• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber zayifliyalim hatdda yarişalim

Bugun tartildim 79 .800 kq
Insallah ramazan sonuna kadar salikli bir sekilde kilo veririm kendime basarlar.
Simdiye kadar 9 saat kecmis rebbime sukurler olsun hala susamadim acikmadim

Bugun 30bdakika yurus yapdim acik havada .
Aksama tatalimida yapdim .
Limonatamida kendim icat etdiyim limonatam trifi.hemde metrobalizmani hizlandirici soguk limonata.
1 Limon
4t k yeail cay
4 karanfil
Bir tutam taze nane
1 t k taze cencefil ezilmisi.
3 Ç k seker.
Su
Once limonu kabugun rendeledim ardindan limonu sikdim 1 bardak su ekleyib buzdolabina koydum.
Ardindan 2 bardak suda karanfil sekeri kaynatdim birtasim ocakdan aldim .
4 b suyu kayanatdim yesil cayi atib dem almasi icin burakdim 1 saat beklesin hepsin katarim bir birine sora buzdolabinda saklarim iftarda sucgecden suzub sofraya vercem

Hepinize iyi Ramazanlar.
Iftarimi yapdim ezan okundu 1 hurma suyla icdim 15 da sonra 1 kase mercimek corbasi icdim 20 d sonra bulgur pilavi yesil erik yogurtlu sarimsakli makarna salatasi
Yapdigim limonatamdan 1 bardak icdim.
Midem tika basa doldu bence cok kalori almadim yatincaya kadarda su icecem

• Beğen
Reactions: s u
Ozet keceyim dedim dunki iftarim iyi oldu bence kaloriside yuksek olmasi.
Iftardan sonrada 2L yakin su icdim
Kendim hazirladigim zencefili limonlu limonatamdanda icdim.
Oh cok şukur sabah erkenden kalkdim guzel bir sofra kurdum 2 yumurta haşladim 1 salatalik 2 orda dilim kepek ekmek
Zeytinler 1 t k pekmez yesil cay.
Su sahura baslarkende su icdim bitirirkende .
Sahurdan sonra yatdim 1 saat falan sonra uyandim esimi ise ugurladim simdi ev işlerimi yapib daha sonra hafifden spor yapcam kendimi yormadan

Bu sabah da sahura kalkdim kilasik kahvaltimi yapdim.
Simdi de iftar yapcam mercimek corbasi icecem yarim saat sonra lahana sarmasi zsytin yagli ondan yerim ekmek yemicem bol yesil sogan tere turp salatalik.
Bitgilerden cay demledim iftardan aorcumu acdim ardindan bir bardak icdim.

Bugun 45 daka da yurus yapdim .
Malesem iftardan sonra yurus yapamiyorum...
Bugun tartildim 78.400 ya bir keyfim yerine geldi ki anlataamam orucumu tutarken aylardi direnc gosteren bunyemin dugumu de cozuldi hem otuc tutuyorum hemde salikli zayifliyorum.

Gunaydin hepnize iyi ramazanlar allah oruc tutanlarin orucun qebul eylesin gunahlarini bagislasin rabbim iyiliklerle bizi hep karsilasdirsin ..
Bu sabah sahura kalkxim saat 3 yesil cayimi demledim 2 yumurtami hasladim soframi kurdum 2 d kepek ekmek tost makinesinde kizardim.
Kaysi kurusu yedim 2 t
3 kucuk hurma
Iyice kahvaltimi yapdim peynir 2 t zeytin 1 salatalik bol yeşilikk taze sogan tere kisnis.
Su yesil cay boyle yapdim bugunde.
En sonda 1 bardak soguk sut .
Sahuru bagladim dedim ki ya Rebbim nefsimi ureyimi herseyimi sana teslim etdim sen ozun orucu bozan şeylerden beni uzak tut .
Simdi de kocişi işe ugurladim birazdan cocuklari hazirlarim kirese aparirim.
Bugunde firsat bulub birazcik pilates yapcam insallah

Gunaydin bugunde sahrumu yapdim .
Dun birazcik hastaydim amma orcumu bozmadim cok şukur akşam iftara cika bildim ateşlendim cok fena oldum.
Dunde iftarda corbayla basladim 20 daka sonra ana yemekde 3 kasik makarna salca soslu.zeytin yagiyla.
Yogurtdan hazirlanan yesilikli salata gibi bisey cacaika benziyo ondan 2 tavuk kofte.
Simdi sahurda 2 yumurta kilasik kahvalti yapdim bol su icdim yesil cay simdi midem şişkin rahatsizdik veriyo midem o kadar kuculmuşki eskilere bakanda şimdi cok kuculmuş.
4 bardak su anca ice biliyorum sulu cayli bir yerde

Merhaba hepnize iyi ramazanlar allah tutdugumuz oruclari kabul eylesin amin .
Bir kac gundur morelim yokdur spor falanda yapamadim şukur oruc oz yolunda gidiyor amma nedrnse morelim bozukdu nedenin bende bilmedim.
Tartiyada cikmiyorum kac gundur.
Metrabalizmam oldukca yavaşlayib .
Bir kendimi toparlasamda amma bir turlu toparlanamiyorum.

• Beğen
Gunaydin hepnize iyi ramazanlar allah orucunuzu kabul eyleain gunahlarimizi aff eylesin.
Sahur menum.
Avcumun ici boyda ekemek.
Yohurt yulaf ciha keten tohmu pekmez karisdirdim onu yedim.
1 salatalik.
Kucuk kase corba.
2 bardak cay bol su
1 dilim turta.dun pisirdim aksam iftarda bir isrik aldim dedim sagurda yerim yemedim.
Dun aksam iftardan sonra kiraz sapi maydonuz cayi icdim.
Birde zencegil salatalik cayi hazirlmisdim ondan da bol bol icdim sahurla imsak arasinda 2 L yakin su icdim detoxs cayilizadli

Gun boyu ac susuz kaliyoruz şukurler olsun Rebbime 5 dakkada karnimizi doyuruyor.

Bu ek.eyi bize yetirene sonsuz şukurler olsun Ramazanin hayir duasi ruzu bereketi her bir eve dolsun bizde icinde olalim.
Rabbim gunahlarimizi bagişlasin.
Eşimi çeyin ve şerefli işinde korusun eşimle beraber tum komutan askerleri polis xabitleri allah korusun gecenin karanliginda pencerden bakiyorum nobetde olan askerleri allah korusun.
Hastalara şifa versin dertsilere deva versin.
Cocuku olmayan ailelere cocuk versin..
Kimin ne sikintisi var uzerinden kaldirsiz .
Darda olanlari allah dardan kurtarsin.
Guce Rebbim hepimizi korusun Anne Babalarimizi bize cok gormesin olarin yokluguyla bizi sinaga cekmesin.
Bu hayirli dualari okuyubda amin deyen herkesin allah gonlune göre versin ..
Yarabim nefsimi sana amanet ediyorum orcu bozan şeyleri benden uzak eyle .
Şükür Ellehem dullah...

Merhaba iyi ramazanlar kizlar bugun 1 saatdan da fazla yurudum.evde aralarda kossum.baya tereledim .
Tum vucuduma aci bibee yagimi surdum.atrecle sardim.sarmaladim kalin yün şalvarmi giyindim.kosdukca vucudum.isindi isindikcada biber yagi beni yandirdi karnim.bacaklarim sanki purusuz oldu elimi buryorum sani pamuk kimi oldu.
Istiyorum tartiya cikam tartilsam kilomu yazarim.şurda paylaşdikca iyi oldugumu saniyorum

• Beğen
Bugunde cok şukur orucum.iyi gidiyor.
Dun iftarda suyla acdim bol su idim.
Daha sonra 1 bardak ayranla salatalikli bir karisim deyelim ardindan su su su su yatincaya kadar bir lokma bişey yemedim.biraz morelimde bozukdu.
Yemek yeyesi iştahim da kalmamişdi.
Erkenden kalkdim sahurda 2 yumurta kucuk dilim turta.
Âvcumun ici kadar ekemek 3 k yulaf yogurtla cay su bukadar.
Sukjr doydum suyu cok icincede patliyacak kimi oluyorum aksamada şehriyeli pilav yapdim bir iki kasik ondan yerim birde simdi soguk corba yapcam

Dun
Iftarda su icdim 1 hurma yedim.
Soguq corba icdim.
4
5 kasik kadar salca soslu makarna yedim.
Salatalik yesil erik su su su su patlayana kadar su 2 L den fazla su icdim yatinca.
Sahurda 1 domates 1 yumurtadan menemen ekmek tere yag
Peynir yesil cay
Su bu kadar

Gunaydin gunlugum bugun Ramazanin 23 cu gunu allah dularinizi kabul eylesin insallah.Dun 45 daka yurus yapdim evde bir ter atdim anlatamam
Dun aksam ezani verildi suyla orucumu acdim.bitgi cayimi icdim tarcinli falan yapmisdim
Ezo gelin corbasi icdim.
4 k yesil fasulye yemeyi yedim 4 k karabugday yaninda ayran sogan salatalik.
Saat 11 falanda sutlac tatlisi yedim canim o kadar tatli isteyirdi ki anlatamam.yatincada su icdim bol bol
Bu sabah sahurumu yapdim karabugday yogurtla katdim onu yedim peynir ekmek azacik cilek recdli 2 sosis demli cay.
Amma simdi orcumu sindirdim cunki adet oldum.
Adet olurken orucu pozmak gunah degil cunki adet olmak kutsal birseydir biz kadinlara verilmis ozel birseydir.
Sukurler olsun bugune kadar iyi geldim adet bitsin insallah orucuma devam etcem .
Sonrada kazasini tutarim insallah.

Back