- 31 Mart 2022
- 53
- 13
- 18
- 29
- Konu Sahibi mutsuz anne
-
Ben ekmeği çok seviyorum benim için zor oluyor biraz bakalım ama kararlıyım zayıflamak istiyorum çünküBen hiç beyaz ekmek yemem sadece kahvaltıda wasa kuru ekmek yerim
Ama bazen pizza yiyorum
İki dilim yurt dışında yaşıyorum buranın hamuru lastik gibi ayda bi parça yersem oda
Ben tartılmadım dahaTartıldınızmı kızlar
Diğer arkadaşlar ne durumdaBen tartılmadım daha
Bende tartılmadım Pazartesi inşallah ama kendimi hafif hissediyorumBen tartılmadım daha
İnşallah çabalarımız boşa gitmezBende tartılmadım Pazartesi inşallah ama kendimi hafif hissediyorum
Öğlene kadar ev işi çocuklarİnşallah çabalarımız boşa gitmez
Neler yapıyorsun gün içinde
Bende sirkeli su içiyorum aç karnına bi bardak ve günde iki öğün yemek ekmeksiz yemeye çalışıyorum sabah 7.1 arası işe gidiyorum iş çıkışı da çocuklar ve ev işiİlk iki bardak ılık su içiyorum
Saat 10kahvaltı 2veya3te yemek yiyorum yatana kadarda su ve bitki çayları
Sirkeli su mideye zarar vermiyormu öyle duymuştumBende sirkeli su içiyorum aç karnına bi bardak ve günde iki öğün yemek ekmeksiz yemeye çalışıyorum sabah 7.1 arası işe gidiyorum iş çıkışı da çocuklar ve ev işi
Bilmiyorum ama internette görmüştüm 4 gündür içiyorumSirkeli su mideye zarar vermiyormu öyle duymuştum
Hanımlar çevrenizde karın germe
Hanımlar çevrenizde karın germe işlemi yaptıran oldu mu veya bildiğiniz
Ben de çok istiyorum ama epey sancılı geçiyormuş galiba 55 yaşındaki halam yaptırınca tabi blr gaza geldim ama hamilelik işlerini tamamen bitirdiyseniz ve çocuklarınız biraz büyüdüyse size bağımlı değillerse yaptırabilirsiniz benceHanımlar çevrenizde karın germe işlemi yaptıran oldu mu veya bildiğiniz
Merhaba ben de önce öyleydim canım sıkılınca bişeyler yemek isterdim tatlı yiyecekler büsküvi gofret ama şimdi azıma almıyorum ve yemeği azalttım azimli olursanız ve bir hafta geçince canınız bişey istemezMerhaba kızlar. Ben de size katılmak istiyorum. Kilo vermeye ihtiyacım var. Boyum 1.70 ve bu sabah tartıda 78 kg gördüm. Maalesef ki duygusal yeme bozukluğum var. Canım sıkıldı mı direkt yemeğe gidiyor elim. Aç olmadığım halde neden yiyorum anlamıyorum. Burada birbirimizle aktif olarak yazılıp motive olabiliriz diye düşünüyorum.
Umarım ben de başarabilirim. Yarından itibaren aralıklı oruca başlayayım diyorum. Ama şimdi tatildeyiz. Eşimin ailesinin yanına geldik. Yemezsem de gönül koyarlar diye çekiniyorum.Merhaba ben de önce öyleydim canım sıkılınca bişeyler yemek isterdim tatlı yiyecekler büsküvi gofret ama şimdi azıma almıyorum ve yemeği azalttım azimli olursanız ve bir hafta geçince canınız bişey istemez
Ben başardım be yendim açlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?