• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

diyet yaparken kesinlikle yemek programlarina bakmayin ozellikle ilk 3 gun cunu iilk gunzaten zor dayaniyosunuz oraya bakinca iste istemez istahiniz bir kac daha artiyo sahsen ben ole oluyorumda benden tavsiye 3 gunu gecirdimi 4 gun acikmiyosunuz bile:49:

diyet yaparken kesinlikle yemek programlarina bakmayin ozellikle ilk 3 gun cunu iilk gunzaten zor dayaniyosunuz oraya bakinca iste istemez istahiniz bir kac daha artiyo sahsen ben ole oluyorumda benden tavsiye 3 gunu gecirdimi 4 gun acikmiyosunuz bile:49:

Ya açıkma diyetin herhangi bir aşamasında olabilir.Önemli olan acıkmamak degil açıkınca iradeye sahip olmak.:34:

valla 1 aydır diyetteyim canım hep açım yaaa:59:

midemi kediler tırmalıyooo:27:

slm bayanlar benide aranıza alın benimde vermem gereken kilo var hemde 25 kilo bu kilolar nasıl gidicek benim motivasyonum çok düşük eşim hergün dalga geçiyor benle. şu iki yıl içinde ruhsal olark çok çöküntüye uğradım ve nasıl toparlanacam bilmiyorum.evde küçük çocuğu olupta diyet ve spor yapamayan varmı çünkü aynı problemler bende de var.bugün int bi diyet listesi buldum yarından itibaren başlamayı düşünüyorum diyetin ismi öğrenci diyeti.hergün burda yediklerimi yazarım size.yapmak isteyen beraber yaparız.kendinize iyi bakın.:56:

hoşgeldin canım:34:

umudunu yitirme gerçi kelin ilacı olsa misali geberiyom açlıktan ama 3 kilo gitti dan diye durdu benimde ama inat ettim yemicem, yiye yiye bu hale geldim zaten:59:

bende spor yapamıyorum:25:

ben de 83 kiloyum 170 boyum var 2,5 aylık oğlum var doğum yapmadan önce 65 kıloydum.aynaya bakıyorum kendımden nefret edıyorum yaaa.hiç bir kıyafetim olmuyo.esofmanla dolaşıyorum hep.gecen gun bir mağazaya girdim pantolan almak için 44 bedene girdim ama çok iğrenç durdu üstümde ilk defa kendımı bu kadar kilolu görüyorum.moralim çok bozukkkkkkkkkkkk.......:43::43::43::43::43::43:bana yardım edın kızlarrrrr

doğum sonrası çok beter ben üniversitede 50 kiloydum çöp gibi boyum 172
evlenirken 57, hamile kalırken 63 doğumda 85:53:
kızım 6 aylıkken 61 dim, herrkes maşallah diyodu bi kem gözlü demedi heralde:27:
emzirmeyi bırakınca 75 oldum şimdi 72 yim ooffff:59:

demekkki acik bunyeden bunyeye degisiyo hehehehehhe

valla öyle benim bünyenin maşallahı var çöp öğütme makinesi gibi bi nevi:1:

yedikçe zayıfla diye bi diyet olsa tam bana göre, ne kadar çok yersen o kadar zayıf olurmuşun mesela

1. olurum valla, kimseye kaptırmazdım:27:

bende 90 kiloyum . veriyorum aliyorum . esimde beni kizdiriyo .yakinda 100 kilo olacan diyo . manevi desteklerinizi bekliyorum. cok cabuk yoruluyorum.saglik yönünden de hic iyi degil

herkese merhaba
3 gündür çok dikkat ediyorum yediklerime
mesela bu sabah

haşlanmış yumurta 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 1 salatalık
saat 10.30 gibi bir tuzlu kurabiye
öğlen patates salatası (2 patates)
ikindi yarım muz
akşam 1 kase meyveli müsli süt
bide sabah akşam 12 bitkiden karışım çay

yedim nasıl sizce?

Valla şu konuya ilk yazdığımda 66 kiloydum şimdi ibre 68'e dayanmış. Artık buna bi dur demek lazım. Hayatımda hiç olmadığım kadar şişmanım. Dün bi de 1 ay önce üzerime olan kıyafetim basenlerde takılınca şartellerim attı. Bu kiloları veremezsem ne olayım. :) Sabahtan beri hareket olsun diye deli gibi temizlik yapıyorum evde. Yarın da iş görüşmesine gidicem. Olumlu olursa artık evde hareketsiz oturmamış olurum.
BU KİLOLAR MUTLAKA GİDECEKKK...

herkese merhaba
3 gündür çok dikkat ediyorum yediklerime
mesela bu sabah

haşlanmış yumurta 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 1 salatalık
saat 10.30 gibi bir tuzlu kurabiye
öğlen patates salatası (2 patates)
ikindi yarım muz
akşam 1 kase meyveli müsli süt
bide sabah akşam 12 bitkiden karışım çay

yedim nasıl sizce?

Merhaba canım :)
Ben menüyü beğendim, gayet güzel. Suyu da booool içiyosan tamamdır :)

Bana bu ara bi bıkkınlık geldi, umutsuzlanmaya başladım çünkü durdu galiba kilo vermem.
Vizeler de geldi, spora günde 3 saat ayıramıyorum. Of off :(

Bu arada uyuzum nerelerdesin? Gerçi taşınma durumların vardı..

Bana bu ara bi bıkkınlık geldi, umutsuzlanmaya başladım çünkü durdu galiba kilo vermem.

evet canım 2 litre kadar içiyorum su

benimde durmuştu kilo vermem sıktım biraz daha bakalım artık sık sık tartılmıyorum yoksa sinir oluyorum
kaçamakta yapmıyorum artık

kurabiye ve patates tüketmemelisiniz

ben kalori hesabı yapıyorum sen merak etme canım:34:

kalori hesabını anladım ben bunu glisemik ındeksi yüksek anlamında yazdım yani yedikten bir süre sonra bu gıdalar kan şekerinizi yükseltip sonrasında hızla düşürür ve açlığa neden olurlar..

kızlar nerelerdesiniz?dün bir ayım doldu veeee 8 kilo600gr vermişimm:))sizler ne yaptınız?

Maşallahhhh süper :46:
Ben bu konuya ilk yazdığım zamanlarda tutarsızlık gösterdim diyeti bozdum ama bir haftadır kalori sayıyorum ve anladım ki bana uygun yöntem kesinlikle buymuş.
2,5 kilo kadar verdim ve herkes değişimi farkediyor.
En önemlisi de ne zamandır bu kadar istikrarla devam edemiyordum, onu sağladım.
Diyetteyim psikolojisinde değilim :1:
Yarın da spora başlıyorum kısmetse. :69:

Back
X