• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber zayifliyalim hatdda yarişalim

Bugun spor yapmadim amma cocuklari kirese apar gedtir birazda yurudum tam toplam ki yurusum 6 km oldu.
Bugun 8945 addim atmisim.
Dun sporumda degisiklik olsun deye yururken kosu bandinda 10 dakka her iki elimde agirlik olsun deye 1 kq su sisesi dolu goturdum daha sorada 2 L
Her elimde 2 L su 15 dakka yurudum.
Bugun inanilmaz bacaklarim resmen adim atcak kimi deyil

20170419_101706.jpg

Gune bas agrisiyla uyandim.havada yagmurludur acik havada yurus yapamadim amma evde kosu bandinda yaparim olsun .
Cocuklari kirese otubusle apardim .
simdi kahvaltimi yapdim evin temizlerim sonra spor yapcam simdilik bu kadar

Menum
2 yumurta az hasladim
Ustu pul biber
Kizarmis kepek ekmek.
Peynir uzerine corek otu serpdim.
Ciha sut 6 tane siyah uzum kurusu yarim tatli kasik bal 2 k yulaf.
Azcada keten tohmu karisdirdim yesil cayimi demledim icine limon dilimleri atdim taze nanedr ekledim.
Bol yesilik tere tarhun taze nane kisnis maydonuz ...

Arkadaşlar resim yükleyemiyorum ben eskiden yukluyordum işlem seç yaziyo sadece dosya sec deyince seçenekler cikmiyor

Eğer yükleyebilirsem bende katılmak isterim gruba

Bugun spor yapmadim amma cocuklari kirese apar gedtir birazda yurudum tam toplam ki yurusum 6 km oldu.
Bugun 8945 addim atmisim.
Dun sporumda degisiklik olsun deye yururken kosu bandinda 10 dakka her iki elimde agirlik olsun deye 1 kq su sisesi dolu goturdum daha sorada 2 L
Her elimde 2 L su 15 dakka yurudum.
Bugun inanilmaz bacaklarim resmen adim atcak kimi deyil
Valla maşallah tatlım

Bende sabah dört kaysii yedim suya katip suyunda içtim ,öğlen iki Catal kızartma ydim zeytin peynir çay arada kefir içtim , akşam da çorba fasulye yedim akşam da yoğurt

halacocuksun halacocuksun canim kac kilosun yas kac boy kac yazarsin .
Hergun ne yeyib ne icdik yaziyoruz resim olmasada olur esas karardir azimdir ve her hafta sonu tartilcaz
tamam canım ben sık girerim normalde hers ey i yazarim ama başımda bir kaç sorun var 2 güne halletmeyi planlıyorum o zaman gelirsem beni yine kabul edin lutfen kilom 54 boy 1.65 belim kalin göbek var ve birde 1 buçuk yaşında kizim

Bugunki menum.sabah resim atmisdim oglende bol yesillik tavuk göğsu 1 d kepek ekmek.
Aksamda sehriye corbasi icdim yesillik yedim bol bol
Yesil cay icdim
1.700 LSu icdim.

Merhaba kizlr bugun ugrayamadim canlarim benim naslsiniz.
Ben bunsabah acik havada tam 6 km yurudum kosdum ora zipladim bura zipladim.
Gidim pazara alis veris yapdim.
Bol ispanak aldim
Kizlar oglen de simdi yiyorum yemegimi menumu resimde atarim 1 deste ispanak hasladim uzerine sumak limon ekledim yaninda yesilekler ve ciger yemegi

Back