beraber zayıflayalım hırs yapalım :)

gsmny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
7
2
32
merhaba kızlar
ben diyet yaparken hemen sıkılıp pes ediyorum.
şöyle düşündüm bir grup oluşturup birbirimize yediklerimizi haber versek mesela kaçamak yapmamak için resim bile atsak birbirimize gaz versek ve zayıflasak :)

Merhaba ben yeni uyeyim:) ilk defa buraya bir sey yazmak icin kayit oldum. Bu fikir hosuma gitti. Bende uzun suredir kiloyla mucadele ediyiyorum 18 yasindayim. Birbirimizi kilo verme surevinde tesvik edebiliriz. Bence WHATSAPP grubu kurabiliriz. Isteyen katilir falan nasil olur?

Merhaba ben yeni uyeyim:) ilk defa buraya bir sey yazmak icin kayit oldum. Bu fikir hosuma gitti. Bende uzun suredir kiloyla mucadele ediyiyorum 18 yasindayim. Birbirimizi kilo verme surevinde tesvik edebiliriz. Bence WHATSAPP grubu kurabiliriz. Isteyen katilir falan nasil olur?

Merhaba ben katılırım :) Aramızda pek yaş farkı yok zaten bende 20 yaşındayım =)

Selaaam bende katılabilir miyim :) bende 4 aydır diyet yapıyorum 83 den 70 e düştüm 13 aylık kızım var...

Arkadaslar merhaba, Siz isterseniz Whatsapp grubu kurabiliriz bir tane. Gunluk hangi aktiviteleri yaptik, ne yedik oraya yazabiliriz. Haftalik ya da aylik kac kilo verdik hesap tutabiliriz, Birbirimize kilo vermek icin motivasyon verebiliriz. Bence cok eglenceli bir fikir. Hepimiz hedefi ayni sonuctu, kilo vermek :) Grubu isterseniz ben kurarim ve hepinizi yonetici yaparim. Katilmak isteyen varsa buraya yazarsa coook sevinirim. Ama numarayi ozelden atarsaniz daha iyi olur.
Aslinda ne yapicaz grupta ne edicez, tamamen size bagli, yani buraya fikir falan yazarsaniz sevinirim.
Grubun aktif olarak islemesi cook onemli.
Bir sey daha soyliyim, whatsapp grubu olmasi sart degil. Yani ne yapcaz benim de aklimda tam bir sey yok. Burasi bir grup olabilir mesela. Ya da kik grubu da acabiliriz. Goruslerinizi mutlaka belirtin.

Saygilarrr

Kizlar gaz dedigin bugun var yarin yok. Kendi sagliginiz icin kendiniz icin diyet degil beslenme planiniz olsun. Diyetlerin sonu hep husrandir.

Diyetler delinmeye mahkumdur. Saglikli beslenme aniniz olsun.

Herseyden onemlisi kendinizi motive edin. İsteyin basarin.:anne:

Arkadaslar merhaba, Siz isterseniz Whatsapp grubu kurabiliriz bir tane. Gunluk hangi aktiviteleri yaptik, ne yedik oraya yazabiliriz. Haftalik ya da aylik kac kilo verdik hesap tutabiliriz, Birbirimize kilo vermek icin motivasyon verebiliriz. Bence cok eglenceli bir fikir. Hepimiz hedefi ayni sonuctu, kilo vermek :) Grubu isterseniz ben kurarim ve hepinizi yonetici yaparim. Katilmak isteyen varsa buraya yazarsa coook sevinirim. Ama numarayi ozelden atarsaniz daha iyi olur.
Aslinda ne yapicaz grupta ne edicez, tamamen size bagli, yani buraya fikir falan yazarsaniz sevinirim.
Grubun aktif olarak islemesi cook onemli.
Bir sey daha soyliyim, whatsapp grubu olmasi sart degil. Yani ne yapcaz benim de aklimda tam bir sey yok. Burasi bir grup olabilir mesela. Ya da kik grubu da acabiliriz. Goruslerinizi mutlaka belirtin.

Saygilarrr
Bence grubu kesinlikle kurmalıyız dediğin gibi günlük yediklerimizi atarız. Motivasyon cok onemli motivasyonumuzu arttırırız diyeti bozmaya yakın hissettiğimizde gruba yöneliriz :KK48: ogrendigimiz bilgileri aktaririz cok guzel olur. Bence basarabiliriz birlikte cok daha kilay ve eglenceli olacaktır

Whatsapp grubuna katılmak isteyenler bana özelden numarasını atabilir mi? Hadi kg vermek isteyenler

X