• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber zayifliyalim hatdda yarişalim

Gunaydin iyi sabahlar bugunki menum.
Ilk olaraq sirkeli limonlu ilik su.
1 saat sonra yesil kahve 1 fincan icinde yesil cayda atdim demlendi icdim.
1 saat sonra gojberu cayim .
Cocuklari kirese koydum donusde 4000 adimlik yurudum.
3 km oldu yurus .
Geldim eve simdi karatay kahvaltisi yapiyorum

Dun yazamadim fazla.
Dun 1 saat yurus yapdim spor olarakdan cok iyidir.
3 L su
Bu hatda insallah yenede kilo vermeyi hedefledim basarilar bana regilde bitince kilolar dahada gider

Kizlar sabahin korunden evde ileri hall edeyim derken dedim evde biracik degisiklikler olsun sobani cikarmişken ev genişledi oturma kurupunun yerin degisim dedim kosu bandinda yerin degisdim offf annam belim yerinden kopdu vallah koşu bandin esimle gucle gotürüb koyuyoruz şimdi tek kaldirdim belim yerinden kopdu sanki.
Birazcik mola verdim azacik dinlenim derken kendimi burda rahatlatdim .
Simdi bir turk kahvesi icerim sonra halilari vanişlerim siler durularim sonrada uzsrinden kurularim toz almak derken nelere kalkişdim ben :işsiz::kahve::temizlik::temizlik:

Yasim 23 boyum 153 ve kilom da 60 calisiyorum. Pek spora vaktim olmyo ama yrdiklerime dikkat ediyorum. Bu kadar
Canim işe gederken yuruyerek git gel spor niyyetine salik niyyetine amma bence gunde 30 dakkani kendine ayira bilersin bence.
Behaneleri koy kirağa.
Gunde en azindan bacak kaldir ne bileyim yerinde zipla pilates yap ayrobik yap fit ve guüzel olmanin sirrinin anatari spordu diyetine bir kac ufak tepek haraketler katsan kisa zamanda hedefe catarsin

Yuruyerek gitmek icin uzak cok erken cikiyorum zaten bide sabah o olmaz da anca aksam eve gelince. Yemek yedikten sonra bi agirlik cokuyo hemen hic bisey yapasin gelmiyo

Kendine inan burakma iki elle saril diyetine bir kac defa pozsanda morelin pozulmasin..
Ertesi gunu yeniden diyet yap hayat bitmedi ya bir kere bozmaqdan bisey cikmaz kendine inan diyetini yap

Selam kizlar naslsiniz ne yapiyoruz.
Sabah uyandim sirkeli su icdim .
Ardindan yeşil kahvemi içdim.
Cocuklari kireşe qoyub dondum amma otobusle dondum.
Kizlar sabah kahvaltim.
Bir kaseye yulaf dokdum ustune ciha keten tohmu tarcin zencefil pekmez katdim onunyedim yanindada bir bardak sutlu sade kahve bu kadar

Günaydın canım ..bu hafta 500 gr.zayıfladım olsun o da kârdır..bu hafta azimliyim inşallah Ramazan'a kadar 1 kilo gider..iyi yapmışsın ben yulafı sevemedim ama böyle karışık yememiştim de ..sütle pişiriyor musun

Back