• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber zayifliyalim hatdda yarişalim

İyi canım yavaş yavaş gidiyor kilolar..ama sabır lazım valla..yürüyüş çok iyi bende yürümeye çalışıyorum ama sabırlı olmak lazım

Bir pirogram var resmin atcam sende onu pilay stordan tap yukle 30 gun uygulayacaksin kiz bir guzel haraketlerdi ki bayada ter atiyorsun yapdikca.
Kalorileri yandiriyor

Screenshot_20170513-124852.png

Kizlar bende katılimi araniza kendi sayfamda da menu paylasiyorum ama burda da paylasirim hem birbirimize destek oluruz

• Beğen
Reactions: s u
Bugun biraz hastayim aabah uyandim bir seyim yokdu cocuklari kirese hazirliyorsum ki birden boynuma agri sapalandi agri git gide cohaldi ne yapdimsa hala kecmedi kizlar halada agri var

Bugun evlilik yil donumumzdur esimde isde kalcak bu gecs bende dedim artik yarin kutlariz her sene esime ozel sofra acarim .
Kutlama yaparim.
6 senemiz odu.....
6 sende dusduk kalktik berabee acilar yasadik gulduk agladik en gozel heyacanli gunleri bolduk 2 kiz cocugumuzu kucagimiza aldik.
2 defa sezeryana girdim yanimd aesim vardi annem vardi .
Elimden tutdu sag cikacaksin.
O kadar acili stresli gunlerimiz oldu ki amma biz bir birimizden asla kopmadik asla vaz kecmedik. Mahhkeme salonunda gidik ayrilirik dedik amma yende vaz kecdik.
Sanki rabbim bizi dahada birlesdirdi.
6 senemiz oldu .
Bir allahdan isyegim huzurlu mutlu hayat devam etsin ...
Rabbim pis gunler gostermesin cocuklarimi babasiz benide kocasiz koymasin .
Rabim her zaman hakkimizda hayirlisin etsin .
Man esimi cok seviyorum o benim.herseyimdi bu hayatda .

Bugun evlilik yil donumumzdur esimde isde kalcak bu gecs bende dedim artik yarin kutlariz her sene esime ozel sofra acarim .
Kutlama yaparim.
6 senemiz odu.....
6 sende dusduk kalktik berabee acilar yasadik gulduk agladik en gozel heyacanli gunleri bolduk 2 kiz cocugumuzu kucagimiza aldik.
2 defa sezeryana girdim yanimd aesim vardi annem vardi .
Elimden tutdu sag cikacaksin.
O kadar acili stresli gunlerimiz oldu ki amma biz bir birimizden asla kopmadik asla vaz kecmedik. Mahhkeme salonunda gidik ayrilirik dedik amma yende vaz kecdik.
Sanki rabbim bizi dahada birlesdirdi.
6 senemiz oldu .
Bir allahdan isyegim huzurlu mutlu hayat devam etsin ...
Rabbim pis gunler gostermesin cocuklarimi babasiz benide kocasiz koymasin .
Rabim her zaman hakkimizda hayirlisin etsin .
Man esimi cok seviyorum o benim.herseyimdi bu hayatda .

ne güzel yazmışsın canım.inşallah hep mutlu olursunuz.

Gunaydin gunlugum iserden firat tapibda ugrayamadim.
Dun aksam diyet falan kalmadi .
Amma insallah bu 2 gun bitsin diyete odaklancam cox sukur regilde oldum.
O o bu hafta bana catana ask olsun .
Regilden sonra kilo cok guzel gediyor.
Simdi 1 saatlik kosu bandinda yuruse cikcam gitsin kilolar yakilsin akaloriler .en azindan yediklerim yaga dönuşmesin ....
Hadi spor başlasin

Back