Beraber yaşadığım sevgilimin cüzdanımı karıştırması normal mi ?

busehanim2131

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2024
1
0
23
Öncelikle herkese merhaba 1.5 yıllık bı ilişkim var ve beraber yaşıyoruz , bugün beraber yaşadığım sevgilimden eğer banka hesabında varsa bana 600 atarmisin kız arkadaşımla dışarı cikicam dedim ve bana yok dedi neyse tamam dedim . ( Cuzdanimda nakit vardı 1000 TL ama onuda babama yolluycagim için bı kenara koydum ) neyse yarım saat sonra mesaj attı imali bı şekilde cüzdanına 1000 TL bıraktım onla idere et diyip (😉) şu emojiyi koydu . Yani dün evdeyken cuzdanimi karıştırmış ve o parayı ondan sakladığımı düşünüp imali imalı ben bıraktım diye laf sokuyor anlatabildimmi bilmiyorum ama , neyse herşeyi geçtim ben tuvalete gittiğim arada cüzdanımı karıştırması bana çok sinsice geldi . Ve şu an aceba doğru kişi değil mi diye düşünüyorum .

Ben böyle birinden kesinlikle ayrılırdım. Karıştırmış yetmemiş bir de ima ediyor utanmadan. Ben ya da eşim birbirimizin cüzdanını karıştırsak o bile tuhaf kaçar yani. Üstelik 3.5 yıllık eşim 10 yıla yakın da sevgilim.

Öncelikle herkese merhaba 1.5 yıllık bı ilişkim var ve beraber yaşıyoruz , bugün beraber yaşadığım sevgilimden eğer banka hesabında varsa bana 600 atarmisin kız arkadaşımla dışarı cikicam dedim ve bana yok dedi neyse tamam dedim . ( Cuzdanimda nakit vardı 1000 TL ama onuda babama yolluycagim için bı kenara koydum ) neyse yarım saat sonra mesaj attı imali bı şekilde cüzdanına 1000 TL bıraktım onla idere et diyip (😉) şu emojiyi koydu . Yani dün evdeyken cuzdanimi karıştırmış ve o parayı ondan sakladığımı düşünüp imali imalı ben bıraktım diye laf sokuyor anlatabildimmi bilmiyorum ama , neyse herşeyi geçtim ben tuvalete gittiğim arada cüzdanımı karıştırması bana çok sinsice geldi . Ve şu an aceba doğru kişi değil mi diye düşünüyorum .
Sevgililik zamanı nede evlendikten sonrası eşim hayatta bakmaz ellemez iyi veya kötü birisi diyemem bana ters olan bir başkasına doğru olabilir.Önemli olan senin icin neyin doğru neyin yalniş karar vermen lazım

kimse kimsenşn çantasını cebini cüzdanını karıştıramaz! Bu özel alan ihlali. Bunun için ayrıl denirmi bilmem ama notmalleştirme

Hoş değil. Bakmış, bir de parayı ben bıraktım diyor.

Kesinlikle doğru kişi değil, size saygı duymuyor, güvenmiyor.
( Eşime cüzdanımdan para al dediğimde bile cüzdanı bana getiriyor asla içine bakmaz)

Sevgilinizden oncedende para isteme durumunuz oldumu?
aldiysaniz ve tekrarladiysa gercekten parasi varmi diye merak etmistir belki

Sevgilinizden oncedende para isteme durumunuz oldumu?
aldiysaniz ve tekrarladiysa gercekten parasi varmi diye merak etmistir belki
Yani olacak iş değil ama yorumda denıldıgı gıbı oncesıde onemlı
Ama ben boyle bırıyle bırlıkte olmak ıstemezdım
Benım cebımde varken yıne ısterım eşim cıkarır verır
Dünkü verdıgımı ne yaptın vs demez

Yani olacak iş değil ama yorumda denıldıgı gıbı oncesıde onemlı
Ama ben boyle bırıyle bırlıkte olmak ıstemezdım
Benım cebımde varken yıne ısterım eşim cıkarır verır
Dünkü verdıgımı ne yaptın vs demez
Tabi zaten bakmasi yanlis o tartisilmaz.
Ama merak ettim para isteme konusu varsa
Oda hak görmüstür herkes farkli o geldi aklima

Tabi zaten bakmasi yanlis o tartisilmaz.
Ama merak ettim para isteme konusu varsa
Oda hak görmüstür herkes farkli o geldi aklima
Evet ilişki dinamiğini bilemeyiz
Sizinde bu konuda yanlışlarınız olmuşşa
Varken isteyıp durduysanız
İllakı birşey olmalı
Arada bunu yapacak kadar laçkalaşmıs bısey yaşanmıştır
Yoksa normal bır ınsan boyle bırsey yapacagını sanmıyorum

Bu asla normal degil benim esim bile cantamdan anahtar vs almasi gerektiginde cantami bana getirir ben alir veririm bende onun cuzdanina hic elimi surmedim henuz yaptigi sey dupeduz terbiyesizlik bence ayrilin yani bu adamdan yol yakinken

Aranızda para muhabbeti bu denli dönüyorsa diğer arkadaşların dediği gibi bence de ayrılın. Yani cüzdan karıştırmaya çok katı bakmıyorum ben, eşimde bakar ama ben nakit taşımayı unuttuğum için bakar mesela; yoksa koyar cüzdanıma gider. ertesi gün istesem bile sormaz ne yaptın diye. Siz bir de dışarı çıkacağınızı söylemişsiniz. 1 istiyorsanız 2 vermesi lazım yanınızda bulunsun diye.

X