• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber zayıflayalım

B

bu arada ben 35yaş 3çocuk annesiyim üçüncüden sonra zor veriyorum kilo göbeğim var ve göğüslerim büyük sadece geceleri emiyor kızım
Benim kuzu emmiyor 3 aylıkken biraktı bende 27 yaş 2 çocuk ve herkesin olduğu gibi göbek sorunu var

Sadece su içiyorsunuz gün içinde bide şekersiz çay kahve, sade soda gibi şeyler de serbest
Nasıl olur acaba 😂
Ben ekmek keserek başladım yoğurt çay bol su ve çorba tarzı yiyerek yapabiliriz
Bugün sabah aç karnına bir bardak ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi içerek başladım 1 haşlanmış yumurta ve salatalık kahvaltı için

Çalıştığım için 1 e kadar su ve çayla idare edeceğim birbirimizle paylaşalım en azından
Birde herkes boy kilo hedef olarak yazsın bakalım nasıl bir sonuç alacağız 😊

160 boy 85 kilo, ben su diyetine basladim bugün. Daha önce 24-36 saatlik acliklar yaptım bakalım bu kez kaç gün dayanabilecegim.

Selam kızlar diyet nasıl gidiyor
Neler yapıyorsunuz?

155boy 65kilom hedefim 55olmak
İki gündür iyi gidiyor bugün 4sonra bişey yemedim su ve bitki çayları içiyorum

Çalıştığım için 1 e kadar su ve çayla idare edeceğim birbirimizle paylaşalım en azından
Birde herkes boy kilo hedef olarak yazsın bakalım nasıl bir sonuç alacağız 😊
Yorumlarınızı şimdi gördüm niye bana bildirim gelmiyor 🤷‍♀️

hadi bakalım

Bende ekmek yemeden devam ediyorum ama yemekleri birer porsiyon yiyorum iki öğün şeklinde ve bol su
Ben hiç beyaz ekmek yemem sadece kahvaltıda wasa kuru ekmek yerim
Ama bazen pizza yiyorum
İki dilim yurt dışında yaşıyorum buranın hamuru lastik gibi ayda bi parça yersem oda

Back