- 31 Mart 2022
- 53
- 13
- 18
- 29
- Konu Sahibi mutsuz anne
Olur canım pazartesi başlayacağız kendi çabalarımızlaBende katılmak isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur canım pazartesi başlayacağız kendi çabalarımızlaBende katılmak isterim
Oruçta su vs içilmiyor ya emziren anneler için zor olur benim fikrim bu şekilde yine de ne derseniz uyarımAralikli oruçda guzel aslinda hangisi etkili acaba
Yok canım buradan iletişime geçiyoruz pazartesi başlayalım dedik birbirimizi motive etmiş oluruzGrup vs gibi bi olay varmiii burdaaa
Benim kuzu emmiyor 3 aylıkken biraktı bende 27 yaş 2 çocuk ve herkesin olduğu gibi göbek sorunu varB
bu arada ben 35yaş 3çocuk annesiyim üçüncüden sonra zor veriyorum kilo göbeğim var ve göğüslerim büyük sadece geceleri emiyor kızım
Amin inşallahGeçmiş olsun allah onun acısını göstermesin hayırlı evlat olsun allahım merhametli insanlarla karşılaştırsın
Benim kuzu emmiyor 3 aylıkken biraktı bende 27 yaş 2 çocuk ve herkesin olduğu gibi göbek sorunu va
Kızlar yarın başlıyormuyuz kaç kişiyiz?Yok canım buradan iletişime geçiyoruz pazartesi başlayalım dedik birbirimizi motive etmiş oluruz
Nasıl oluyor?Su diyeti düşünen var mı?
Duydum çok kişiden nasıl olur acabaSu diyeti düşünen var mı?
Evet bugün başlıyoruz 4 kişiyizKızlar yarın başlıyormuyuz kaç kişiyiz?
Nasıl olur acabaSadece su içiyorsunuz gün içinde bide şekersiz çay kahve, sade soda gibi şeyler de serbest
Yorumlarınızı şimdi gördüm niye bana bildirim gelmiyorÇalıştığım için 1 e kadar su ve çayla idare edeceğim birbirimizle paylaşalım en azından
Birde herkes boy kilo hedef olarak yazsın bakalım nasıl bir sonuç alacağız
Bende ekmek yemeden devam ediyorum ama yemekleri birer porsiyon yiyorum iki öğün şeklinde ve bol suSelam kızlar diyet nasıl gidiyor
Neler yapıyorsunuz?
Bana da bildirim gelmiyor maillerme bakınca görüyorum sesli bildirim olsa anınca cevaplarızYorumlarınızı şimdi gördüm niye bana bildirim gelmiyor
Nasıl oluyor?
Ben hiç beyaz ekmek yemem sadece kahvaltıda wasa kuru ekmek yerimhadi bakalım
Bende ekmek yemeden devam ediyorum ama yemekleri birer porsiyon yiyorum iki öğün şeklinde ve bol su