiz neyseki sukur ayakdayiz.
Oglen lahana corbasi yedim.
Aksamada lahana corbasi.icecem.

Bugunki sporum tam 1 saat 20 daakka yurus icinde kosuda vardi
11354addim atdim
10 km yurus etdi.
Itirdiyim kalori tam 740 kalori itirdim.
Simdiyr kadar 3 L su icdim halada devam ediyor .
Bigunde bitgi caylarimi icdim .

Gunaydin yep yeni hataya merhaba kizlar hepinize bol ekili gunler dilerim bu sabah aksamdan hazirladigim ceviz suyuma limon sikdim sirke katdim kaynara yakin iidib icdim .
Yesil kahvemide icmisim.
Birazdan kahvalti yapcam

Kahvaltim.
Ciha 1 c k
Keten tohmu 1 t k
Sut 1 bardak.
1 t k Aspir
7c k yulaf
Yarim d kepek ekmek
Buyuk kasede karisdirdim hepsin sabah kahvaltim bu.

Selaaaö
Ben de geliyim mi gruba
Boy 160 cm, kilom 3 hafta önce 90.9 kg ile diyete başladım. Bugün 85.2 kg. Yaş 35.

Bugun 2 gunluk bagrsak temizleme detoxsuna kecdim.
Malzemelrimi yaziyorum .
1 s b nohut
1 s b yesil.mercimek.
1 s b yarsindan kara bugday
1 s b yarsindan bulgur.
Yarim kq lahana
1 kq yogurt.
2 t k nane
1 t k pul biber.
1 t k sumak
1 demet ispanak.

Simdi hazirlanmasin yazcam
Nohud mercimek aksamdan islatdim
Sabah hasladim
Bulgur karabugday kaynar suda bekletdim sisdi zaten.
Yogurtun uzerine hasladiklarimi ilik halda ekledim.baharatlari ekledim ispangi cigden koyorum ben asla tuz olmaz.
Lahanan kucuk kucuk dogradim kaynatiyorum suzcem lahanalrida katib buz dolapina koycam.
Her saatda bir kase yeyecem .

Kucuk not....
lahanan ustuna 3 bardak su ekleyib haslamisdim hasladigim suyu suzdum onu gun boyu icine limon ekleyim icecem

Bu sabahki menum kahvaltim .
Ve acik havada 3 km yurudum haatda3 km kecdim simdiye kadar 4416 addim atdim .
Yesil cayimi tarcin karanfil kara istotlu demledim

Back